Philadelphia – Vancouver 2:5 (kon.) | St. Louis – Edmonton 8:3 (kon.) | Dallas – Montreal 3:1 (kon.)
konec
Dallas Stars
3:1 (0:0, 2:1, 1:0)
Montreal Canadiens
Středa 22.11.2017, 02:40 • American Airlines Center, Dallas • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:33 Tyler SEGUIN - 3:1
     
    59:33
    Dallas právě vstřelil branku!
    Ale nyní už je rozhodnuto! Dallas se vydal do útoku ve dvou, Radulov nesóloval, přihrál na levý mantinel TYLERU SEGUINOVI, který po přebruslení útočné modré a posunu až do levého kruhu trefil prázdnou klec Montrealu.
     
    58:29
    Už bylo prakticky rozhodnuto, ale Shore minul o pár decimetrů prázdnou branku! Je pravdou, že mu dobře bránil jeden z hráčů Montrealu, ale Shore měl na zakončení dost času.
     
    56:57
    Tak to je neskutečné, co nyní zahodil Radulov! Domácí se ubránili a vyrazili do rychlého brejku. Spezza viděl nalevo najíždějícího Radulova a zároveň vyjetého Lindgrena. Poslal tak přihrávku skrz mezikruží a našel ruského útočníka, před kterým zela zcela odkrytá branka. Sice byl tísněn, ale zvládl zakončit, jenže trefil z blízka tyčku!
     
    54:03
    Bude se vylučovat. Dvě minuty za hákování obdržel domácí Pitlick.
     
    54:03
    Obrovský nápor na brankáře Dallasu pokračoval! Po předchozích zákrocích rozhozený Bishop nestál v ideálním postavení a neměl hru pod kontrolou. Puk už dokonce mířil za brankovou čáru, ale v poslední chvíli pohotově zasáhl obránce Johns, který zastavil kotouč těsně před čárou a odpálil ho do bezpečí.
     
    53:48
    Bishop dvěma důležitými zákroky zachránil vedení Dallasu!
     
    51:09
    Lindellovu ránu od modré dokázal Lindgren vyrazit jen před sebe a k dorážce se vrhnul Radulov, který ale minul klec!
     
    44:36
    Bude se opět vylučovat na straně domácích. A opět se jedná o podražení, jako před pár minutami. Potrestaným je tentokrát Johns, který vsunul čepel hole do brusle Byrona.
     
    41:31
    A je po přesilovce. Dvě minuty za podražení vyfasoval domácí Ritchie. Bude se hrát krátce ve čtyřech.
     
    39:44
    A aby toho na Montreal nebylo málo, dvě minuty za podražení dostává Jeff Petry.
    39:21 Jason SPEZZA - 2:1
     
    39:21
    Dallas právě vstřelil branku!
    Dallas se přeci jen dostává ještě před koncem druhé třetiny do vedení! Seguinovu střelu zápěstím Lindgren jen vyrazil před sebe, kde byl skvěle postavený JASON SPEZZA, který i v pádu obstřelil Lindgrena a o tyčku dostal puk do branky! Asistence: Tyler Seguin, Devin Shore.
     
    38:37
    Nechybělo mnoho a skóre se otočilo ve prospěch Dallasu! Lindgren za brankou pozastavil puk, ale rozehrávka nevyšla a následně se po ztrátě puku dostal před brankovištěm ke střele Jamie Benn, kterého ale brankář Montrealu se štěstím vychytal!
    38:22 Devin SHORE - 1:1
     
    38:22
    Dallas právě vstřelil branku!
    Z tohohle přerušení ale mají domácí příznivci určitě velkou radost! Klingberg se ve středním pásmu dostal k puku, přejel útočnou modrou a našel přesnou přihrávkou najíždějícího DEVINA SHOREA, který prostřelil přesouvajícího se Lindgrena. Asistence: John Klingberg, Esa Lindell.
     
