Crystal Palace – Stoke 2:1 (kon.) | Manchester Utd. – Brighton 1:0 (kon.) | Newcastle – Watford 0:3 (kon.)
Swansea – Bournemouth 0:0 (kon.) | Tottenham – West Brom 1:1 (kon.) | Liverpool – Chelsea 1:1 (kon.)
konec
Liverpool FC
1:1 (0:0)
Chelsea FC
Sobota 25.11.2017, 18:30 • Anfield Road, Liverpool • Anglická Premier League • 13. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 18:30.
     
    Vítám všechny fanynky a fanoušky evropského fotbalu! Dnes se v rámci další kole anglické Premier League vše schyluje k jednoznačnému šlágru kola, v němž se na domácí půdě představí Liverpool FC, jehož soupeřem bude obhájce titulu – Chelsea FC. Utkáním vás provede Daniel Kinc.
     
    Liverpool FC

    Dočká se už Liverpool „svého“ roku? Svěřencům Jurgena Kloppa se letos v první polovině sezóny opět daří a prezentují se rychlým ofenzivním fotbalem. V tabulce jim patří 5. místo se ziskem 22 bodů za šest výher, čtyři remízy a dvě porážky. Na vedoucí Manchester City ztrácejí domácí již 12 bodů, na svého dnešního soupeře pak body tři.

    V posledním ligovém zápase si Liverpool hravě poradil s v utkání neškodným Southamptonem a po hladké výhře 3:0 bral všechny tři body.

    Nejlepší střelci:
    Mohamed Salah – 9 branek
    Roberto Firmino – 3 branky
    Sadio Mané – 3 branky
    Philippe Coutinho – 3 branky

     
    Chelsea FC

    Blues touží po obhajobě titulu a letos to budou mít svěřenci Antonia Conteho zase o něco těžší. Po vlažném startu do sezóny se, zdá se, Chelsea dostala na tu správnou kolej a opět produkuje fotbal, který chce. V tabulce jí momentálně patří 3. místo se ziskem 25 bodů za osm výher, jednu remízu a tři porážky. Uvidíme, jak moc Chelsea ještě promluví do boje o titul a nadvládu dvou celků z Manchesteru.

    V posledním ligovém kole Londýňané zavítali na hřiště West Bromwich, a duel proměnili ve svou exibici, když po dvou trefách Hazarda a jednom zápasu Moraty s Alonsem zvítězili hladce 4:0.

    Nejlepší střelci:
    Álvaro Morata – 8 branek
    Marcos Alonso – 3 branky
    Eden Hazard – 3 branky

     
    Vzájemná utkání

    31.01.17 (PL) Liverpool – Chelsea 1:1
    16.09.16 (PL) Chelsea – Liverpool 1:2
    11.05.16 (PL) Liverpool – Chelsea 1:1
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů obdrží první žlutou kartu v prvním poločase?

    Tipovat můžete do začátku 1. poločasu.

     
    Úvodní sestavy:

    Liverpool FC: Mignolet – Joe. Gomez, Matip, Klavan, A. Moreno – Oxlade-Chamberlain, Henderson (C), Milner – M. Salah, Sturridge, Coutinho.
    Náhradníci: Karius – Alexander-Arnold, Robertson, Wijnaldum, Mané, Lallana, Firmino.

    Chelsea FC: Courtois – Azpilicueta, Christensen, Cahill (C) – Zappacosta, Drinkwater, Kanté, Bakayoko, Alonso – E. Hazard – Morata.
    Náhradníci: Caballero – David Luiz, Rüdiger, Fàbregas, Willian, Pedro, Moses.

    Rozhodčí: Michael Oliver.

     
    Oba celky jsou již na trávníku dnes nejspíš vyprodaného stadionu v Liverpoolu. Domácí nastoupí tradičně v červeném, hosté se oděli do modrého.
     
