Alavés – Eibar 1:2 (kon.) | Real Madrid – Malaga 3:2 (kon.) | Real Betis – Girona 2:2 (kon.)
Levante – Atlético 0:5 (kon.)
konec
Real Madrid
3:2 (2:1)
Malaga CF
Sobota 25.11.2017, 16:15 • Estadio Santiago Bernabéu (Madrid) • Španělská LaLiga • 13. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Držení míče: 58 % : 42 %.
    Střely na branku: 9:3. Střely mimo: 6:4. Rohy: 6:0. Ofsajdy: 10:3. Fauly: 15:13. (18:18:48)
     
    Je konec! Fotbalité bílého baletu nakonec doválčili toto utkání do vítězného konce a nakonec mohou být rádi za tříbodový zisk. Jeho dnešní soupeř se totiž držel dlouho dobu a o třech bodech nakonec rozhodla až trefa z šestasedmdesáté minuty.
     
    90+3
    Konec zápasu.
     
    90+2
    Domácí hráči se drží daleko od své branky a na vyrovnávací branku to v tuto chvíli nevypadá. Málaga ale nyní vybojovala balón.
     
    90
    Druhý poločas bude nastaven o tři minuty.
     
    89
    Střídání v týmu Real Madrid CF: ze hřiště odchází Karim Benzema, přichází Borja Mayoral.
    88. Byl to opravdu ofsajd?
     
    88
    Real dokázat dopravit míč do sítě, pomezní rozhodčí ale uviděl ofsajd. Z opakovaného záběru jsme si mohli všimnout, že se Lucas v ofsajdu nepohyboval.
     
    87
    Ronaldo se před malým momentem nezachoval jako sobec, naopak chtěl vybídnout Benzemu, kterému ale chybělo několik kroků. Roberto byl u míče včas.
     
    86
    Jeden z hostujících fotbalistů ulehl na hrací plochu a hlavní sudí byl nucen přerušit hru. Do akce se tak dostal lékařský personál.
     
    85
    Hernández se okamžitě zapojil do útočného výpadu svého celku, jeho přihráka sice našla Marcela, ten se ale proti bránícímu Rosalesovi nedokázal prosadit.
     
    84
    Bílý balet pochopitelně nikam nepospíchá a spíše se snáží neudělat žádnou fatální chybu. I proto jsou k vidění krátké přihrávky.
     
    83
    Rolán dokázal sklepnout balón na nevýrazného Bastona, který svého kolegu nenapodobil. Urostlý útočník si neporadil s přesilou protihráčů.
     
    82
    Před námi je závěrečná desetiminutovka. Domácí se dostali ke kýženému vedení a nadcházející minuty zřejmě budou patřit soupeři.
     
    81
    Střídání v týmu Real Madrid CF: ze hřiště odchází Toni Kroos, přichází Theo Hernández.
     
    80
    V ochozech to pouze zahučelo. Rolán poslal nezištnou přihrávku na nekrytého Rosalese, který se ale ukvapil a zakončil hodně vedle.
     
    79
    Real se v posledních minutách bude zřejmě soustředit na rychlé kontry. Po jednom z nich byl Ronaldo zastaven čistým způsobem.
     
    78
    Málaga na nic nečeká a okamžitě se vrhla za další vyrovnávací brankou. Velmi důležitý zákrok ale vytasil Varane, jenž odvrátil nebezpečný centr.
     
    77
    Pro hosty je to obrovská škoda. Do této doby svému soupeři vzdorovali, avšak Hernándezův nedovolený zákrok uvnitř šestnáctky jim zrovna nepomohl.
    76. Cristiano RONALDO - 3:2
     
    76
    Real Madrid právě vstřelil branku!
    To jsou věci! K exekuci pokutového kopu se postavil CRISTIANO RONALDO, jehož ránu dokázal Roberto zneškodnit. Na dorážku Portugalce už byl ale krátký.
     
    76
    Cristiano Ronaldo (Real Madrid CF) neproměňuje pokutový kop.
     
    75
    Je tu pokutový kop pro Real Madrid!
     
    75
    Vysokou nohou si nyní počínal Casemiro, jehož končetina byla skutečně příliš ve vzduchu. Hostující hráči se okamžitě dožadovali faulu a téhož názoru byl také arbitr.
     
