Buffalo – Minnesota 4:5 (kon.) | Florida – Toronto 2:1 (2:1 po s.n.) | New Jersey – Boston 2:3 (1:2 po s.n.)
Pittsburgh – Vancouver 2:5 (kon.) | Carolina – NY Rangers 1:6 (kon.) | NY Islanders – Philadelphia 4:3 (po pr.)
Detroit – Edmonton 2:6 (kon.) | Washington – Ottawa 5:2 (kon.) | Columbus – Calgary 1:0 (po pr.)
Tampa – Chicago 3:2 (po pr.) | Nashville – Montreal 3:2 (1:0 po s.n.) | Arizona – San Jose 1:3 (kon.)
Colorado – Dallas 3:0 (kon.) | Anaheim – Vegas 2:4 (kon.) | Los Angeles – Winnipeg 1:2 (kon.)
po s.n. (1:2)
New Jersey Devils
2:3 (1:2, 0:0, 1:0 - 0:0)
Boston Bruins
Čtvrtek 23.11.2017, 01:00 • Prudential Center, Newark • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    Charlie MCAVOY - 2:3
     
    V samostatných nájezdech zvítězil tým Boston Bruins.
    Autorem vítězné branky je CHARLIE MCAVOY.
     
    63:23
    Oddechový čas pro New Jersey.
     
    62:14
    Velká šance pro Devils! Do samostatného úniku se dostal Adam Henrique, pokusil se udělat kličku do backhandu a zasunout kotouč mezi betony, jenže neúspěšně.
     
    58:57
    Anton Chudobin drží Boston! Miles Wood vyvezl kotouč po levé straně, u modré čáry ho posunul do středu na Adama Henriqua, který se pokusil zasunout kotouč mezi betony ruského brankáře. ale neuspěl.
    55:16 Brian GIBBONS - 2:2
     
    55:16
    Devils právě vstřelili branku!
    Zasloužené vyrovnání! Damon Severson zachytil na modré čáře vyhozený kotouč soupeře, nahodil ho na branku, před kterou úspěšně tečoval BRIAN GIBBONS a srovnal na 2:2. Asistence: Damon Severson.
     
    53:14
    Slovenský útočník už se vrátil na led, ale Boston si oslabení hned zopakuje. Rozjetého Nica Hischiera zastavil pádem Kevan Miller (BOS) a posílá svůj tým znovu do čtyř hráčů.
     
    52:27
    Domácí kombinovali, několik vteřin si přihrávali a zahrozili! Na pravém kruhu číhal osamocený Jesper Bratt, jenž pálil z voleje a skvělým zákrokem ho vychytal Anton Chudobin.
     
    51:13
    Švýcarský talent Nico Hischier má dnes špatný den. Ani na několikátý pokus neuspěl, když se s obráncem v zádech zjevil před Antonem Chudobinem, ale neuspěl. Těšit ho může alespoň fakt, že si od Peter Cehlárika (BOS) vybojoval přesilovou hru za držení.
     
    39:00
    To už ale nemuselo platit a Nico Hischier si musí trhat vlasy! Švýcarský útočník dostal na pravé straně puk, nahrál na zadní tyč Jesperu Brattovi, který mu ho okamžitě vrátil, ale jednička posledního draftu Antona Chudobina nepřekonala a nepovedlo se to ani dojíždějícímu Tayloru Hallovi. Obrovská šance Devils!
     
    35:21
    O několik vteřin později ovšem sudí foukli do píšťalky a nabídnou Bostonu čtvrtou přesilovou hru. Brian Boyle (NJD) nešťastně zasáhl Franka Vatrana svou holí a dostal dvouminutový trest.
     
    31:27
    Na trestnou lavici nakonec zamířil jen Taylor Hall (NJD), což je původní faul na Tima Schallera. Následná potyčka už trestána nebude.
     
    29:25
    Sladké třešničky se ale Blake Coleman nedočkal! Domácí centr zachytil na modré čáře střelu a okamžitě vyrazil do úniku. Tváří v tvář Antonu Chudobinovi zkoušel vyrovnat střelou mezi betony – neúspěšně.
     
    27:35
    Chcete přesilovku? Řekněte Čechům! Po Davidu Pastrňákovi si dnes vybojoval faul také David Krejčí, který se prodíral po pravé straně a Travis Zajac (NJD) ho poslal k ledu – dvě minuty za podražení.
     
    22:55
    Nahození od modré čáry zlikvidoval Anton Chudobin a Boston mohl ujet do zajímavého protiútoku. Sean Kuraly najel do rohu kluziště a z otočky krásně našel najíždějícího Tima Schallera, jenž se pokusil překonat Coryho Schneidera, jenže tváří v tvář soupeři neuspěl.
     
