Tosno – Arsenal Tula 3:2 (kon.) | Groznyj – Ufa 2:1 (kon.)
konec
FC Tosno
3:2 (0:1)
PFK Arsenal Tula
Sobota 25.11.2017, 14:30 • Petrovskij, Petrohrad • Ruská Premier Liga • 18. kolo
Předzápasové kurzy
     
    90
    Střídání v týmu FC Tosno: ze hřiště odchází Maxim Palienko, přichází Vitalij Šachov.
     
    89
    Do skvělé pozice se dostával Gorbatěnko! Zbavil se protihráčů, navedl si míč na pravou nohu, ale nakonec nedokázal obstřelit obranu domácích.
     
    86
    Střídání v týmu FC Arsenal Tula: ze hřiště odchází Sergej Tkačjov, přichází Federico Rasic.
     
    81
    Tosno právě vstřelilo branku!
    Tak to je naprosto výtečné střídání domácího kouče. JEVGENIJ MARKOV je na hřišti necelých 30 minut a už vsítil hattrick. Černov se rozběhl s míčem po levé straně a našel hlavu Markova. Vytáhlý útočník Tosna dává už třetí gól hlavou v dnešním zápase. Asistence: Jevgenij Černov.
    79. Jevgenij MARKOV - 2:2
     
    79
    Tosno právě vstřelilo branku!
    Domácí rozehráli přímý kop z nohy Černova. Ten našel hlavi nikým nehlídaného JEVGENIJE MARKOVA, který přidává svou druhou branku v zápase a vyrovnává. Asistence: Jevgenij Černov.
     
    77
    Střídání v týmu FC Arsenal Tula: ze hřiště odchází Goran Čaušić, přichází Kantemir Berchamov.
    76. Sergej TKAČJOV - 1:2
     
    76
    Arsenal Tula právě vstřelil branku!
    A hosté opět vedou. Čaušič rozjel akci, během které to vypadalo, že se zamotal. Míč mu nakonec zůstal na kopačce a dokonce jej stihl posunout na SERGEJE TKAČJOVA, který se vytočil a přesnou střelou na přední tyč vrací Arsenalu vedení. Asistence: Goran Čaušić.
     
    73
    Střídání v týmu FC Arsenal Tula: ze hřiště odchází Igor Ševčenko, přichází Evans Kangwa.
     
    68
    Žlutou kartu dostává Gija Grigalava (FC Arsenal Tula).
     
    66
    Djordjevičovou šanci těsně před brankářem stačil zablokovat stoper domácích na roh. Tohle byla velká příležitost.
    61. Jevgenij MARKOV - 1:1
     
    61
    Tosno právě vstřelilo branku!
    Tak to je střídání jako hrom! JEVGENIJ MARKOV byl na hřišti sotva 4 minuty a už vyrovnává skóre. Celou akci mu nádherně připravil Mirzov, který protančil kolem obránce a poslal krásný centr právě na Markova, který hlavou zakončoval do prázdné brány. Asistence: Reziuan Mirzov.
     
    57
    Střídání v týmu FC Tosno: ze hřiště odchází Jan Kazajev, přichází Jevgenij Markov.
     
    46
    Střídání v týmu FC Tosno: ze hřiště odchází Vladimir Bystrov, přichází Maxim Palienko.
    39.
     
    39
    Obrovskou šanci měl na kopačce Grigalava! Po rohu se k němu dostal míč a on velmi pohotově zakončoval na zadní tyč. Jurčenko se blýskl parádním zákrokem levou nohou.
     
    28
    Arsenal Tula právě vstřelil branku!
    Hosté se ujímají z první šance vedení! Po kombinaci na levé straně dostal čas k centru Grigalava, který nádherně posadil balón na hlavu GORANA ČAUŠIĆE. Čaušičovi nedělalo problém poslat hlavou míč na zadní tyč. 0:1. Asistence: Gija Grigalava.
    28. Goran ČAUŠIĆ - 0:1
    25.
     
    25
    Další pohledná a rychlá akce Tosna! Mirzov z levé strany přihrál do běhu Zabolotnému, který uvolnil na hranici vápna Bystrova. Bystrov nedostal míč úplně ideálně, musel se otáčet, ale nakonec dokázal vypálit. Jeho rána letěla asi metr nad bránu.
     
    18
    3 ofenzivní hráči Tosna se řítili na 3 obránce Tuly. Míč se dostal na levou stranu k Mirzovovi, který si jej navedl do středu a pravačkou vypálil těsně nad bránu Gabulova. Ten se na své spoluhráče hodně zlobí.
     
    10
    Velkou šanci si vytvořili domácí! Mirzov se nádherně zbavil pravého obránce a po zemi nacentroval do malého vápna, kde si míč našel Zabolotnyj. Ten v přímé blízkosti branky trefil hlavu Gabulova. Velmi důležitý zákrok kapitána hostů.

    Daniel Fekets

    Branky: 61. Markov (Mirzov), 79. Markov (J. Černov), 81. Markov (J. Černov) – 28. Čaušić (Grigalava), 76. Tkačjov (Čaušić)

    Karty:   68. Grigalava (ATU)


    Držení míče: 45 % : 55 %.
    Střely na branku: 7:4. Střely mimo: 3:5. Rohy: 3:8. Ofsajdy: 0:3. Fauly: 8:19.
    FC Tosno: D. Jurčenko (C) – Galiulin, Bujvolov, Dugalić, J. Černov – Kazajev (57. Markov) – Bystrov (46. Palienko, 90. Šachov), Karnicki, Poletanović, Mirzov – A. Zabolotnyj.
    Náhradníci: Oparin – Dudijev, Kutin, Melkadze, Markov, Rustem Muchametšin, Palienko, Šachov, Sucharev, Trošečkin, Trujić, Rocha.

    PFK Arsenal Tula: V. Gabulov (C) – K. Kombarov, Beljajev, Sunzu, Grigalava – Bourceanu – Tkačjov (86. Rasic), Čaušić (77. Berchamov), Gorbatěnko, I. Ševčenko (73. Kangwa) – Djordjević.
    Náhradníci: Berezin, Levašov – V. Álvarez, Chaguš, A. Denisov, M. Alexandrov, Berchamov, Kangwa, Maximov, Rasic, Sikojev, Jarmolickij.

    Rozhodčí: Alexej Nikolajev
    thejrc.org