    74
    Brazilec Marcelo patří i v dnešním klání k nejaktivnějším hráčům na hřišti. Rychlonohý Brazilec si ale nyní nepohlídal ofsajdové postavení.
     
    73
    Marcelův centr našel na opačném koutu hřiště Vázqueze, který nedokázal nasměrovat balón na své útočné spoluhráče. Z hlediště se začíná ozývat pískot.
     
    72
    Jakoby hráči Málagy vycítili herní pohodu. Rázem se hostující hráči více zapojují do útočných akcí a svého soupeře nepouští k ničemu nebezpečnému.
     
    71
    Utkání se nám dostalo do závěrečné dvacetiminutovky, na světelné tabuli stále stále svítí nerozhodný stav. Podaří se Realu Madrid vstřelit kýženou branku?
     
    67
    Nejdříve si Ronaldo zpracovával míč na půlící čáře, poté ho napodobil jeho kolega z obrany Marcelo. Brazilskému obránci nakonec byl odpískán faul.
     
    66
    Střídání v týmu Málaga CF: ze hřiště odchází Keko, přichází Juanpi Añor.
     
    65
    Real začíná svírat svého soupeře. Tentokráte se po levé straně prohnal Benzema, jehož zpětná přihrávka nalezla pouze kopačku protihráče.
     
    64
    Vázquez si navedl míč na pravou nohu a poté píslal do šestnáctky nebezpečný centr. Ten si ve vzduchu našel Varane, jehož nabídku Ronaldo nedokázal zamést do brány.
     
    63
    Nový muž na trávníku Baston se okamžitě hnal za padajícím balónem, který byl nakonec příliš dlouhý. Casilla neotálel s rozehrávkou.
     
    62
    Střídání v týmu Real Madrid CF: ze hřiště odchází Isco, přichází Luka Modrić.
     
    61
    Střídání v týmu Málaga CF: ze hřiště odchází Adalberto Peñaranda, přichází Borja Bastón.
     
    60
    Bílý balet okamžitě pomýšlel na vedoucí branku, po volném kopu si na zeleném pažitu ustlal jeden z domácích. Hlavní sudí ale penaltu neodpískal.
     
    59
    Dnenšímu utkání zkrátka nechybí vůbec nic. Hostující hráči dokázali už podruhé srovnat krok a v tuto chvíli se dá očekávat drtivý nápor Realu.
    58. Chory CASTRO - 2:2
     
    58
    Málaga právě vstřelila branku!
    Tak takhle branka zřejmě půjde na vrub domácímu brankáři! Zhruba z pětdvaceti metrů napřáhl CHORY CASTRO, jehož prudkou ránu vyrazil Casilla pouze do brány.
     
    58
    Na pravé straně se k přihrávce dostal Keko, který okamžitě posílal přízemní centr na Rolána. Ten ale zády brance neměl nárok na zakončení.
     
    57
    Real Madrid se i v dnešním utkání opírá o centrované balóny. Po jednom z nich se do šance dostával Benzema, nakonec se jednalo o ofsajd.
     
    56
    Slušná pasáž hráčů v modrých dresech. Ta vyústila ve střelecký pokus z kopačky Adriána, jehož slabý projektil nevylekal znuděného Casillu.
     
    55
    Castro zkoušel poslat kolmici na Rolána, před kterým ale zasáhl Vallejo. Španělský mladík si nekomplikoval život a balón poslal do zámezí.
     
    54
    K hranici pokutového území si sebíhal Kroos, jehož ránu z první musel Roberto vyškrábnout nad branku. Následovat bude rohový kop.
     
    53
    Baysse byl vyrušen při rozehrávce, jeho přihrávka ale nakonec našla správného adresáta. V opačném případě se domácí mohli dostat k rychlému kontru.
     
    52
    Balón se postupně dostal snad ke všem hráčům v bílém kompletu, jako poslední s ním pracoval Marcelo, jenž ale poslal k zemi Rolána.
     
    51
    Isco poslal míč na vedle stojícího Carvajala, který mu okamžitě vrátil. Právě záložní řada bílého baletu nyní svírá svého protivníka.
     
    50
    Hostující Peňaranda se nyní marně dožadoval posouzení situace jinak. Hlavní sudí ale viděl počínání jako nedovolené, Málaga se tak vrací zpět.
     
    49
    Po řádě krátkých přihrávkách přišla jedna průniková, která ale vystavila Lucase do ofsajdu. Roberto se tak ujme výkopu od své svatyně.
     
