Chabarovsk – Jaroslavl 3:1 (kon.) | Novosibirsk – Barys 6:4 (kon.) | Ufa – Kazaň 0:5 (kon.)
Nižněkamsk – Magnitogorsk 5:2 (kon.) | CSKA Moskva – Soči 6:3 (kon.) | Jokerit – Omsk 3:0 (kon.)
konec
CSKA Moskva
6:3 (3:1, 2:1, 1:1)
HK Soči
Středa 22.11.2017, 17:30 • CSKA Ice Palace • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    58:16 Nikita MAKJEJEV - 6:3
     
    58:16
    CSKA právě vstřelilo branku!
    A teď už je nejspíše definitivně hotovo. Střelu NIKITY MAKJEJEVA tečoval jeden z hráčů Soči a Šikinovi navíc dobře zakrýval výhled Ljubimov. Asistence: Nikita Popugajev, Roman Ljubimov.
    55:23 Alexej CVETKOV - 5:3
     
    55:23
    Soči právě vstřelilo branku!
    Tak už je to jen o dvě branky. Střelu Ščitova od modré čáry těsně před brankou tečoval ALEXEJ CVETKOV a Johnsson na to nedokázal zareagovat. Asistence: Nikita Ščitov.
    39:18 Sean COLLINS - 5:2
     
    39:18
    Soči právě vstřelilo branku!
    Také Soči využilo přesilovku a v poslední minutě druhé třetině snížilo na 2:5. Střelu od modré ještě Johnsson vyrazil, na dorážku SEANA COLLINSE už neměl. Asistence: Jyrki Jokipakka, Eric O'Dell.
    31:10 Alexej MARČENKO - 5:1
     
    31:10
    CSKA právě vstřelilo branku!
    Domácí tým proměňuje už třetí dnešní přesilovku, první pět na tři. Obránce ALEXEJ MARČENKO dostal kotouč na pravou stranu a tvrdou střelou prostřelil Šikina mezi betony. Asistence: Konstantin Okulov.
    22:29 Maxim ŠALUNOV - 4:1
     
    22:29
    CSKA právě vstřelilo branku!
    Druhá využitá přesilovka v podání CSKA v dnešním zápase. MAXIM ŠALUNOV dostal přihrávku na pravý kruh, z první se opřel do kotouče a Šikin se nedokázal přesunout dostatečně rychle. Asistence: Sergej Šumakov, Igor Ožiganov.
    13:35 Vadim CHLOPOTOV - 3:1
     
    13:35
    Soči právě vstřelilo branku!
    Do přestřelce se už zapojují i hosté a snižují na 1:3. O'Dell nahrál před branku, kde puk dokázal došťouchat za Johnssona VADIM CHLOPOTOV. Asistence: Eric O'Dell, Pavel Padakin.
    11:48 Alexandr POPOV - 3:0
     
    11:48
    CSKA právě vstřelilo branku!
    Tak vylučovat se nebude, protože v ponechané výhodě se CSKA prosadilo. Střelu ALEXANDRA POPOVA možná Barulin mohl chytit. Rozhodně to pro něj zatím není dobrý zápas. Asistence: Kirill Petrov, Maxim Šalunov.
    09:50 Andrej SVĚTLAKOV - 2:0
     
    09:50
    CSKA právě vstřelilo branku!
    Domácím stačila půlminutka na to, aby ji proměnili a už vedou 2:0. Znovu se prosadil ANDREJ SVĚTLAKOV, který tečoval střelu těsně před Barulinem. Asistence: Alexej Marčenko, Konstantin Okulov.
    01:57 Andrej SVĚTLAKOV - 1:0
     
    01:57
    CSKA právě vstřelilo branku!
    V podstatě z první šance jdou domácí do vedení. Od modré napřáhl ke střele ANDREJ SVĚTLAKOV a Barulina, který si na kotouč sáhl, propálil. Situaci ještě jistil Pašin, ale puku se dotkl teprve až byl za čárou. Asistence: Michail Pašnin, Andrej Kuzmenko.

    Petr Sumbal

    Branky a nahrávky: 2. Světlakov (Pašnin, Kuzmenko), 10. Světlakov (Marčenko, Okulov), 12. Al. Popov (K. Petrov, Šalunov), 23. Šalunov (Šumakov, Ožiganov), 32. Marčenko (Okulov), 59. Makjejev (Popugajev, Ljubimov) – 14. Chlopotov (O'Dell, Padakin), 40. Collins (Jokipakka, O'Dell), 56. Cvetkov (Ščitov)


    CSKA Moskva: L. Johansson (I. Sorokin) – M. Robinson, Marčenko, Naumenkov, Ožiganov, Pašnin, Ar. Sergejev, Makjejev, Blažijevskij – Ljubimov, Šumakov, Šalunov – Al. Popov, K. Petrov, Okulov – Popugajev, P. Karnauchov, V. Žarkov – Platt, Světlakov, Kuzmenko.
    HK Soči: Barulin (12. Šikin) – Polášek, Mamkin, Jokipakka, Chochlov, Chomickij, Ščitov, Čmychov – Laričev, Cvetkov, Šmeljov – Wellman, Lapenkov, Collins – Padakin, Chlopotov, O'Dell – Starkov, Akmaldinov, Grebenščikov.
    thejrc.org