    1
    Utkání právě začalo.
     
    1
    Domácí fotbalisté za bouřlivé kulisy uvedli míč na pokyn píšťalky sudího Olivera do pohybu a utkání začalo! Fotbalisté v červeném kombinují na obranné polovině.
     
    1
    Za přihrávkou z pravé strany se hnal Mou Salah, ale míč nedostihl, a Cortouis tak bude vykopávat.
     
    2
    Úvod duelu je hodně opatrný, ale zároveň také lehce nervózní. Courtois svůj první výkop poslal jen do autu a soupeř už opět kombinuje s míčem na kopačkách na obranné polovině.
     
    2
    Daniel Sturridge posunul míč po průniku středem útočné poloviny Salahovi, ten si míč na hranici vápna přehodil na levačku, ale jeho pokus zablokoval Gary Cahill.
     
    3
    Opět u balónu Salah, toho však ani natřikrát nepustil kupředu Alonso a egyptský křídelník tak musel rozehrát dozadu.
     
    4
    V první akci také hosté z Londýna, Morata ještě hodně prudkou přihrávku zachytil na hrací ploše, ale Ragnar Klavan mu okamžitě ustřelil balón do autu.
     
    4
    Po něm se dostal k balónu Zappacosta, ladně se s ním otočil, ale přihrávka byla sražena na rohový kop.
     
    5
    Sražen byl také následný centr Hazarda od rohového praporku, a obrana Reds si poradila i se zpětným přetaženým centrem Alonsa.
     
    5
    Do brejku chtěl rázem okamžitě přejít Alex Oxlade-Chamberlain, ale Kané jej přibrzdil a jeho práci poté dokončil Christensen.
     
    6
    Následně dostal opět chvilku prostoru na hranici vápna Sturridge, ale Cahill má zatím útočníka domácích dobře pokrytého a míč mu ukopl do rukavic Courtoise.
     
    7
    Kanté následné dobře zapracoval i u levé lajny, kde nepustil kupředu Milera, ale obrana Chelsea se bude muset mít stále na pozoru.
     
    9
    Kombinace domácích na útočné polovině trvala nakonec skoro dvě minuty, než Coutinho nepřesným pasem našel jen Alonsa a ten okamžitě zakládá proti akci svěřenců Antonia Conteho.

     
    10
    Tu táhl Hazard, přešel přes dva hráče, ale Henderson jej nakonec od míče odzbrojil. Opačným směrem bleskově postupoval aktivní Salah, z hranice vápna vypálil, leč vysoko nad branku.
     
    11
    Po faulu ve středu hřiště domácí rychle rozehráli. Míč šel opět přes Salaha, ten ale tentokrát místo střely nahrál Coutinho, ten už se chystal ke střele, ale proti dvojnásobné přesile nakonec míč odehrál dozadu.
     
    12
    Coutinha vyzval krátce nato přihrávkou také Moreno, Brazilec svému kolegovi míč doleva vrátil, bek Liverpoolu se prodral k centru, ale ten hodně přetáhl.
     
    13
    Chelsea po delší době podržela míč na obranné polovině a zakombinovala. Po pravé straně poté šel vpřed Zappacosta, prohodil si soupeře a přenechal patou míč Hazardovi. Ten si chtěl na okraji šestnáctky narazit pro změnu s Bakayokem, ale přihrávka byla nepřesná.
     
    14
    Blues se ale nezdráhají a ve svém útočném snažení v posledních desítkách sekund pokračují i nadále. Kanté našel parádní dlouho přihrávkou Drinkwatera, ale ten pro změnu Zappacostu nenašel.
     
    15
    Přesně po čtvrthodině hry na druhé straně Chamberlainův centr propustil Sturridge na volného Milnera, tomu rána z první však vůbec nesedla a zamířila do horních útrob stadiónu.
     
    16
    Salah je aktivní a obraně hostů zatím zatápí opravdu hodně. Nyní vysunul perfektní kolmici po pravé straně Gomeze, ten z jedničky centroval do ohně, ale Azpilicueta jeho pas odvrátil.
     