    48
    Druhý poločas začal v podobném duchu, jako ten první. Bílý balet si okamžitě vytvořil výraznou územní převahu a s míčem se posouvá blíže k brance soupeře.
     
    47
    Odstartoval nám druhý poločas, jehož rozehrávku si vzali na starost tentokráte hráči Realu Madrid. Ti budou hrát pro změnu zprava doleva.
     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    První poločas je za námi a dle předpokladů odchází do kabin spokojenější Real Madrid. Bílý balet šel nejprve po deseti minutách do vedení, na tuto branku ale stačil reagovat hostující Rolán. Netrvalo dlouho a domácí si vzali vedení zpět, což bylo pro nadcházející minuty úvodního dějství vše.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů obdrží první žlutou kartu ve druhém poločase?

    Tipovat můžete do začátku 2. poločasu.

     
    45+3
    První poločas skončil.
     
    45+3
    Žlutou kartu dostává Marcelo (Real Madrid CF).
     
    45+2
    Peňaranda napadal ve spolupráci s Rolánem rozehrávku soupeře, hlavní sudí ale nakonec přiznal autové vhazování domácímu celku.
     
    45
    První poločas bude nastaven o tři minuty.
    44. Roberto vychytal Ronalda.
     
    44
    Fantastický Roberto! Carvajal poslal další z řady nádherných centrů na malé vápno, kde ve vzduchu zaúřadoval Ronaldo. Toho ale ještě lepším zákrokem vychytal Roberto.
     
    44
    Vypadá to, že se další branky v prvním poločase nedočkáme. Oba celky se nikam neženou a spíše je k vidění hra uprostřed hrací plochy.
     
    43
    Žlutou kartu dostává Adrián González (Málaga CF).
     
    43
    Technicky velmi dobře vybavený Isco přenesl těžiště hry na levou stranu na Marcelona, který ihned hledal v šestnáctce Casemiro. Brankář Málagy byl tentokráte u míče včas.
     
    39
    Netrvalo dlouho a lékařský personál je opět v akci. Tentokráte má zdravotní problémy Lucas, jenž byl při předchozí přihrávce ještě dohrán.
     
    38
    Obrana Málagy naprosto zapomněla na Ronalda, který byl ale na poslední chvíli vyrušen ze zakončení. I přesto vytasil Roberto důležitý zákrok.
     
    37
    Rolán převzal balón kousek od půlící čáry, proti napadající trojici protihráčů ale neměl sebemenší šanci na úspěch. Real to zkouší po levé straně.
     
    36
    Střídání v týmu Málaga CF: ze hřiště odchází Juankar, přichází Paul Baysse.
     
    35
    Juan Carlos to nyní přehnal s agresivitou a při Lucasově pokusu o vyvezení míče fauloval. Hostující zadák si ale tímto zákrokem způsobil nějaké menší poranění.
     
    34
    Casemiro si všiml na pravé straně osamoceného Vázqueze, který byl ostře poslán k zemi. Tento zákrok sudí zřejmě neviděl, avšak dle mého se jednalo o jasnou penaltu.
     
    33
    Keko zkoušel vydolovat balón na Varanem, který si ale počínal velmi zkušeně. Francouzský zadák nejen, že vyhrál souboj o míč ale následně rozjel protiakci.
    32. Benzema selhal v šanci.
     
    32
    Málem jsem to zakřikl! Vázquez totiž vztyčil kolmici na Benzemu, který to vzal na sebe. Jeho přízemní zakončení nakonec skončilo půl metru vedle brány.
     
    31
    Momentálně sledujeme nezáživnou pasáž utkání, která nenabízí nic zajímavého. Bílý balet nyní kombinuje u na polovině soupeře.
     
    30
    Celkem nenápadný Vázquez zkoušel ještě skluzem zachytit balón na hrací ploše, což se mu nepodařilo. Jeho postavení ještě kontroloval González.
     
    29
    Žlutou kartu dostává Adalberto Peñaranda (Málaga CF).
     
    29
    Akci na jeden dotek nejprve započal Vallejo, po jehož přihrávce zakombinoval Isco ve spolupráci s Kroosem. Druhý jmenovaný ale daleko nedošel.
     
    28
    Akce ještě pokračovala a Keko neměl daleko k dopravení míče do sítě. Po jeho hlavičce se ještě natahoval Rolán, který pro změnu nedokázal zakončit.
     
