Most – Dvůr Králové n. L. 3:2 (kon.) | Jablonec n/N – Bílina 6:1 (kon.) | Šumperk – Kopřivnice 1:2 (kon.)
Nový Jičín – SHK Hodonín 2:5 (kon.) | Val. Meziříčí – Opava 5:0 (kon.) | Pelhřimov – Mor. Budějovice 5:8 (kon.)
Tábor – David Servis 4:1 (kon.) | Vrchlabí – Děčín 2:1 (kon.) | Kobra – Řisuty 4:5 (0:1 po s.n.)
Sokolov – Letňany 1:3 (kon.)
konec
HC Bobři Valašské Meziříčí
5:0 (2:0, 1:0, 2:0)
HK Opava
Středa 22.11.2017, 18:00 • Zimní stadion Valašské Meziříčí • 2. liga skupina Východ • 22. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:02
    Valašské Meziříčí právě vstřelilo branku!
    Valaši využívají přesilovou hru. Na pokus Miroslava Vargy z jedné strany ještě Wanecki stačil, na dorážku z druhé strany od VLADIMÍRA VÁNI už se ale nestihl přemístit a obdržel tak už pátý gól v dnešním zápase. Asistence: Miroslav Varga a Miroslav Mikel.
     
    53:15
    Valašské Meziříčí právě vstřelilo branku!
    Při signalizované výhodě nejprve vyrazil Wanecki pokus Pokorného. Na dorážku MIROSLAVA MIKELA už byl ale krátký a Bobři tak jdou do čtyřbrankového vedení. Asistence: Dominik Pokorný a Václav Studený.
     
    26:36
    Valašské Meziříčí právě vstřelilo branku!
    Hořanský i v oslabení nabral tempo už v obranném pásmu, dostal se až do prostoru pro vhazování před Waneckim, kde vzorovou žabičkou přes ležícího obránce Slezanu poslal kotouč na PETRA DVOŘÁKA, který se nemýlil a vymetl všechny pavučiny Waneckiho svatyně v levém horním rohu. Asistence: Adam Hořanský.
     
    09:48
    Valašské Meziříčí právě vstřelilo branku!
    JIŘÍ HAJDA dostal puk na modrou od Studeného, odkud lehce nahodil kotouč na Waneckiho. I se štěstím pro Bobry se černá guma odrazila od tyče Waneckiho brány a zapadla do jeho branky. Asistence: Václav Studený a Dominik Pokorný.
     
    02:34
    Valašské Meziříčí právě vstřelilo branku!
    Střelu Pořického z bezprostřední blízkosti dokázal ještě Wanecki vyrazit před sebe, následná dorážka PETRA DVOŘÁKA už ale skončila za jeho zády a zastavila již až síť Waneckiho svatyně. Asistence: Jakub Pořický.

    Daniel Gargulák

    Branky a nahrávky: 3. Dvořák (Pořický), 10. Hajda (Studený, Pokorný), 27. Dvořák (Hořanský), 54. Mikel (Pokorný, Studený), 60. Váňa (Varga Mir., Mikel)


    HC Bobři Valašské Meziříčí: Plšek (Šurý) – Mikel, Váňa, Báchor, Horyna, Varga Mar., Hajda, Weintritt – Brunec (A), Dvořák, Pořický – Matějka, Daněk, Kývala – Pokorný, Studený (C), Martiník (A) – Varga Mir., Hořanský, Varga D. – Dalajka

    Trenér: Jiří Weintritt

    HK Opava: Wanecki (Šafránek) – Kiss, Šindelář, Rudl, Tichý, Šindl, Chalupa (A), Slavík, Vilinskij – Rousek, Vítek, Horváth, Vaněk, Maxner, Wolf (A), Hartmann, Seidler, Černý (C), Malina

    Trenér: Marek Harazim

    Rozhodčí: Vrba – Maloušek, Král'
    thejrc.org