Buffalo – Minnesota 4:5 (kon.) | Florida – Toronto 2:1 (2:1 po s.n.) | New Jersey – Boston 2:3 (1:2 po s.n.)
Pittsburgh – Vancouver 2:5 (kon.) | Carolina – NY Rangers 1:6 (kon.) | NY Islanders – Philadelphia 4:3 (po pr.)
Detroit – Edmonton 2:6 (kon.) | Washington – Ottawa 5:2 (kon.) | Columbus – Calgary 1:0 (po pr.)
Tampa – Chicago 3:2 (po pr.) | Nashville – Montreal 3:2 (1:0 po s.n.) | Arizona – San Jose 1:3 (kon.)
Colorado – Dallas 3:0 (kon.) | Anaheim – Vegas 2:4 (kon.) | Los Angeles – Winnipeg 1:2 (kon.)
konec
Arizona Coyotes
1:3 (0:1, 0:1, 1:1)
San Jose Sharks
Čtvrtek 23.11.2017, 03:00 • Gila River Arena, Glendale • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:12 Joel WARD - 1:3
     
    59:12
    San Jose právě vstřelilo branku!
    Teď už se ale hosté prosazují a vypadá to, že o vítězi zápasu máme rozhodnuto. JOEL WARD krásně zvládl situaci po vhazování ve středním pásmu. K útočníkovi San Jose doputoval puk, Ward na nic nečekal a hned ho vyhodil směrem k zařízení Arizony. A trefil naprosto přesně. Tohle už Arizona Coyotes budou stíhat jen hodně těžko. Bez asistence.
    52:23 Brendan PERLINI - 1:2
     
    52:23
    Arizona právě vstřelila branku!
    Domácí hokejisté jsou výsledkově zpátky v zápase, přestože od počátku třetí třetiny prakticky neohrozili Jonesovu klec. Teď se ale radují. Celou akci na modré čáře výborně začal Ekman-Larsson, který obral soupeře o kotouč, načež poslal puk na hokejku Dereka Stepana. Druhý jmenovaný zakončoval a před klecí San Jose tečoval BRENDAN PERLINI, ten poslal puk za záda maskovaného muže Sharks. Poměrně šťastná branka, ale na druhou stranu po vypracované akci. A rázem tu máme drama. Asistence: Derek Stepan, Oliver Ekman-Larsson.
    24:56 Logan COUTURE - 0:2
     
    24:56
    San Jose právě vstřelilo branku!
    Tohle byla hokejová paráda. Arizona sice měla na začátku druhé třetiny několik velkých šancí, ale ani z jedné se jí nepodařilo udeřit. A tak skórují hosté na druhé straně hrací plochy. Joonas Donskoi ukázkově získal puk u mantinelu a vyjel s ním více na pravý kruh, aby poté naservíroval nádhernou nahrávku na hokejku LOGANA COUTUREHO. Ten zůstal úplně sám proti Wedgoodovi, takže neměl problém ho kličkou do bekhendu vymíchat. Hodně povedený moment. Asistence: Joonas Donskoi, Justin Braun.
    14:42 Joe THORNTON - 0:1
     
    14:42
    San Jose právě vstřelilo branku!
    Tak tomu se říká smolný vstup do zápasu pro gólmana. Antti Raanta z nějakých důvod zamířil na střídačku a pustil do hry svého kolegu Wedgwooda. Hned se před ním konalo vhazování. San Jose Sharks buly vyhráli a okamžitě vyslali puk na branku, aby zkusili štěstí. A vyplatilo se. První střela ještě v síti neskončila, jenže jako první se k dorážce dostal zkušený útočník JOE THORNTON, který bez váhání pověsil puk do horní poloviny klece. Hosté zatím neměli moc šancí, přesto jdou do trháku. Asistence: Brent Burns, Joe Pavelski.

    Martin Schwarz

    Branky a nahrávky: 53. Perlini (Stepan, Ekman-Larsson) – 15. J. Thornton (Burns, Pavelski), 25. Couture (Donskoi, Braun), 60. J. Ward


    Arizona Coyotes: Raanta (15. Wedgewood) – Ekman-Larsson, Hjalmarsson, Goligoski, Demers, Connauton, L. Schenn – Perlini, Stepan, Rieder – Keller, Richardson, Fischer – Domi, Dvorak, Rinaldo – Martinook, Cousins, Duclair.
    San Jose Sharks: M. Jones (Dell) – J. Ryan, Burns, Vlasic, Braun, Dillon, DeMelo – Labanc, J. Thornton, Pavelski – Donskoi, Couture, Hertl – O'Regan, Tierney, Bødker – Meier, Carpenter, J. Ward.

    Rozhodčí: Rehman, Nicholson – Gibbons, Cherrey

    Diváci: 11 214
    thejrc.org