Lipt. Mikuláš – Zvolen 5:7 (kon.) | Poprad – Nové Zámky 7:5 (kon.) | Nitra – Detva 4:1 (kon.)
konec
HK Poprad
7:5 (1:0, 4:4, 2:1)
HC MIKRON Nové Zámky
sk Pátek 24.11.2017, 17:00 • Zimný štadión mesta Poprad • Tipos Extraliga (SR) • 22. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    V tretej tretine sme ešte videli tri góly. Na 6:4 zvyšoval Brejčák, následne znížil Zbořil a o definitívnom víťazstve Popradu 7:5 rozhodol McDowell. Vážení čitatelia, videli sme naozaj divoký zápas, v ktorom padlo až 12 gólov, čo ja na hokej celkom dosť.
    Ďakujeme, že ste nás sledovali. (19:22:14)
     
    Koniec zápasu.
     
    59:47
    Poprad dal gól!
    A domáci tím definitívne pečatí svoje víťazstvo 13 sekúnd pred koncom stretnutia! JAMES MCDOWELL vytiahol puk z obranného pásma a z červenej čiary ho poslal žabkou vzduchom do brány!
    Asistencie: Daniel Brejčák, Samuel Mlynarovič.
     
    59:33
    Brankár Romančík už odchádza na striedačku, už je to powerplay hostí.
     
    59:04
    Popradčania stratili puk v obrannom pásme, Plašil ho prihrával do gólovej šance Cetkovskému, no ten sa nedokázal účinne trafiť.
     
    58:36
    Rapáč prihral na pravom kruhu Heizerovi, ktorý vystrelil na bránku, no puk skončil iba na betóne brankára Romančíka.
     
    57:58
    Fabiana za bránkou pridržal rukou Fábry, no vylučovať sa nebude. Následne bola hra prerušená pri mantineli, pretože puk už nebol pre arbitrov viditeľný.
     
    57:03
    Svitana vykorčuľoval po pravom krídle a otvoril sa pred ním priestor na streľbu. Využil to, no jeho pokus letel vysoko nad bránkou.
     
    56:43
    Buc posunul na modrú čiaru Heizerovi, ktorý sa rozhodol vypáliť. Romančík nemal pred bránkou nikoho, a tak pokojne zachytil puk do výstroje.
     
    55:41
    Popradčania vyrazili do protiútoku, Lichanec chcel prihrať Rapáčovi pred bránku, no táto spolupráca veľmi nevyšla.
     
    54:50
    Koba Jass korčuľoval za nahodeným pukom ku brankárovi Gavalierovi. Popradský gólman ho už však pre istotu prikryl a hostia tak získavajú buly v pásme.
     
    53:38
    Jáchym prihral McDowellovi veľmi riskantne. K zadnému mantinelu sa už blížil protihráč. Napokon sa to však skončilo pre domácich šťastne.
     
    52:09
    Hruška sa odhodlal vypáliť z modrej čiary. Jeho delovka sa jemne obtrela o Gavalierov betón a následne sa puk po mantineli prekĺzal až von z útočného pásma.
     
    51:52
    Prechod hráčov Nových Zámkov do útočného pásma sa nezaobišiel bez problému. Rozhodcovia odpískali postavenie mimo hry.
     
    51:12
    Lantoši krížom prihral Šimunovi, ktorý sa rozhodol vypáliť z prvej, no puk mu veľmi na hokejku nesadol a poslal ho iba mimo bránky. Popradčania sa oslobodili.
     
    50:30
    Presilovka pre Nové Zámky. Ľubomír Dinda dostáva dve minúty za vrazenie na mantinel.
     
    50:08
    Zbořila natlačili hráči Nových Zámkov až na Gavaliera, ktorý spadol a takisto aj so sebou posunul bránku.
     
    49:22
    Svitana nabil na modrú čiaru McDowellovi, ktorý sa oprel do puku a vypálil. Jeho pokus skončil na betónoch gólmana Romančíka.
     
    Dnešné stretnutie sleduje 1 118 divákov.

    Lukáš Rastislav Ovšonka

    Branky a nahrávky: 17. Lichanec, 25. Paločko (Lichanec, Brejčák), 29. Svitana (Brejčák, Mlynarovič), 32. Svitana (Brejčák, Štrauch), 38. Štrauch (TS), 44. Brejčák (Mlynarovič, Svitana), 60. McDowell (Brejčák, Mlynarovič) – 25. Novotný (Cetkovský), 31. Dubec (M. Jass), 33. Plašil (Šimun), 36. Plašil (Lantoši, Varga), 47. Zbořil (Hruška, Cetkovský)


    HK Poprad: Ivanov (6. Gavalier) – Brejčák (A), McDowell, Fabian (C), Jáchym, Davydov, König, Ježek, Dinda – Štrauch, Mlynarovič, Svitana (A) – Buc, Heizer, R. Rapáč – Bondra, Vartovník, Abdul – Kroták, Lichanec, Paločko
    HC MIKRON Nové Zámky: Kováč (32. Romančík) – Salija (A), M. Jass, Plašil, Novák, Hruška, Šimek, Trška – Cetkovský (C), Novotný (A), Zbořil – K. Jass, Škoda, Štumpf – Lantoši, Šimun, Varga – Dubec, Rehák, Fábry

    Rozhodčí: Novák, Lokšík – Výleta, Gavalier

    Diváci: 1 118
    thejrc.org