Boston – Pittsburgh 4:3 (kon.) | Philadelphia – NY Islanders 4:5 (po pr.) | Minnesota – Colorado 3:2 (2:0 po s.n.)
Anaheim – Winnipeg 1:4 (kon.) | Washington – Tampa 3:1 (kon.)
po prodl.
Philadelphia Flyers
4:5 (0:1, 4:1, 0:2 - 0:1)
New York Islanders
Pátek 24.11.2017, 22:00 • Wells Fargo Center, Philadelphia • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Z mé strany je to vše! Děkuji Vám za pozornost a těším se u sledování dalších přenosů. Dobrou noc! (00:52:40)
     
    Československá stopa v utkání:
    Jakub Voráček (PHI) 0+2, 5 střel, čas na ledě 16:34
     
    Tři hvězdy utkání:
    1. Jordan Eberle (NYI) 1+1
    2. Claude Giroux (PHI) 1+1
    3. Mathew Barzal (NYI) 1+1
     
    Střely na branku: 30 – 36
     
    New York Islanders tedy díky brance Nicka Leddyho vítězí na ledě Flyers. Philadelphia ani dnes nedokázala prolomit nelichotivou sérii a pokračuje ve špatných výsledcích. Islanders byli v prodloužení aktivnější a dostali soupeře pod tlak. Dokázali domácí hráče utahat a následně připravili Leddymu vyloženou šanci, ve které se autor vítězné branky nemýlil!
     
    Konec zápasu.
     
    62:44
    Islanders právě vstřelili branku!
    Islanders vítězí! Hosté během střídání kontrolovali hru a dostali domácí celek pod tlak! Joshua Ho-Sang objel branku, přihrávkou mezi kruhy našel volného NICKA LEDDYHO a ten střelou zápěstím vystřelil Ostrovanům bonusový bod! Asistence: Joshua Ho-Sang.
     
    62:02
    Nelson využil clonu domácího obránce a pokusil se překvapit Elliotta schovanou střelou. Domácí brankář se nenechal rozhodit a kotouč kryl lapačkou.
     
    61:37
    John Tavares se v útočném pásmu opřel do odraženého kotouče a jeho pohotovou střelu zastavila branková konstrukce!
     
    61:22
    Barzal objel útočné pásmo, jenže nikdo z jeho spoluhráčů se mu nenabídl do střelecké pozice. Hosté přesto zůstávají u puku.
     
    60:47
    Valtteri Filppula se prosmýkl před obránce, zkusil překvapit Greisse, jenže německý gólman jeho pokus zlikvidoval hokejkou!
     
    60:15
    Domácí hokejisté rozjeli v úvodu prodloužení poklidnou kombinaci v útočném pásmu. Ivan Provorov pálil, ale jeho rána byla zablokovaná.
     
    60:01
    Začalo prodloužení.
     
    Střely na branku: 29 – 34
     
    Šedesát minut hry nám o vítězi dnešního utkání nerozhodlo! Islanders totiž hned v úvodu třetí třetiny snížili zásluhou Jordana Eberleho! Poté Philadelphia opět vyrovnala hru, jenže celek z New Yorku dokázal vyrovnat zásluhou Ladda! Poté tempo hry hodně opadlo a ani jeden z celků si nevypracoval šance, ze kterých by mohl rozhodnout o osudu dnešního duelu.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vyhraje prodloužení?

    Tipovat můžete do začátku prodloužení.

     
    60:00
    Třetí třetina skončila.
     
    59:45
    Nyní už to domácí uhrají. Flyers vyhodili puk do sftředního pásma a už je takřka jasné, že dnešní utkání půjde do prodloužení.
     
    59:08
    Travis Konecny upadl v souboji v rohu kluziště a hosté vybojovali kotouč. Islanders mohou v poslední minutě ohrozil branku Letců.

    Tomáš Kubečka

    Branky a nahrávky: 24. Giroux (Hägg), 27. Simmonds (Gostisbehere, Patrick), 33. Gostisbehere (Voráček, Couturier), 33. Couturier (Voráček, Giroux) – 20. Barzal (Ladd, Mayfield), 28. Clutterbuck (D. Seidenberg, Mayfield), 45. Eberle (Ladd, Pelech), 53. Ladd (Eberle, Barzal), 63. Leddy (Ho-Sang)


    Philadelphia Flyers: Elliott (Neuvirth) – Hägg, Provorov, Morin, Gostisbehere, Manning, Sanheim – Voráček, Couturier (C), Giroux – Simmonds (A), Patrick, Martel – Konecny, Filppula (A), M. Raffl – Weal, Laughton, Leier.
    New York Islanders: Greiss (Halák) – Boychuk, Leddy, Pelech, de Haan, Mayfield, D. Seidenberg – Jo. Bailey, Tavares (C), Lee – Eberle, Barzal, Ladd (A) – Ho-Sang, Beauvillier, B. Nelson – Clutterbuck (A), Cizikas, Chimera.

    Rozhodčí: Charron, L´Ecuyer – Mills, Kovachik

    Diváci: 19 643
    thejrc.org