Karabach – Chelsea 0:4 (kon.) | CSKA Moskva – Benfica 2:0 (kon.) | Sporting – Olympiakos 3:1 (kon.)
Juventus – Barcelona 0:0 (kon.) | Atlético – AS Řím 2:0 (kon.) | PSG – Celtic 7:1 (kon.)
Anderlecht – Bayern 1:2 (kon.) | Basilej – Manchester Utd. 1:0 (kon.)
konec
Paris Saint-Germain
7:1 (4:1)
Celtic Glasgow
Středa 22.11.2017, 20:45 • Parc des Princes, Paříž • Liga mistrů • Skupina B
Předzápasové kurzy
     
    Ode mě je to pro dnešek vše. Děkuji Vám za pozornost a u dalších online přenosů se zase někdy příště budu těšit na počtenou. (22:47:16)
     
    Držení míče: 61 % : 39 %.
    Střely na branku: 10:1. Střely mimo: 11:4. Rohy: 5:2. Ofsajdy: 5:0. Fauly: 8:7.
     
    Je dobojováno, PSG dnes pouze potvrdilo svou obrovskou herní pohodu a dominanci v tomto ročníku Ligy mistrů, když před vlastními fanoušky rozstřílelo Celtic 7:1! Hosté do zápasu vstoupili parádně, už v první minutě se po rohovém kopu prosadil Moussa Dembélé. V nadcházejících okamžicích ještě hosté se svým soupeřem drželi krok, ovšem i tak skóre ve prospěch Les Parisiens obrátil Neymar. Do konce prvního poločasu se trefili také Edinson Cavani a Kylian Mbappé, už při odchodu do šaten během přestávky tak bylo o vítězi jasno. V druhé půli to dlouho vypadalo, že se skóre už nepohne, v závěrečné čtvrthodince ale vedení domácího týmu ještě navýšili Marco Verratti, Edinson Cavani a Dani Alves.
     
    90+2
    Konec zápasu.
     
    90+1
    Po narážečce mezi Neymarem a Cavanim si balon našel cestu na kopačky Javiera Pastoreho, který se pokoušel vypálit z otočky, trefil ale pouze před brankou blokujícího Dedrycka Boyatu.
     
    90
    Nastavovat se budou dvě minuty.
     
    89
    Střídající Kouassi Eboué se ve středu hřiště parádně zbavil napadajícího Lo Celsa, poté se pokusil balon poslat na kopačky rozběhnutého Griffithse, včasným výběhem se ale prezentoval Alphonse Aréola.
     
    87
    Na hráčích PSG je vidět, že je fotbal v tomto období opravdu baví. I přes vedení 7:1, kdy už se nikam nemusí hnát, se pokoušejí pobavit diváky technickými kousky, snaží se především brazilské duo ve složení Alves – Neymar.
     
    85
    Z něj ale hosté nic nevytěžili, naopak se museli velice rychle vracet zpět do obrany, s další akcí totiž spěchal Neymar. Ten se znovu dostal až do pokutového území, tam si ale tentokráte vylámal zuby na pozorném Boyatovi.
     
    84
    Konečně se kupředu vydali i The Celts. Ze střední vzdálenosti pálil Callum McGregor, do jeho rány ale obětavě padl Layvin Kurzawa, který balon ztečoval na rohový kop.
     
    83
    Na hráčích Celticu je vidět obrovská bezmoc. Nutno poznamenat, že skotští šampioni se dnes neprezentovali vůbec špatným výkonem, ovšem i tak v Parku Princů inkasovali už sedmkrát.
     
    82
    Domácí měli k dispozici další rohový kop, Neymar tentokráte přenechal exekuci střídajícími Di Maríovi, ovšem i tak se k balonu dostal a z velké vzdálenosti prověřil Gordona, ten ale tentokráte číhal na správném místě.
    80. Dani ALVES - 7:1
     
    80
    Paris Saint-Germain právě vstřelilo branku!
    Pařížané opět potvrzují, že v tomto ročníku Ligy mistrů disponují velmi kvalitní kádrem a oprávněně jsou řazeni k hlavním aspirantům na celkové prvenství! Střídající Giovani Lo Celso nahrál DANIMU ALVESOVI, který se nijak dlouze nerozmýšlel a vypustil neuvěřitelnou pumelici, proti níž byl Craig Gordon znovu naprosto bezmocný.
    79. Edinson CAVANI - 6:1
     
    79
    Paris Saint-Germain právě vstřelilo branku!
    Tohle je debakl, PSG předvedlo další parádní akci a navyšuje své vedení už na 6:1! Neymar si zastavil míč a poslal jej do běhu Layvinu Kurzawovi, který povedeným centrem na kraj malého vápna oslovil EDINSONA CAVANIHO. Uruguayský útočník se do balonu opřel z voleje a jeho famózní rána zaplula přesně k tyči, Gordon byl znovu bez šance.
     
    77
    Střídání v týmu Celtic FC: ze hřiště odchází Moussa Dembele, přichází Leigh Griffiths.
     
    76
    Střídání v týmu Paris Saint-Germain F.C.: ze hřiště odchází Marco Verratti, přichází Giovani Lo Celso.
    Střídání v týmu Paris Saint-Germain F.C.: ze hřiště odchází Kylian Mbappé, přichází Ángel Di María.

    Vojtěch Tůma

    Branky: 9. Neymar (Rabiot), 22. Neymar (Verratti), 28. Cavani (Neymar), 35. Mbappé (Marquinhos), 75. Verratti, 79. Cavani (Kurzawa), 80. Dani Alves (Lo Celso) – 1. M. Dembele (Ntcham)

    Karty:   35. Šimunović (CEL), 45+1. N. Bitton (CEL)


    Držení míče: 61 % : 39 %.
    Střely na branku: 10:1. Střely mimo: 11:4. Rohy: 5:2. Ofsajdy: 5:0. Fauly: 8:7.
    Paris Saint-Germain: Aréola – Dani Alves, Marquinhos, Silva (C), Kurzawa – Verratti (76. Lo Celso), Rabiot, Draxler (67. Pastore) – Mbappé (76. Di María), Cavani, Neymar.
    Náhradníci: Trapp – Kimpembe, Di María, Meunier, Berchiche, Lo Celso, Pastore.

    Celtic Glasgow: C. Gordon – Lustig (13. N. Bitton), Boyata, Šimunović, Tierney – Forrest, S. Brown (C), Ntcham (69. Eboué), Rogic, C. McGregor – M. Dembele (77. Griffiths).
    Náhradníci: de Vries – N. Bitton, Roberts, Griffiths, Sinclair, Armstrong, Eboué.

    Rozhodčí: Tasos Sidiropoulos – Polychronis Kostaras, Lazaros Dimitriadis (všichni Řecko)
    bahis siteleri