Buffalo – Minnesota 4:5 (kon.) | Florida – Toronto 2:1 (2:1 po s.n.) | New Jersey – Boston 2:3 (1:2 po s.n.)
Pittsburgh – Vancouver 2:5 (kon.) | Carolina – NY Rangers 1:6 (kon.) | NY Islanders – Philadelphia 4:3 (po pr.)
Detroit – Edmonton 2:6 (kon.) | Washington – Ottawa 5:2 (kon.) | Columbus – Calgary 1:0 (po pr.)
Tampa – Chicago 3:2 (po pr.) | Nashville – Montreal 3:2 (1:0 po s.n.) | Arizona – San Jose 1:3 (kon.)
Colorado – Dallas 3:0 (kon.) | Anaheim – Vegas 2:4 (kon.) | Los Angeles – Winnipeg 1:2 (kon.)
konec
Anaheim Ducks
2:4 (1:0, 1:1, 0:3)
Vegas Golden Knights
Čtvrtek 23.11.2017, 04:00 • Honda Center, Anaheim • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    58:00 William KARLSSON - 2:4
     
    58:00
    Golden Knights právě vstřelili branku!
    Vegas přidávají čtvrtou branku a tohle už bude pro Anaheim hodně těžké zvrátit. Smith našel nádherným pasem z rohu před brankou stojícího WILLIAMA KARLSSONA a tomu už stačilo nastavit hokejku a překonal Gibsona. Asistence: Reilly Smith, Jonathan Marchessault.
    51:18 James NEAL - 2:3
     
    51:18
    Golden Knights právě vstřelili branku!
    Vegas právě dokonali obrat v zápasu! Z levé strany vypálil Marchessault, Gibson puk vyrazil před sebe a proti dorážce JAMESE NEALA už neměl šanci zasáhnout. Neal střílel do prázdné brány. Asistence: Jonathan Marchessault, William Karlsson.
    42:21 Colin MILLER - 2:2
     
    42:21
    Golden Knights právě vstřelili branku!
    Je vyrovnáno! Vegas přežili přesilovku Anaheimu a nyní jsou zpět v zápase. COLIN MILLER vypálil od modré čáry a Gibson neodkázal kotouč v cestě do jeho brány zastavit. Asistence: David Perron, James Neal.
     
    39:08
    Golden Knights právě vstřelili branku!
    Gibsonovo kouzlo je pryč! JONATHAN MARCHESSAULT dostal přihrávku na levý kruh a z první puk okamžitě napálil na Gibsona. Ten se zrovna přesouval, takže měl roztažené betony a právě tudy kotouč proklouzl do jeho branky. Asistence: David Perron, Shea Theodore.
     
    25:59
    Anaheim právě vstřelil branku!
    Hned první přesilovková střela Anaheimu skončila v brance. Lindholm vypálil od modré sice nepřesně, ale skvělou práci předvedl před brankou stojící DEREK GRANT. Puk tečoval šikovně tak, že změnil směr, proletěl mezi rukou a tělem Lagacého a skončil až v jeho bráně. Asistence: Hampus Lindholm, Cam Fowler.
    09:16 Josh MANSON - 1:0
     
    09:16
    Anaheim právě vstřelil branku!
    JOSH MANSON předvedl opravdu nádhernou individuální akci. Prošel ze středního pásma až před branku. Jeho první střela byla zablokovaná, ale on se znovu k puku dostal a zakončil přesně mezi betony brankáře Lagacého. Asistence: Brandon Montour.

    Petr Sumbal

    Branky a nahrávky: 10. Manson (Montour), 26. D. Grant (H. Lindholm, Fowler) – 40. Marchessault (Perron, Theodore), 43. C. Miller (Perron, Neal), 52. Neal (Marchessault, W. Karlsson), 58. W. Karlsson (R. Smith, Marchessault)


    Anaheim Ducks: Gibson (R. Miller) – H. Lindholm, Manson, Holzer, Fowler (A), Bieksa, Vatanen, Montour (A) – Perry, D. Grant, Rakell – Silfverberg, Wagner (A), Cogliano – Roy, Vermette, N. Ritchie – L. Shaw, Rasmussen, Liambas.
    Vegas Golden Knights: Lagacé (M. Subban) – Schmidt, McNabb, Engelland, Theodore, Hunt, C. Miller – Neal (A), Haula, Perron – Marchessault, W. Karlsson, R. Smith (A) – Tuch, Eakin, Leipsic – O. Lindberg, Bellemare (A), Carrier.
    bahis siteleri