Dukla Praha – Mladá Boleslav 4:1 (kon.) | Jihlava – Brno 0:2 (kon.) | Bohemians 1905 – Liberec 0:0 (kon.)
konec
Bohemians Praha 1905
0:0 (0:0)
FC Slovan Liberec
Pátek 24.11.2017, 20:15 • Ďolíček, Praha-Vršovice • HET liga • 15. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Dámy a pánové, za rytmů písně "Outsider Walz" od již v úvodu zmíněného Wabiho Daňka opouštějí diváci Ďolíček a já se s Vámi loučím. Hezký večer a pohodový víkend přeje Richard Wagner. (22:16:41)
     
    Zápasové statistiky:

    Držení míče: 52 % : 48 %.
    Střely na branku: 3:6.
    Střely mimo: 4:4.
    Rohy: 5:3.
    Fauly: 11:14.
    Vhazování: 33:37.
     
    Závěrečné střetnutí pátečního programu patnáctého kola HET ligy je za námi. Do trojlístku výsledků chyběla remíza, kterou nakonec ve vzájemném střetnutí uhráli klokani s Libercem.

    Na obou stranách bylo vidět několik tutových šancí, ale parádními zákroky se blýskli oba brankáři. Více zákroků měl sice domácí Tomáš Fryšták, těžší situace však řešil hostující Ondřej Kolář. V zápase byla k vidění jediná žlutá karta. Duel se nesl v poklidném duchu, hráči se nedopouštěli zákeřností a i díky tomu se předešlo zbytečným excesům.
     
    90+2
    Konec zápasu.
     
    90+2
    Na druhé straně přišly dva centry Libereckých. Jeden se nepovedl, ten druhý si pohlídal brankář domácích Tomáš Fryšták. Sudí následně třikrát zahrál na píšťalku a zápas končí.
     
    90+1
    Klokani mohli celý duel rozhodnout v jeho závěru, kdy po centru z pravé strany nabíhal na zadní tyči na balon Siim Luts, který na něj ale o kousek nedosáhl!
     
    90
    Několik hlavičkových soubojů na středu hřiště nakonec dospělo až k brankáři Liberce, který hned posílal balon ku svému protějšku. Druhá půle bude nastavena o dvě minuty.
     
    89
    Útočný faul Bohemians rozehrál zpoza velkého vápna gólman Kolář. Na druhé straně došlo k podobnému prohřešku. V hru uvede balon Tomáš Fryšták.
     
    88
    Tomáš Fryšták si vyběhl na penaltu, kde vyboxoval vysoký balon. Ten sebral Benjamin Tetteh. Nový muž na place poté vyvezl míč do bezpečí.
     
    87
    Domácí znovu střídají. Trávník opouští Dominik Mašek, místo něj vbíhá do hry Benjamin Tetteh.
     
    86
    Na tribunách to jen zašumělo po akci střídajících hráčů Slovanu! Daniel Bartl vyslal do šestnáctky povedený centr, na který si naběhl Radek Voltr. Jeho hlavička se ale nevešla mezi tři tyče!
     
    85
    Při ataku Slovanu došlo k nedovolenému zákroku. Na hrací ploše se ocitl Josef Jindřišek.
     
    84
    Dobrý presink v podání Slovanu donutil hráče z Vršovic ke kombinaci s vlastním gólmanem. Následně dokonce přišel i faul domácích na útočné polovině.
     
    83
    Domácím se roh nepovedl. Následně se hra uklidnila a po několika soubojích na středu si došel pro nepřesnou rozehrávku Liberce brankář Tomáš Fryšták.
     
    81
    Hostující gólman je ošetřován a mezitím klokani střídají. Dobrý zápas odehrál Rudolf Reiter, který je nyní střídán Siimem Lutsem.
    80. Přímý kop Jindřiška dobrým zákrokem zneškodnil Kolář
     
    80
    Domácí fotbalisté to zahráli parádně! Balon letěl na zadní tyč, ale parádní zákrok předvedl Ondřej Kolář, který Josefem Jindřiškem zatočený přímý kop vyškrábl ze šibenice na roh!
     
    79
    Máme tu první žlutou kartu dnešního večera, kterou obdržel Ondřej Kúdela. Dominik Mašek se dostával za obranu poté, co mu dobře odstínil Kabajev. Na hranici šestnáctky byl faulován a je tu parádní pozice pro přímý volný kop.
     
    78
    Po faulu na středu rozjel Ondřej Karafiát rychlou akci, na jejímž konci trefoval z vzduchu na penaltě z pravého křídla centrovaný míč Radek Voltr. Trefil jej, pravda. Hrací předmět ale vyletěl do výše a nyní se již zřejmě koupe v přilehlém Botiči.

    Richard Wagner

    Branky:

    Karty:   79. Kúdela (LIB)


    Držení míče: 52 % : 48 %.
    Střely na branku: 3:6. Střely mimo: 4:4. Rohy: 5:3. Fauly: 11:14.
    Bohemians Praha 1905: Fryšták – M. Dostál, Krch (C), Šmíd, Kocič – Jindřišek, M. Hašek, Reiter (81. Luts), Mašek (87. Tetteh), Vaníček – Nečas (66. Kabajev).
    Náhradníci: Budinský – Hůlka, Bartek, Jirásek, Luts, Kabajev, Tetteh.

    FC Slovan Liberec: O. Kolář – Mikula, Karafiát, Kúdela, Coufal (C) – Potočný, Kulhánek, Bosančić (66. Kerbr), Breite – Graiciar (46. Bartl), Pulkrab (76. Voltr).
    Náhradníci: Hladký – Bartl, Blažek, Folprecht, Kerbr, Ševčík, Voltr.

    Rozhodčí: Jan Jílek – Zdeněk Arnošt, Miroslav Fišer

    Diváci: 4189
    ocianews.com