    17
    Zatím sledujeme velmi pohledný a útočný fotbal, leč zatím marně čekáme na první šanci. Další centr Liverpoolských pokryl do rukavic Courtois a vzápětí odvracel přihrávku na hranici vápna od Salaha Zappacosta.
     
    18
    Kloppova jedenáctka dobře drží míč a ještě o něco lépe kombinuje, ale Chelsea žádnou šanci nepřipouští a navíc velmi rychle napadá.
     
    19
    Salah na pravé straně opět obešel Alonsa, navíc si prohodil Bakayoka. Další pokračování akce ale skončilo nepřesnou přihrávkou a i když Henderson Hazarda zastavil, tak domácí o míč znovu přišli.
     
    20
    Byl z toho nakonec aut pro Reds v blízkosti rohového praporku, ale Milner svou nepřesnou přihrávkou dostal Sturridgea do úzkých a ten se sám zahnal až za brankovou čáru.
     
    21
    První šance zápasu! Hazard dostal na levé straně prostor s míčem, po svém zvyku si jej kolem Klavana navedl na střed k ráně, ale jeho protisměrnou střelu pravačkou k bližší tyči Mignolet skvěle vyrazil!
    21. Hazardova akce a střela!
     
    22
    Po rohovém kopu opět zasáhl belgický brankáře v službách LFC, který míč vyboxoval a jeho spoluhráči už pomalu středem hřiště otáčejí hru.
     
    23
    Opět možnost hostů! Hazard rozkmital své rychlé nohy a parádní ulicí na Drinkwatera, ten se octl sám před brankou, ale klička Mignoletovi se mu nepovedla!
    23. Drinkwaterův průnik!
     
    24
    A do třetice hosté! Zappacosta dostal prosto k ráně na hranici vápna, do míče se razantně opřel nártem z první, ale jeho pumelici pod břevno Mignolet skvěle vyrazil na další roh!
    24. Zappacostova tvrdá rána!
     
    25
    Po něm vznikl ve vápně velký závar, zakončovat mohli Christensen, Bakayoko i Morata, ale ani jeden z nich se neprosadil.
     
    26
    O další průnik po pravé straně se přičinil Zappacosta, přesprintoval s míčem na noze téměř polovinu hřiště, ale ve vápně Reds o balón přišel.
     
    27
    Na druhé straně ve vápně hostů nejprve Cahill parádně v pádu hlavou odvrátil centr, aby následně do šestnáctky pronikl také Salah, ale Christensen jeho pokus vyklekl.
     
    28
    Liverpool přežil další brejk Chelsea, konkrétně Moraty, a šel dopředu. Přes Salaha a Coutinha doputoval míč ke Sturridgeovi, ten se nakonec propracoval ke střele, leč i ta byla zablokována.
     
    29
    Blues opět po delší době uklidňují kombinací divočejší pasáž hry, Hazarda navíc na polovině hřiště fauloval Henderson a Blues rozehrávají.
     
    30
    Půlhodina hracího času je za námi. Chelsea rozehrávala zmíněný přímý kop, ale z něj nic nevytěžila a centr do vápna směřoval místo na hlavu Moraty jen do autu.
     
    31
    Matip hodně tvrdě poslal k zemi Moratu a je zde v tuto chvíli mnohem lepší přímý kop pro hosty. K míči se v palebné pozici staví Alonso.
     
    32
    Španělský křídelník dle svého zvyku parádně obalil míč placírkou kolem zdi, ta vyskakovala marně, ale míč se nakonec vytočil mimo tři tyče a branku těsně minul.
     
    33
    Tvrdá faul Drinkwatera zastavil akci Reds na polovině hřiště. Ti rychle rozehráli, ale Daniel Sturridge se opět do zakončení neprobil a byl dobře ustrážen.
     
    34
    Bojovné nasazení obou celků pokračuje. Azpilicueta nepustil kupředu Coutinha, ale tým v červeném je znovu u míče připraven zatápět obraně Blues.
     
