Karabach – Chelsea 0:4 (kon.) | CSKA Moskva – Benfica 2:0 (kon.) | Sporting – Olympiakos 3:1 (kon.)
Juventus – Barcelona 0:0 (kon.) | Atlético – AS Řím 2:0 (kon.) | PSG – Celtic 7:1 (kon.)
Anderlecht – Bayern 1:2 (kon.) | Basilej – Manchester Utd. 1:0 (kon.)
konec
RSC Anderlecht
1:2 (0:0)
Bayern Mnichov
Středa 22.11.2017, 20:45 • Constant Vanden Stockstadion, Brusel • Liga mistrů • Skupina B
Předzápasové kurzy
     
    Z mé strany je to pro dnešek vše! Děkuji Vám za pozornost a těším se u sledování dalších přenosů. Dobrou noc! (22:40:30)
     
    Držení míče: 40 % : 60 %.
    Střely na branku: 5:6. Střely mimo: 4:7. Rohy: 2:2. Ofsajdy: 4:4. Fauly: 17:7.
     
    Je konec! Bayern Mnichov nakonec zvládl utkání na půdě Anderlechtu a zvítězil 2:1! V prvním poločase byl Anderlecht jasně lepším celkem a vypracoval si hned pět velkých šancí. Zejména útočník Łukasz Teodorczyk dělal obraně Bayernu problémy, ale nesetkal se s přesností. Bayern ustál první poločas bez obdržené branky a po návratu ze šaten zvýšil aktivitu. V 51. minutě otevřel skóre Robert Lewandowski , který mohl přidat i druhý zásah, jenže minul branku! Anderlecht se přece jen dočkal a v 63. minutě vyrovnal kapitán Sofiane Hanni ! Domácí dokonce mohli strhnout vedení na svou stranu, jenže Teodorczykova střela těsně minula branku. Z následné akce udeřil Bayern, když se hlavou prosadil Corentin Tolisso ! V samotném závěru se Anderlecht radoval z vyrovnání, jenže Brunův gól nemohl platit kvůli ofsajdu.
     
    90+4
    Konec zápasu.
     
    90+3
    Střídající Hummels se z hranice pokutového území opřel do odraženého míče, jenže rána se mu hrubě nepovedla. Jeho pokus skončil někde ve dvacáté řadě.
     
    90+2
    Domácí fotbalisté vybojovali balón zpět na své kopačky a sérií krátkých přihrávek se snaží prodrat za obranu Bayernu. Nikdo v modrém však nevypálil.
     
    90+1
    Nastavují se čtyři minuty!
     
    90
    Bayern se usadil na polovině Anderlechtu a německý celek se snaží uklidnit hru. Fotbalisté v červeném by zápas nejraději dohráli s míčem na kopačkách.
    89. Neuznaná branka Anderlechtu
     
    89
    Anderlecht vsítil branku, ale ta nemůže platit! Střídají Bruno doklepl do sítě prudkou přihrávku z pravé strany, ale asistent rozhodčího mu správně odmával ofsajd!
     
    88
    Žlutou kartu si nakonec vysloužil také brankář Sven Ulreich, který v přerušené hře nesmyslně zakopl míč.
     
    87
    Střídání v týmu Bayern Mnichov: ze hřiště odchází Arturo Vidal, přichází Mats Hummels.
     
    87
    Corentin Tolisso je při chuti! Autor dosud rozdílové branky si znovu naskočil na povedený centr, ale jeho hlavičku tentokrát Sels vyškrábl mimo tři tyče!
     
    86
    Javi Martínez chtěl překvapit obranu Anderlechtu dlouhou přihrávkou na polovinu belgického celku, ale ani Robert Lewandowski jeho úmysl zcela nepochopil. Později se však dostal do šance, ale Sels jeho střelu vyrazil!
     
    85
    Nebezpečný přímý kop tak zahrával také Bayern. Rozehrávky se chopil Robert Lewandowski, jehož projektil zneškodnila čtyřčlenná zeď.
     
    84
    Sebastian Rudy si na hranici pokutového území naběhl na zpětnou přihrávku z levé strany, jenže Dendoncker jej zastavil faulem, za který vidí žlutou kartu.
     
    83
    Po faulu Vidala v blízkosti pokutového území zahrával Anderlecht přímý kop ze zajímavé pozice. Jeho exekuce se ujal Sven Kums, jehož rána byla hodně nepřesná.
     
    82
    Střídání v týmu RSC Anderlecht: ze hřiště odchází Łukasz Teodorczyk, přichází Hamdi Harbaoui.
     
    80
    Corentin Tolisso ukázal svůj přehled o hře. Hostující fotbalista si všiml dotírajícího soupeře, krásnou kličkou se uvolnil a roztáhl hru na pravé křídlo.

    Tomáš Kubečka

    Branky: 63. Hanni (Teodorczyk) – 51. Lewandowski (Tolisso), 77. Tolisso (Kimmich)

    Karty:   48. Spajić (AND), 84. Dendoncker (AND) – 61. J. Boateng (BAY), 67. Lewandowski (BAY), 88. Ulreich (BAY)


    Držení míče: 40 % : 60 %.
    Střely na branku: 5:6. Střely mimo: 4:7. Rohy: 2:2. Ofsajdy: 4:4. Fauly: 17:7.
    RSC Anderlecht: Sels – D. Appiah, Spajić, Mbodji, Deschacht – Kums, Trebel, Dendoncker – Gerkens (66. Onyekuru), Teodorczyk (82. Harbaoui), Hanni (C) (71. Bruno).
    Náhradníci: Boeckx – Berić, Bruno, Harbaoui, Onyekuru, Josué Sá, Sambi Lokonga.

    Bayern Mnichov: Ulreich – Kimmich, J. Boateng, Süle, Friedl – Tolisso, Rudy, Arturo Vidal (87. Hummels) – Robben (C) (49. Javi Martínez), Lewandowski, Th. Alcântara (44. James Rodríguez).
    Náhradníci: Starke – Bernat, Dorsch, Hummels, Javi Martínez, James Rodríguez.

    Rozhodčí: Taylor – Beswick, Nunn (vš. ENG)
    bahis siteleri