Philadelphia – NY Islanders 4:5 (po pr.) | Minnesota – Colorado 3:2 (2:0 po s.n.) | Anaheim – Winnipeg 1:4 (kon.)
Washington – Tampa 3:1 (kon.) | Vegas – San Jose 5:4 (po pr.) | Buffalo – Edmonton 3:1 (kon.)
New Jersey – Vancouver 3:2 (kon.) | NY Rangers – Detroit 2:1 (po pr.) | Columbus – Ottawa 5:2 (kon.)
Carolina – Toronto 4:5 (kon.) | St. Louis – Nashville 0:2 (kon.) | Arizona – Los Angeles 3:2 (po pr.)
Dallas – Calgary 6:4 (kon.)
konec
Buffalo Sabres
3:1 (0:0, 1:0, 2:1)
Edmonton Oilers
Sobota 25.11.2017, 01:00 • KeyBank Center, Buffalo • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:40 Ryan STROME - 3:1
     
    59:40
    Edmonton právě vstřelil branku!
    Tak toto bude Lehnera mrzet, o vychytanou nulu totiž přichází pouhých dvacet sekund před koncem! Oilers se ještě natlačili do ofenzivy. Auvitu nabil RYANU STROMEOVI, jenž do dalekonosné rány vložil veškerý zbytek energie a dělovka se s přispěním brankové konstrukce dostala za čáru. Asistence: Yohann Auvitu.
    59:18 Kyle OKPOSO - 3:0
     
    59:18
    Sabres právě vstřelili branku!
    Je rozhodnuto! V pokračujícím náporu Oilers se puku zmocnil ve vlastním obranném pásmu KYLE OKPOSO a krásným obloučkem nad hlavami všech poslal do vyklizené svatyně Edmontonu definitivní rozsudek porážky. Asistence: Rasmus Ristolainen.
     
    57:31
    Draisaitl najel do pásma a křižnou přihrávkou našel Nurse, jehož zakončení prosvištělo mimo branku. Hosté odvolávají gólmana a vrhají všechny síly do útoku!
     
    46:09
    Vyloučení v týmu Buffalo Sabres (Nathan Beaulieu – 2 min., sekání).
    45:57
     
    45:57
    Tak to byl parádní zákrok Lehnera! McDavid vyšťoural touš za brankou a nabil mezi kruhy Mattu Benningovi. Ten zakončoval z první a domácí gólman předvedl parádní skluz brankovištěm, díky kterému nakonec střelu nalezl v lapačce!
    40:43 Jack EICHEL - 2:0
     
    40:43
    Sabres právě vstřelili branku!
    Tak to byla "one man show" v podání domácí hvězdy JACKA EICHELA! Talentovaný útočník Buffala s pukem na holi pronikl po pravé straně a z poměrně ostrého úhlu pálil. Brossoit si nyní vybral trošku slabší chvilku a propustil pokus mezi betony. Asistence: Evander Kane, Rasmus Ristolainen.
     
    40:18
    Pozor, to byla obrovská šance! Obrana Edmontonu zcela zapomněla na Reinharta, který dostal přihrávku a byl před brankou úplně sám, bekhendovou kličku ale nedotáhl do konce!
    34:16 Jacob JOSEFSON - 1:0
     
    34:16
    Sabres právě vstřelili branku!
    Domácí jdou zaslouženě do vedení! Josefson vystřelil z nulového úhlu a Brossoit střelu vyrazil do rohu kluziště. Tam se puku zmocnil Okposo a našel mezi kruhy najetého JACOBA JOSEFSONA, který tak "vlastní" akci zdárně zakončil a pohotovou ranou vstřelil svůj premiérový gól v dresu Buffala. Asistence: Kyle Okposo, Jordan Nolan.
     
    28:31
    Rozhodčí k velké nelibosti fanoušků branku neuznávají!
     
    28:31
    Kane se vytočil zpoza brány a po několika klepnutích do brankářova betonu propasíroval kotouč za čáru. Prohlíží se video!
     
    28:16
    Josefson vyvezl puk do pásma, načež jej přenechal Kaneovi a ten už se hnal sám na Brossoita! Zkusil to na něj rychlou bekhendovou kličkou s následným zasunutím mezi betony, brankář ale nájezd zdárně ustál.
     
    25:59
    Edmonton hraje tuto přesilovku velmi dobře a po střele McDavida se na brankovišti ztrhla obrovská mela. Puk se nakonec objevil za Lehnerovými zády, ale vyjel mimo prostor tří tyčí!
     
    25:03
    Vyloučení v týmu Buffalo Sabres (Kyle Okposo – 2 min., držení protihráče).
     
    22:39
    Cammalieri šikovnou přihrávkou mezi trojicí beků uvolnil Letestua. Ten, ač tísněn, stanul tváří v tvář Lehnerovi. Zkoušel střelu po ledě a švédský brankář ve službách Buffala zasáhl betonem.
     
    20:51
    Eichel dostal krásně nabito. Z levého kruhu se správně rozhodl pro ránu bez přípravy, ta ale prosvištěla jen těsně nad svatyní přesouvajícího se Brossoita!
     
    19:37
    Okposo nahrnul kotouč z úhlu na Brossoitovy betony, od kterých se herní předmět odrazil k připravenému Reinhartovi. Ten však z bezprostřední blízkosti nedokázal gólmanův beton přehodit!
     
    18:46
    Vyloučení v týmu Edmonton Oilers (Mark Letestu – 2 min., vražení na hrazení).
     
    18:24
    Eichel si za brankou výborně pokryl puk před napadajícím McDavidem a zpětnou přihrávkou našel čepel Kaneovy hole. Střelec zakončoval rychle, ale ne úplně přesně a Brossoit byl trefen do ramene.
     
    15:53
    Vyloučení v týmu Buffalo Sabres (Kyle Criscuolo – 2 min., vysoká hůl).
     
    09:22
    Vyloučení v týmu Edmonton Oilers (Patrick Maroon – 2 min., hákování).
     
    01:36
    Vyloučení v týmu Edmonton Oilers (Eric Gryba – 2 min., sekání).

    Ondřej Belák

    Branky a nahrávky: 35. Josefson (Okposo, Nolan), 41. Eichel (E. Kane, Ristolainen), 60. Okposo (Ristolainen) – 60. R. Strome (Auvitu)


    Buffalo Sabres: Lehner (Ch. Johnson) – Ristolainen, Scandella, Antipin, McCabe, Falk, Beaulieu – Pominville, Eichel (A), E. Kane – S. Reinhart, R. O'Reilly (A), B. Pouliot – Criscuolo, Jo. Larsson, Girgensons – Okposo (A), Josefson, Nolan.
    Edmonton Oilers: Brossoit (Talbot) – A. Larsson, Nurse (A), Russell, Klefbom, Auvitu, Benning, Gryba – Caggiula (C), McDavid, Lucic – Draisaitl (A), Nugent-Hopkins, Maroon – Puljujärvi, R. Strome, Khaira – Kassian, Letestu, Cammalleri.
    thejrc.org