    33:42
    Obrovská šance Seguina, který se zjevil sám před Lindgrenem, dokonce si ho položil na zem, ale po bekhendové kličce netrefil branku. Odražený puk se dostal k Shoreovi, ale ten rovněž minul!
    32:04 Brendan GALLAGHER - 0:1
     
    32:04
    Montreal právě vstřelil branku!
    Montreal využívá přesilovku! Střelu od modré dokázal Bishop ještě chytit, puk mu ale propadl do brankoviště, kam se pro něj natáhl BRENDAN GALLAGHER, jenž kotouč zaklidil za brankovou čáru. Asistence: Charles Hudon, Joe Morrow.
     
    31:23
    Vyloučení v týmu Dallas Stars (Brett Ritchie – 2 min., vysoká hůl).
     
    24:29
    Bishop měl teď obrovské štěstí! Puk mu po střele Davidsona propadl za záda a klouzal do branky, když ho stačil odpálit jeden z pohotových obránců!
     
    19:40
    Nechybělo moc a Dallas se prosadil v oslabení tři proti čtyřem! Faksa, který vyhrál vhazování, se krátce poté dostal ve středním pásmu mezi dva hráče soupeře, zpracoval přihrávku a hnal se na Lindgrena. Když se probil až mezi kruhy, tak ho Drouin dobře zablokoval a vytlačil ze střelecké pozice.
     
    19:23
    Montreal si zahraje první přesilovku. Esa Lindell u branky nedovoleně bránil Danaulta.
     
    18:56
    Jordie Benn agresivně atakoval Jamieho Benna u mantinelu a to se domácím hráčům nelíbilo. Po tvrdém bekovi soupeře se okamžitě vrhnul Roussel, po němž se zase naopak natáhl Davidson. Oba kohouti za krátkou šarvátku obdrželi dvě minuty za hrubost.
     
    17:45
    Janmark číhal na útočné modré a dostal přesnou přihrávku o mantinel. S pukem rychle zakroužil do útočného pásma, obešel branícího Meteho a dostal se tváří v tvář Lindgrenovi. Z levé strany se pokusil o rychlou kličku na střed, ale jeho zakončení brankář Montrealu dokázal zastavit!
     
    12:09
    Tomáš Plekanec se provinil hákováním Benna a jde pykat na trestnou lavici.
     
    12:07
    V obrovské šanci se zjevil Jamie Benn, který byl zcela sám v prostoru mezi kruhy. Když k němu doputovala přihrávka, vypálil z voleje a jen těsně minul Lindgrenovu klec!
     
    07:46
    Bishop se v brance Dallasu opravdu vyznamenal! Jeho spoluhráči za brankou přišli o puk a ten zamířil rychlou přihrávkou na Maxe Paciorettyho, který číhal mezi kruhy. Jeho prudká rána křížem na vzdálenější tyč z první už mířila do branky, ale Bishop fantastickým zákrokem lapačkou zachránil situaci.
     
    04:52
    Bude se poprvé vylučovat. Dvě minuty za držení vyfasoval Jordie Benn (MTL).

    Jan Vojkůvka

    Branky a nahrávky: 39. D. Shore (J. Klingberg, Lindell), 40. Spezza (Seguin, D. Shore), 60. Seguin (Radulov) – 33. Gallagher (Hudon, Morrow)


    Dallas Stars: Bishop – J. Klingberg (A), Lindell, Pateryn, Hamhuis, Johns, Oleksiak – Radulov, Ja. Benn (C), Roussel – B. Ritchie, Seguin (A), D. Shore – Spezza, Faksa, Janmark – Pitlick, G. Smith, Elie.
    Montreal Canadiens: Lindgren (Niemi) – Jo. Benn (A), Petry, Alzner, Mete, Morrow, Davidson – Galchenyuk, Drouin, Pacioretty (C) – A. Shaw, Danault, Byron – Gallagher, Plekanec (A), Hudon – T. Mitchell, J. de La Rose, Deslauriers.

    Rozhodčí: Walsh, Watson – Galloway, Daisy
    thejrc.org