    27
    Také Málaga si vybojovala faul poblíž pokutového území. K exekuci se postavil Recio, jehož střílený centr nakonec skončil na Varaneho hrudi.
     
    26
    O několik vteřinek později hledal Casemiro dlouhou kolmicí Ronalda, který dnes už podruhé vybíhal z ofsajdu. Roberto tak bude vykopávat.
     
    25
    Avšak kombinace netrvala nikterak dlouho. Keko dělal všechn pro to, aby zpracoval těžkou přihrávku, nakonec balón přeci jenom skončil v zámezí.
     
    24
    Kroos se marně pokoušel odzbrojit Rosalese od balónu, následně se hra přesunula na opačnou stranu. Tam už úřaduje rychlonohý Castro.
    21. CASEMIRO - 2:1
     
    21
    Real Madrid právě vstřelil branku!
    Jenomže domácí si berou vedení zpět! Na rohový kop si naskočil Brazilec CASEMIRO, který prudkou hlavičkou dokázal propálit Roberta.
     
    19
    Také hostující hráči dokázali zužitkovat hned svojí první příležitost a před blížící se dvacátou minutou je stav opět srovnaný.
    18. Diego ROLÁN - 1:1
     
    18
    Málaga právě vstřelila branku!
    Skóre je opět srovnané! Domácí naprosto nezvládli situaci u vlastní šestnáctky, odkud přiletěl centr do šestnáctky. Tam si míč hrudí zpracoval DIEGO ROLÁN, který následně vypálil mimo Casillův dosah.
     
    18
    Bílý balet si přichystal standardní situaci z levé strany. Pro ní si seběhl Roberto, který ale vyrazil míč na nohu Isca. Domácí záložník z první pálil pouze do brankáře.
     
    17
    Velmi slušný centr vyprodukoval z levé strany Castro. Levý záložník mířil někam k hranici malého vápna, kde byl nejvýše ve vzduchu Vallejo.
     
    16
    Na opačné straně čaroval s míčem Keko, kterého musela zdvojit až dvojice protihráčů. Úspěch nakonec slavil Marcelo, jenž odvrátil míč za čáru.
     
    15
    Jeden z domácích hráčů dokázal náramným pasem najít prostor, kam si sebíhal Carvajal. Ten ve skluzu zakončoval pouze do Roberta.
     
    14
    Padající balón odvrátil Marcelo, který tak nepustil ke kulatému nesmyslu Keka. Následně Carjaval poslal zpětnou přihrávku na Valleja.
     
    13
    Kouskování hry pokračuje. Tentokráte na zeleném pažitu skončil Castro, po jehož pádu jeho kolegové okamžitě rozehráli. Málaga ale zatím není vůbec nebezpečná.
     
    12
    Carvajal zasekl balón kolem napadajícího Peňarady, který španělského obránce sekl nohou. Hlavní sudí nařizuje volný kop z poloviny Realu.
     
    11
    Na první branku dnešního utkání jsme tak nemuseli čekat ani čtvrt hodiny. Real se dostal hodně rychle do vedení a soupeř to budou mít hodně složité.
    10. Karim BENZEMA - 1:0
     
    10
    Real Madrid právě vstřelil branku!
    Máme tu první branku dnešního utkání! Na Marcelův centr si na zadní tyči naskočil Ronaldo, který rozezvučel pouze břevno. Na dorážku ale číhal KARIM BENZEMA, jenž už měl snadnou práci.
     
    10
    Ronaldo hezky uvolnil Marcela, jenomže druhý jmenovaný nedokázal vrátit balón na Portugalce. Málaga nyní roztáčí kolotoč přihrávek u půlící čáry.
     
    9
    Poprvé se nám střelecky připomněl hvězdný portugalec Ronaldo. Ten si navedl míč a zhuba ze vzdálenosti čtyřiceti metrů mířil hodně nepřesně.
     
    8
    Bílý balet si díky Iscově aktivitě vybojoval úvodní rohový kop utkání, který rozehrál tentýž hráč. Následoval centr z kopačky Marcela, jenž se stočil za brankovou čáru.
     
    7
    Úvodní minuty jsou zatím plné nepřesností. Nejprve Iscovi uskočil balón daleko od nohy, posléze Recio přihrával nepřesně na Rolána.
     