    35
    Salah zatím v osobních soubojích motá Alonsa, ten jej musel u pravé lajny znovu faulovat. Zajímavou standardní situaci domácích rozehraje Coutinho.
     
    36
    A jeho centr nebyl vůbec špatný, ale nikdo na něj nedosáhl. Jeden z fotbalistů Chelsea jej odvrátil a domácí musejí znovu zpět na obrannou polovinu.
    Momentka z průběhu prvního poločasu!

     
    37
    Moreno opět zkoušel své štěstí dlouhým centrem do vápna, ale Christensen případné nebezpečí podchytil včas a míč odhlavičkoval.
     
    38
    Zappacosta posunul míč Bakayokovi a ten si byl vědom nabíhajícího Hazarda, nicméně myšlenka se nesetkala s realizací.
     
    39
    Akce Chelsea po autu Hazarda mohla pokračovat, ovšem měla jepičí život, neboť Matip byl na hranici vlastní šestnáctky faulován.
     
    40
    Další akce Blues. Morata na hranici pokutového území sklepl míč pro Alonsa, ten dlouhým kžižným centrem našel Zappacostu, jenž v karobatické pozici ze vzduchu sklepával míč zpět pod sebe, ale domácí odvrátili na roh.
     
    41
    Ten Hazardovi nevyšel podle představ, domácí se ubránili a Mignolet rychle rozehrává.
     
    42
    První větší šance Reds! Salah si podržel míč před Cahillem, tělem si jej odstavil a kolem něj a Kantého se protáhl k ráně, jeho technický pokus z okraje šestnáctky ale zamířil těsně vedle pravé tyče Blues!
    42. Salahova technická rána
     
    43
    Na protějším pólu hřiště to zkoušel obdobně také Morata, jehož přízemní střela ale byla ztečována na rohový kop.
     
    44
    Ten Conteho svěřencům opět nevyšel, domácí rychle zaútočili. Salah již tradičně obešel Alonsa, Bakayoko mu vystavil ve vápně stopku.
     
    45
    Ani další akce Salahovi nevyšla, ve vápně proti trojnásobné přesile navíc Cahill tvrdým odkopem odrazil míč o jeho obličej do autu.
     
    45+1
    Nastavuje se jedna minuta.
     
    45+1
    První poločas skončil.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů obdrží první žlutou kartu ve druhém poločase?

    Tipovat můžete do začátku 2. poločasu.

     
    Druhý poločas začne přibližně v 19:32.
     
    První půle je za námi a zatím jsme se ve šlágru kola branky nedočkali. Více šancí měli hosté, ale ani Hazard, ani Drinkwater a ani Zappacosta ve svých možnostech neuspěli. Na opačné straně zatápěl nejvíce obraně Blues Salah, ten měl také jednu slibnou šanci, ale jeho technická rána byla nepřesná. Uvidíme, co nám nabídne druhý poločas. Buďte u něj s námi.

     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    46
    Hosté uvedli míč do pohybu, čímž načali druhý poločas a ten zahajují v pohodlné kombinaci na obranné polovině.
     
    47
    Zase tak pohodlná kombinace tedy nebyla, přišla zbrklá přirhváka po pravé straně a Liverpool rychle otočil hru, ale také on o míč přišel, a navíc Hazarda fauloval ostře Salah.
     
    48
    Faulován byl vzápětí také Kanté, Chelsea rychle rozehrála a po sražením centru z levé strany vybojovala rohový kop.
     
    49
    Ten byl sice odvrácen, ale akce Blues pokračovala. Hazard se vydal do tří soupeřů, dva z nich nakonec obešel a třetímu z nich nasadil jesle, poté na samotné hranici šestnáctky upadl, ale faul se nepískal.
     
    50
    Na opačné straně zatrnulo fanouškům Chelsea, neboť centr Sturridge Courtois lehce podcenil, míč mu podjel pod rukavicemi a se štěstím skončil o kousek vedle levé tyče. Následuje rohový kop.
     
