Hannover – Stuttgart 1:1 (kon.)
konec
Hannover 96
1:1 (0:1)
VfB Stuttgart
Pátek 24.11.2017, 20:30 • HDI-Arena. Hannover • Německá Bundesliga • 13. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Z mé strany je to vše! Děkuji Vám za pozornost a těším se u sledování dalších přenosů. Pěkný zbytek dne! (22:52:00)
     
    Držení míče: 46 % : 54 %.
    Střely na branku: 4:4. Střely mimo: 6:5. Rohy: 4:5. Ofsajdy: 2:2. Fauly: 14:16.
     
    Je konec! Hannover nakonec se Stuttgartem remizoval 1:1 a pro hosty to znamená první získaný bod na hřištích soupeřů v letošní sezóně! Hosté byli aktivnější hlavně v prvním poločase a ve 25. minutě se po chybě domácího brankáře prosadil Takuma Asano. Stuttgart mohl přidat další branku, nicméně Philipp Tschauner svou chybu napravil a vytáhl dobrý zákrok. Po přestávce se do hry dostal také Hannover. Sané sice po hodině hry orazítkoval tyč, jenže patnáct minut před koncem dostal Hannover šanci v podobě pokutového kopu, který proměnil Niclas Füllkrug a stanovil konečný výsledek.
     
    90+3
    Konec zápasu.
     
    90+2
    Aogo napadal rozehrávku Hannoveru. Skvěle hrající Salif Sané se jej zbavil bleskovou kličkou a pomohl si malou domů. Hannover má čas na poslední atak.
     
    90+1
    Nastavují se tři minuty!
     
    90
    Aogo se hnal do pokutového území a pokusil se překvapit domácího brankáře obloučkem na přední tyč. Jeho pokus však o kousek minul břevno.
     
    88
    Střídání v týmu VfB Stuttgart: ze hřiště odchází Berkay Özcan, přichází Ailton.
     
    87
    Rozehrávky přímého kopu se ujal Aogo, jehož centr na zadní tyč přizvedl jeden z domácích fotbalistů mimo dosah hlavičkářů v bílých dresech.
     
    86
    A pozor! Julian Korb fauloval v blízkosti pokutového území a nabídl Stuttgartu rozehrávku přímého kopu z hranice pokutového území.
     
    85
    Domácí se teď nemohou dostat k míči. Stuttgart operoval v blízkosti rohového praporku, jenže hosté nepřesnou přihrávkou darovali domácím vhazování.
     
    84
    Hosté hrají s míčem na kopačkách a snaží se uklidnit hru. Domácím fanouškům se teď obraz hry vůbec nelíbí, což dávají najevo pískotem.
     
    83
    Aogo sice dohnal prudkou přihrávku do pokutového území, jenže ve své akci nemohl z důvodu postavení mimo hru pokračovat.
     
    81
    Hannover se hnal do otevřené obrany soupeře. Felix Klaus mohl přihrávat na hranici pokutového území, ale zbytečně celou akci zastavil.
     
    80
    Na stadionu nyní panuje parádní atmosféra. Zaplněný stadion tlačí Hannover do útoku a žene domácí fotbalisty za vstřelením rozhodující branky.
     
    79
    Hosté se mohli vrátit do vedení! Emiliano Insúa odcentroval do pokutového území, ale jeho centr se odrazil k Aogovi, který z malého vápna poslal míč nad břevno!
     
    78
    Stuttgart se ihned po inkasovaní vyrovnávací branky tlačí na polovinu Hannoveru a snaží se najít cestičku do pokutového území. Hannover však brání pozorně.
    76. Niclas FÜLLKRUG - 1:1
     
    76
    Hannover právě vstřelil branku!
    Je vyrovnáno! K exekuci pokutového kopu se postavil NICKLAS FULLKRUG a dělovkou do horní části branky vyrovnává na 1:1!

    Tomáš Kubečka

    Branky: 76. Füllkrug (pen.) – 25. Asano

    Karty:   27. Beck (STU), 29. Özcan (STU), 40. Pavard (STU), 51. Asano (STU), 57. Badstuber (STU)


    Držení míče: 46 % : 54 %.
    Střely na branku: 4:4. Střely mimo: 6:5. Rohy: 4:5. Ofsajdy: 2:2. Fauly: 14:16.
    Hannover 96: Tschauner (C) – Sorg (73. Karaman), Sané, Anton – Korb, Bakalorz, Schwegler, Ostrzolek – Bebou, Harnik (C) (46. Füllkrug), Klaus.
    Náhradníci: Esser – Albornoz, Benschop, Füllkrug, Hübner, Karaman, Schmiedebach.

    VfB Stuttgart: Zieler – Pavard, Badstuber, Baumgartl – Beck, Ascacibar, Gentner (C), Emiliano Insúa – Brekalo (67. Aogo), Asano (74. Terodde), Özcan (88. Ailton).
    Náhradníci: Grahl – Ailton, Aogo, Grgic, Mangala, E. Ofori, Terodde.

    Rozhodčí: Dingert – Christ, Neitzel
    thejrc.org