    6
    Na polovině hřišřtě dokázal Castro ořít balón o napadajícího Lucase, nicméně Málaga si míče moc neužila. Domácí už opět kombinují.
     
    5
    Carvajal si počkal na náběh Isca, jenž se dostal k hranici šestnáctky. Střílený centr ale dokázal vyboxovat Jiménez, posléze hosté vybojovali aut.
     
    4
    Levý obránce Marcelo to z levé strany zkoušel načechraným centrem, který našel hlavu Vázqueze. Španělský křidelník ale v záklonu mířil mimo.
     
    3
    Při první akci domácího celku se do samostatného úprku řítil Ronaldo. Jeho rychlé nohy ale zastavil praporek pomezního. První ofsajd zápasu.
     
    2
    Hlavní sudí poprvé pískl do své píšťalky, utkání tak může začít. Úvodní slovo si vzali hosté, kteří budou hrát zprava doleva.
     
    1
    Utkání právě začalo.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vyhraje první poločas?

    Tipovat můžete do začátku 1. poločasu.

     
    Úvodní sestavy:

    Real Madrid CF: Casilla – Carvajal, Varane, Vallejo, Marcelo (C) – L. Vázquez, Casemiro, Kroos, Isco – Benzema, Ronaldo.
    Náhradníci: Navas – Modrić, Hernández, M. Llorente, Mayoral, Kovačić, D. Ceballos.

    Málaga CF: Roberto – Rosales, González, L. Hernández, Juankar – Recio (C), Adrián González – Keko, Castro, Peñaranda – Rolán.
    Náhradníci: Prieto – Rolón, Bastón, Añor, Ontiveros, Baysse, Mula.

    Rozhodčí: Gil – Nevado, Martínez.
     
    Málaga CF

    Na druhé straně stojí velmi špatně hrající Málaga, jenž v letošním ročníků nenaplňuje předsezónní cíle vedení klubu. Celek z Andalusie se zatím nachází na osmnácté pozici, která zajišťuje sestup do druhé ligy. Málaga zatím zvítězila pouze dvakrát, přičemž střelecky tápe především ofenzivní vazba. Ta z dvanácti zápasů nastřílela pouze devět branek a ještě ke všemu se hostující celek potýká s nejhorší defenzívou celé ligy.
     
    Real Madrid CF

    Fotbalisté Realu Madrid letos nepředvádějí zrovna přesvědčivé výkony a momentálně se nachází až na třetí pozici španělské nejvyšší soutěže. Bílý balet zatím ztratil už v pěti zápasech, v tom posledním remizoval na hřišti Atlética 0:0. Právě tato remíza zapříčinila vzrůstající bodový rozestup mezi Realem a druhou Valencií či první Barcelonou. Co se týče evropské scény, tam si Merengues zajistili postup do vyřazovací fáze, avšak zda-li to bude z první nebo druhé příčky rozhodne až poslední zápas.
     
    Hezký den všem fanynkám a fanouškům! Španělská Primera Division má na programu další zápasy, my budeme společně sledovat souboj mezi Real Madrid CF a Málaga CF.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 16:15.

    David Suchý

    Branky: 10. Benzema, 21. Casemiro (Kroos), 76. Ronaldo (pen.) – 18. Rolán (Keko), 58. Castro

    Karty:   45+3. Marcelo (REA) – 29. Peñaranda (MLG), 43. Adrián González (MLG)

    Neproměněná penalta: 76. Ronaldo (REA), brankář Roberto zneškodnil


    Držení míče: 58 % : 42 %.
    Střely na branku: 9:3. Střely mimo: 6:4. Rohy: 6:0. Ofsajdy: 10:3. Fauly: 15:13.
    Real Madrid: Casilla – Carvajal, Varane, Vallejo, Marcelo (C) – L. Vázquez, Casemiro, Kroos (81. Hernández), Isco (62. Modrić) – Benzema (89. Mayoral), Ronaldo.
    Náhradníci: Navas – Modrić, Hernández, M. Llorente, Mayoral, Kovačić, D. Ceballos.

    Malaga CF: Roberto – Rosales, González, L. Hernández, Juankar (36. Baysse) – Recio (C), Adrián González – Keko (66. Añor), Castro, Peñaranda (61. Bastón) – Rolán.
    Náhradníci: Prieto – Rolón, Bastón, Añor, Ontiveros, Baysse, Mula.

    Rozhodčí: Gil – Nevado, Martínez
    thejrc.org