Vsetín – Benátky n/J 5:1 (kon.) | Motor ČB – Kladno 3:0 (kon.) | Frýdek-M. – Třebíč 1:4 (kon.)
Kadaň – Ústí n/L 4:2 (kon.) | Prostějov – K. Vary 4:2 (kon.) | Havířov – Přerov 4:5 (kon.)
Slavia – Litoměřice 3:0 (kon.)
konec
Banes Motor České Budějovice
3:0 (1:0, 1:0, 1:0)
Rytíři Kladno
Středa 22.11.2017, 17:30 • Budvar aréna • Chance liga • 25. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    42:38
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Hodně krkolomnou cestu si vybral FILIP VLČEK ke gólu, ale účel světí prostředky. Několik odrazů, kliček, chvíli už to vypadalo, že to Vlček ani neustojí, ale nakonec to vše zvládl a švihem vymetl růžek Cikánkovy branky. Bez asistence.
     
    25:58
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Kriminální chyba Matyáše Zelingra nabízí Motoru dvoubrankové vedení. Kladenský bek křížnou přihrávkou přes vlastní obranné pásmo namazal Václavu Nedorostovi, který se řítil s MICHALEM BÁRTOU sám na branku. Ostřílený borec se zkušenostmi z KHL se zachoval jako chladnokrevný zabiják, nezištně připravil snadnou pozici pro Bártu, který nezaváhal. Asistence: Václav Nedorost.
     
    09:53
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Milimetrově přesné zakončení úniku domácích a Motor vede 1:0! Rok Pajič vystihl rozehrávku soupeře, poslal PETERA GALAMBOŠE do úniku. Slovenský urostlý centr udělal bekhendovou kličku, trefil břevno a kotouč se od zad Cikánka odrazil za brankovou čáru. Asistence: Rok Pajič.
    Marken.cz

    Pavel Kortus ml.

    Branky a nahrávky: 10. Galamboš (Pajič), 26. M. Bárta (Nedorost), 43. Vlček


    Banes Motor České Budějovice: Kváča (Gába) – Kutlák (C), Kučný, Fillman, F. Novák (A), Pavlin, Vráblík – M. Bárta, Vampola, Nedorost (A) – L. Květoň, Rob, Jonák – Prokeš, Vlček, Heřman – Toman, Pajič, Galamboš.
    Rytíři Kladno: Cikánek (Kopřiva) – Zelingr, Štich, Kehar, Štindl, P. Hořava (A), Repe – J. Strnad, R. Přikryl, Lorraine – J. Kloz, Machač (C), D. Tůma – Redlich, Svedlund, Kubík – Zikmund, T. Kaut, Bláha.

    Rozhodčí: Wagner, Vokřál – Hejl, Kreuzer

    Diváci: 6421 (vyprodáno)
    thejrc.org