    51
    Nakonec následovaly rohového kopy hned dva, ale ani z jednoho nezahřmělo. To na opačným směrem se vydal Zappacosta, na centr do vápna se mu nabídl Hazard, ale také tento pas byl sražen na roh.
     
    51
    Opět rohový kop Londýňanů nepřinesl vážnější nebezpečí, domácí se ubránili a Mignolet bude vykopávat.
     
    52
    Liverpool uklidnil divokou pasáž hry kombinací na středu hřiště. Nakonec ale Bakayoko podrazil Coutinha a domácí budou zahrávat přímý kop.
     
    53
    K němu se postavil sám faulovaný Brazilec Coutinho, ale jeho rána byla zdí přizvednuta na roh. Již sedmý pro domácí barvy v tomto duelu.
     
    54
    Rohový kop obrana Chelsea dobře pokryla, míč odvrátila, ale po dlouhém odkopu Courtoise vlastně jen vrátila domácím.
     
    55
    Po necelé hodině hry si Courtois připsal první zákrok duelu, když jej ranou z velké dálky prověřil Moreno, ale rukavice belgického gólmana byly připraveny.
     
    56
    Coutinho neuspěl se svým průnikem do vápna, a tak to domácí zkusili vzduchem. Centroval po pasu od Gomeze Henderson, ale našel jen kštici Azpilicuety.
     
    57
    Sturridge dostal chvíli prostor ve vápně, navíc se jeho pas odrazil k Salahovi. Ten byl strážen hned čtyřmi soupeři a Kanté jej nakonec nepustil ke střele.
     
    58
    A celou akci opět ukončil útočný faul, dopředu tak jdou opět fotbalisté v modrém.
     
    59
    Jejich útočné snažení ale nemělo dlouhého trvání. Pas za obranu od Kantého směřoval sice dobře na Zappacostu, ale ten se nacházel v ofsajdu.
     
    60
    Po hodině hry dobrá šance hostů' Zappacosta se jako tank prohnal po pravé straně, jeho přízemní centr minul jak Mignolet, tak na zadní tyči skluzující obránce, ovšem Morata už včas reagovat nestihl!
     
    61
    Nyní jsou to hosté, kdo přitvrzuje na útočné polovině a aktivně kombinuje, i domácí ale dnes zatím svou defenzivní činnost zvládají velmi dobře.
     
    62
    Okénko se nakonec přeci jen objevilo, když Kanté vysunul napravo opět Zappacostu, ten odcentroval na Moratu, ale Španěl stehnem na bližší tyči branku minul.
    Stále pokračujeme bez branek!

     
    63
    Náznak šance domácích! Skvěle hrající Salah vybojoval míč, podržel jej a předložil jej do běhu Sturridgeovi, ale jeho ránu Azpilicueta skvěle a obětavě srazil na rohový kop
     
    64
    Z něj se domácí nedočkali. Vysoký centr skončil v rukavicích Courtoise, který okamžitě rozehrává.
     
    65
    Liverpool právě vstřelil branku!
    Domácí jdou do vedení! Akce započala chybou ve středu obranné poloviny, kdy míč vyvezl dopředu Coutinho. Ten chtěl míč poslat doleva, ale místo toho jeho pas srazil Bakayoko k Chamberlainovi, jenž na dlouhou nohu špičkou kopačky propíchl balón MOHAMEDU SALAHOVI, jenž zůstal sám za obranu a přesnou ranou placírkou zakončil kolem vybíhajícího Courtoise po zemi na bližší tyč – 1:0!
    65. Mohamed SALAH - 1:0
     
    66
    Střídání v týmu Liverpool FC: ze hřiště odchází Daniel Sturridge, přichází Georginio Wijnaldum.
     
    67
    Chelsea už nyní musí začít hrát na riziko, útočit a tvořit hru. Modří jsou usazeni na polovině svého protivníka, ale ten stále dobře brání.
     
