Vsetín – Benátky n/J 5:1 (kon.) | Motor ČB – Kladno 3:0 (kon.) | Frýdek-M. – Třebíč 1:4 (kon.)
Kadaň – Ústí n/L 4:2 (kon.) | Prostějov – K. Vary 4:2 (kon.) | Havířov – Přerov 4:5 (kon.)
Slavia – Litoměřice 3:0 (kon.)
konec
HC Slavia Praha
3:0 (1:0, 1:0, 1:0)
HC Stadion Litoměřice
Středa 22.11.2017, 18:00 • ZS Eden, Praha - Vršovice • Chance liga • 25. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    51:10
    Slavia právě vstřelila branku!
    Domácí hokejisté splňují svou kótu jedné trefy na třetinu. Litoměřice propadly ve středním pásmu a Jan Novák vysunul do útočného pásma MARKA RAČUKA. Každý očekával, že tento bude ještě nahrávat do výhodnější pozice, avšak on si stáhl kotouč na střed, zbavil se dvou hráčů, protáhl se na levou stranu a ranou na zadní tyč nedal Tomáši Královi šanci. Asistenci si připisuje i po zranění se vracející Zdeněk Doležal, který celou akci rozjel. Asistence: Jan Novák a Zdeněk Doležal.
     
    25:26
    Slavia právě vstřelila branku!
    Hokejová lahůdka v podání domácí ekipy! Antonín Růžička vysnunul šikovnou přihrávkou za obranu MARTINA KADLECE, který si to štrádoval na branku Tomáše Krále. Ten se sice snažil klamat tělem, naznačoval tu doleva, tu doprava, leč domácí forward zůstal ledově klidný, podržel si touš na holi a poté, co si litoměřický gólman lehl, jej s lehkostí sojčího pírka přehodil. Asistence: Antonín Růžička a Jindřich Barák.
     
    18:54
    Slavia právě vstřelila branku!
    Sešívaní využívají početní převahu a krátce před koncem první části se dostávají do vedení. Na modré čáře se do ničeho po Novákově pasu nezabrušoval Jiří Drtina. Bez okolků poslal touš před branku Tomáše Krále, kde se naopak vybrousil MAREK RAČUK, jenž tečoval puk mezi betony brankáře hostů s lehkostí muže, který se dvacet let pohybuje v kultuře. Asistence: Jiří Drtina a Jan Novák.
    Marken.cz

    Richard Wagner

    Branky a nahrávky: 19. Račuk (J. Drtina, J. Novák), 26. M. Kadlec (A. Růžička, Barák), 52. Račuk (J. Novák, Z. Doležal)


    HC Slavia Praha: Frodl (Polívka) – A. Růžička, J. Novák (C), J. Drtina (A), Kasík, Barák, J. Holý – L. Krejčík, Krliš, M. Kadlec – Endál, Šmerha, Šagát – Furch, Račuk, Šafránek – Nedvídek, Z. Doležal, Kubica.
    HC Stadion Litoměřice: Král (Michajlov) – Jandus, Jebavý, Pavlas (C), Smetana (A), Jeřábek, D. Málek – Kodýtek, Kantner, Hanták – J. Dvořák, Miškář, R. Pilař – Bílek (A), Helt, Kusý – Stříbrný, J. Veselý, J. Šimeček.

    Rozhodčí: Martin Grech, Matěj Sýkora – Milan Štofa, Václav Beneš

    Diváci: 622
    bahis siteleri