    Lavička Bostonu ještě vyzkoušela Coach's challenge, ale sudí gól uznali! To znamená, že Bruins přicházejí o oddechový čas.
    17:10 Jesper BRATT - 1:2
     
    17:10
    Devils právě vstřelili branku!
    Puk se mu po chvíli vrátil, tak ho posunul před branku, kde ho srazil Adam Henrique a Anton Chudobin ho přikryl lapačkou. Pod ní ovšem stihl strčit hůl Brian Boyle a vyšťoural tak kotouč ven. Volný kotouč okamžitě zmerčil JESPER BRATT, připravil si ho a zasunul – 1:2! Asistence: Brian Boyle, Adam Henrique.
     
    16:47
    Přesilová hra pro New Jersey. Tim Schaller (BOS) se opřel do Blakea Colemana a dostává dvouminutový trest za hrubost.
     
    16:06
    Co chybělo... Pavel Zacha poslal zpoza branky lehkou přihrávku na Jimmyho Hayese, jenž z předbrankového prostoru trefil pouze spojnici!
     
    13:40
    U střídaček si vyšlápl Jimmy Hayes (NJD) na Franka Vatrana (BOS), dvakrát do něj strčil a hostující hráč si to nenechal líbit. Výsledek? Dvouminutový trest pro oba hráče.
    11:02 Patrice BERGERON - 0:2
     
    11:02
    Bruins právě vstřelili branku!
    Vydařenou pasáž domácích přerušuje druhý gól. Brandon Carlo a Danton Heinen protlačili ve středním pásmu kotouč až na modrou čáru, kde se ho zmocnil David Pastrňák. Český útočník si najel do pravého kruhu a na zadní tyči našel nachystaného PATRICE BERGERONA, který už pouze doklepl puk do odkryté klece – 0:2! Asistence: David Pastrňák, Danton Heinen.
     
    07:52
    Máme tu první přesilovou hru! Český útočník David Pastrňák si došel pro faul v souboji s Johnem Moorem (NJD), který bude pykat za nedovolené bránění. Po komerční přestávce tak budou hosté první početní převahu.
     
    03:57
    Na druhé straně si Cory Schneider připsal tři zákroky v krátkém sledu, když David Krejčí neusměrnil střelu Matta Grzelcyka a neuspěl ani ze dvou následujících dorážek. Velká šance českého útočníka!
    01:25 Jake DEBRUSK - 0:1
     
    01:25
    Bruins právě vstřelili branku!
    Bleskový nástup Bruins! Útočník JAKE DEBRUSK dostal puk do jízdy na pravé straně, najel do kruhu pro vhazování a střelou na zadní tyč poslal svůj tým do vedení – 0:1. Asistence: Matt Grzelcyk.

    Daniel Ryl

    Branky a nahrávky: 18. Bratt (Boyle, Henrique), 56. Gibbons (Severson) – 2. DeBrusk (Grzelcyk), 12. Bergeron (Pastrňák, Heinen), rozh. náj. McAvoy

    Samostatné nájezdy:

    1. série:
    1:0   Taylor Hall (NJD)
    1:0   Patrice Bergeron (BOS)
    2. série:
    1:0   Jesper Bratt (NJD)
    1:1   David Pastrňák (BOS)
    3. série:
    1:1   Drew Stafford (NJD)
    1:1   David Krejčí (BOS)
    4. série:
    1:1   Brian Boyle (NJD)
    1:1   Jake DeBrusk (BOS)
    5. série:
    1:1   Pavel Zacha (NJD)
    1:1   Ryan Spooner (BOS)
    6. série:
    1:1   Nico Hischier (NJD)
    1:1   Peter Cehlárik (BOS)
    7. série:
    1:1   Adam Henrique (NJD)
    1:1   Riley Nash (BOS)
    8. série:
    1:1   Will Butcher (NJD)
    1:1   Danton Heinen (BOS)
    9. série:
    1:1   Brian Gibbons (NJD)
    1:1   Tim Schaller (BOS)
    10. série:
    1:1   Damon Severson (NJD)
    1:1   Frank Vatrano (BOS)
    11. série:
    1:1   Travis Zajac (NJD)
    1:2   Charlie McAvoy (BOS)


    New Jersey Devils: Schneider – Santini, A. Greene (C), Severson, J. Moore, Lovejoy, Butcher – Bratt, Zajac (A), Hall – Henrique, Hischier, Gibbons – Wood, Boyle, Stafford – Zacha, Coleman, J. Hayes (A).
    Boston Bruins: Chudobin – McAvoy, Chára (C), Carlo, O'Gara, K. Miller, Grzelcyk – Pastrňák, Bergeron (A), Heinen – Cehlárik, Krejčí (A), DeBrusk – Vatrano, Riley Nash, Spooner – Acciari, Kuraly, Schaller.

    Rozhodčí: G. Rank, D. O'Rourke – M. Shewchyk, K. Murchison

    Diváci: 16 514
    thejrc.org