    68
    Další Zappacostův centr obrana odvrátila, aby následně centroval od levé lajny Alonso, ale jeho pas byl taktéž zablokován.
     
    69
    Domácí se však ani při vedení nezdráhají a také oni chtějí útočit. Další Salahův průnik si tentokrát obrana Chelsea pohlídala a obránci rozehrávají.
     
    70
    Do konce duelu zbývá něco málo přes dvacet minut. Alonso na levé straně dobře zpracoval míč a okamžitě jej dával Bakayokovi, ale ten neuspěl.
     
    71
    Akce Blues ale měla pokračování, když Kanté dlouhým centrem do vápna ze středu hřiště hledal Zappacostu, jenže u balónu byl dříve Mignolet a schoval jej ve svém náručí.
     
    72
    Míč znovu na polovině Liverpoolu a Chelsea mezitím chystá první střídání, do hry půjde Fabregas.
     
    73
    Po dalším centru Zappacosty míč propadl k Alonsovi s Moratou, ti se ale včas nezorientovali. Stejně tak dopadl i Bakayoko a celu akci poté zastavil ofsajd jednoho z hostů.
     
    74
    Střídání v týmu Chelsea FC: ze hřiště odchází Danny Drinkwater, přichází Cesc Fàbregas.
    Salah svou branku vůbec neslavil, s deseti brankami se navíc vyhoupl do čela tabulky střelců!

     
    75
    Fotbalisté Chelsea opět naháněli Salaha, ale Azpilicueta jej tentokrát ubránil. Obratem chtěl zaútočit Kanté, ale toho pro změnu podrazil Coutinho.
     
    76
    Faul na Kantého přišel následně ještě jeden, a to na útočné polovině. Míč pak doputoval okamžitě k Fabregasovi, který hledal pasem za obranou Moratu, toho ale pro změnu zastavil ofsajd.
     
    77
    Střídání v týmu Chelsea FC: ze hřiště odchází Tiemoué Bakayoko, přichází Pedro.
     
    78
    Střídající Wijnaldum dostal míč na hranici vápna a okamžitě pravačku prudce pálil, jeho ráně ale vystavil stopku Cahill, který odrazil balón na rohový kop.
     
    79
    Po něm a dobré práci Christensena razil dopředu v brejku 3 na 3 Morata, už už dával míč do běhu Hazardovi, ale také jeho zastavil ofsajd.
     
    80
    Alonso parádně zpracoval dlouhý nákop spoluhráče a míč si hodil do běhu do vápna. Otáčející se Matip stihl rychle reagovat a odvrátil balón na roh.
     
    81
    Po rohu však šli do brejku domácí, Salah dostával další krásnou kolmici za obranu, ale Azpilicueta fantasticky ve skluzu na poslední chvíli zasáhl.
     
    82
    Po rohu nejprve zasahoval Courtois, aby rychle rozehrál a opačným směrem se vydali hosté. Druhý centr Zappacosty už byl přesnější, do míče se opřel na zadní tyči z voleje Alonso, ale velmi dobré pozici přestřelil!
    Domácí stále vedou díky brance Salaha. Podaří se hostům vyrovnat?

     
    83
    Střídání v týmu Chelsea FC: ze hřiště odchází Davide Zappacosta, přichází Willian.
     
    84
    Chelsea už vrhá všechny své síly do útoku, ale Alonsa po levé straně opět domácí dopředu nepustli. Blues pokračují v útoku.
     
    85
    Milner s Matipem nepustili k centru Alonsa s Kantém, ale stále se domácí nemohou vymanit z tlaku.
     
    86
    Chelsea právě vstřelila branku!
    Hosté se nakonec dočkali vyrovnání a Conte si může políbit své ruce! Míč putoval ze středu hranice vápna od Hazarda ke střídajícímu WILLIANOVI, jenž je na hřišti všehovšudy tři minuty. Balón si nakonec kolem obránce navedl doprava a trochu se vyhnal ze střelecké pozice, ale poté vykouzlil naprosto parádní lob na zadní tyč, který možná měl být centrem, ale to hosty bude zajímat pramálo, protože míč přeloboval také Mignoleta – 1:1!
    86. WILLIAN - 1:1
     
    88
    Dobré dvě akce domácích, zatímco do hry se chytá Mané. Nejprve Milnerův centr pokryl v rukavicích Courtois, aby o půlminuty nato v akce 1 na 1 Azpilicueta ubránil Salaha.
     
    89
    Střídání v týmu Liverpool FC: ze hřiště odchází Philippe Coutinho, přichází Adam Lallana.
     
    89
    Střídání v týmu Liverpool FC: ze hřiště odchází Alex Oxlade-Chamberlain, přichází Sadio Mané.
     
    90
    Budou se nastavovat tři minuty! Dočkáme se ještě nějaké branky?
     
    90+1
    Velká šance domácích! Milner parádně sklepl centr na hranici vápna Salahovi, který vypálil přes obranný blok k bližší tyči a Courtois musel ze svého arzenálu vytáhnout další skvělý zákrok!
    90+1. Salahova střela
     
    90+2
    Rohový kop se domácím už tolik nepovedl, nicméně ve své akci pokračují.
     
    90+3
    Do konce duelu zbývá zhruba půlminuta, domácí jsou nyní v roli bránícího týmu a zřejmě sledujeme poslední útočnou akci zápasu. V ní hosté.
     
    90+4
    Konec zápasu.
     
    Utkání je u konce! Vítěze jsme se nakonec nedočkali, ačkoliv domácí byli výhře blízko, ale Chelsea se nakonec, asi zaslouženě, dočkala vyrovnání. Oba celky si tak po remíze 1:1 body podělí.

    Do vedení posunul domácí družinu jednoznačně nejlepší hráč duelu Mohamed Salah, který využil v 65. minutě pasu od Oxlada a zamířil placírkou po zemi přesně k bližší tyči. Hosté od té doby byli aktvnější a hnali se za vyrovnáním, které nakonec přišlo. Čtyři minuty před koncem střídající Willian nachytal obranu včetně Mignoleta parádním lobem a uzavřel výsledek na konečných 1:1.
    Na Anfieldu se dnes body dělily!

     
    Držení míče: 53 % : 47 %.
    Střely na branku: 4:3. Střely mimo: 3:5. Rohy: 7:8. Ofsajdy: 0:5. Fauly: 10:7.
     
    Ode mne je to pro dnešek vše, a tak vám přeji příjemný zbytek dnešního večera. U sledování dalších online přenosů na počtenou. Loučí se s vámi Daniel Kinc. (20:30:13)

    Daniel Kinc

    Branky: 65. M. Salah (Oxlade-Chamberlain) – 86. Willian (E. Hazard)


    Držení míče: 53 % : 47 %.
    Střely na branku: 4:3. Střely mimo: 3:5. Rohy: 7:8. Ofsajdy: 0:5. Fauly: 10:7.
    Liverpool FC: Mignolet – Joe. Gomez, Matip, Klavan, A. Moreno – Oxlade-Chamberlain (89. Mané), Henderson (C), Milner – M. Salah, Sturridge (66. Wijnaldum), Coutinho (89. Lallana).
    Náhradníci: Karius – Alexander-Arnold, Robertson, Wijnaldum, Mané, Lallana, Firmino.

    Chelsea FC: Courtois – Azpilicueta, Christensen, Cahill (C) – Zappacosta (83. Willian), Drinkwater (74. Fàbregas), Kanté, Bakayoko (77. Pedro), Alonso – E. Hazard – Morata.
    Náhradníci: Caballero – David Luiz, Rüdiger, Fàbregas, Willian, Pedro, Moses.

    Rozhodčí: Michael Oliver
    thejrc.org