Philadelphia – NY Islanders 4:5 (po pr.) | Minnesota – Colorado 3:2 (2:0 po s.n.) | Anaheim – Winnipeg 1:4 (kon.)
Washington – Tampa 3:1 (kon.) | Vegas – San Jose 5:4 (po pr.) | Buffalo – Edmonton 3:1 (kon.)
New Jersey – Vancouver 3:2 (kon.) | NY Rangers – Detroit 2:1 (po pr.) | Columbus – Ottawa 5:2 (kon.)
Carolina – Toronto 4:5 (kon.) | St. Louis – Nashville 0:2 (kon.) | Arizona – Los Angeles 3:2 (po pr.)
Dallas – Calgary 6:4 (kon.)
konec
Dallas Stars
6:4 (1:0, 2:3, 3:1)
Calgary Flames
Sobota 25.11.2017, 03:00 • American Airlines Center, Dallas • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:01 Tyler SEGUIN - 6:4
     
    59:01
    Dallas právě vstřelil branku!
    Je dokonáno! Dallas tohle zápas s největší pravděpodobností vyhraje. TYLER SEGUIN získal ve středním pásmu puk a po přejezdu modré čáry bez problému trefil prázdnou bránu. Dokonal tím svůj šestý hattrick v kariéře! Asistence: Alexandr Radulov.
    54:33 Tyler SEGUIN - 5:4
     
    54:33
    Dallas právě vstřelil branku!
    Spezza ztratil puk a vypadalo to, že Calgary vyvezou kotouč do středního pásma. Ale nestalo se tak, protože se k puku dostal TYLER SEGUIN a přesnou střelou zápěstím pak překonal Smitha a poprvé od začátku druhé třetiny jsou domácí opět ve vedení. Bez asistence.
    52:12 Gemel SMITH - 4:4
     
    52:12
    Dallas právě vstřelil branku!
    Je vyrovnáno, Dallas se opět vrací do hry! Skvělou práci odvedl Ritchie, který dokázal z otočky přihrát před bránu. Tam byl připravený GEMEL SMITH. První střelou sice ještě svého jmenovce v brance Flames nepřekonal, ale z dorážky už se mu to povedlo. Asistence: Brett Ritchie.
    46:04 Sean MONAHAN - 3:4
     
    46:04
    Calgary právě vstřelilo branku!
    Goudreau našel pěknou bekhendovou přihrávkou svého kolegu z útoku SEANA MONAHANA a ten už si věděl rady.Vystřelil kotouč do horní části branky a tím překonal dnes už podruhé Bena Bishopa. Asistence: Johnny Gaudreau, Mike Smith.
    38:30 Alexandr RADULOV - 3:3
     
    38:30
    Dallas právě vstřelil branku!
    Trend slepených gólů pokračuje! Dallas znovu moc dlouho neprohrával. Smith nedokázal první střelu ALEXANDRA RADULOVA chytit, vyrazil ji jen před sebe, a to se mu stalo osudným. Ruský útočník pohotově puk dorazil za jeho záda. Asistence: Devin Shore.
    37:31 Sean MONAHAN - 2:3
     
    37:31
    Calgary právě vstřelilo branku!
    Flames se vrací do vedení! Z levé strany vypálil Gaudreau. Před brankou stál Brouwer, takže toho Bishop moc neviděl a puk vyrazil jen před sebe. K dorážce se dostal SEAN MONAHAN a doklepl kotouč do odkryté branky. Je to už jeho sedmý gól v početní převaze tuto sezónu. Asistence: Troy Brouwer, Johnny Gaudreau.
    24:20 Tyler SEGUIN - 2:2
     
    24:20
    Dallas právě vstřelil branku!
    Dallas dlouho neprohrával, už je zase vyrovnáno. Janmark si potáhl na levém křídle puk a nastřelil puk před bránu, kde byl TYLER SEGUIN. Ten kotouč tečoval, ale Smith dokázal zasáhnout. Puk se vznesl do vzduchu, odkud ho Seguin doklepl do brány. Asisstence: Mattias Janmark, John Klingberg.
    22:53 Johnny GAUDREAU - 1:2
     
    22:53
    Calgary právě vstřelilo branku!
    Flames otáčejí vývoj zápasu! Hamhuis si dal s rozehrávkou na čas a to se mu nevyplatilo. Vůbec nevěděl, že má za sebou JOHNNYHO GAUDREAUA. Ten mu vypíchl puk a pak tváří v tvář Bishopovi nezaváhal. Bez asistence.
    20:39 Micheal FERLAND - 1:1
     
    20:39
    Calgary právě vstřelilo branku!
    Bleskově po začátku druhé třetiny je vyrovnáno! MICHEAL FERLAND dostal přihrávku mezi kruhy a z první tvrdě vypálil. Trefil se dokonale, přesně do horního růžku Bishopovy brány. Asistence: Sean Monahan.
    18:22 Antoine ROUSSEL - 1:0
     
    18:22
    Dallas právě vstřelil branku!
    Pitlick poté znovu vybojoval kotouč v rohu kluziště a okamžitě ho nasměroval před branku. Tam stál připravený ANTOINE ROUSSEL a dokázal prostřelit i s trochou štěstí Smithe. Asistence: Tyler Pitlick.

    Petr Sumbal

    Branky a nahrávky: 19. Roussel (Pitlick), 25. Seguin (Janmark, J. Klingberg), 39. Radulov (D. Shore), 53. G. Smith (B. Ritchie), 55. Seguin, 60. Seguin (Radulov) – 21. Ferland (Monahan), 23. J. Gaudreau, 38. Monahan (Brouwer, J. Gaudreau), 47. Monahan (J. Gaudreau, M. Smith)


    Dallas Stars: Bishop (Lehtonen) – J. Klingberg, Lindell, Pateryn, Hamhuis, Johns, Honka (A) – Radulov (C), Ja. Benn, D. Shore – Spezza (A), Seguin, Janmark – Pitlick, Faksa, Roussel – B. Ritchie, Hanzal, G. Smith.
    Calgary Flames: M. Smith (Rittich) – D. Hamilton (C), Giordano, Hamonic, Brodie, Stone, Kulak – Ferland (A), Monahan, J. Gaudreau – Frolík, Backlund, Tkachuk – Jágr, Jankowski, S. Bennett (A) – Brouwer, Lazar, Versteeg.

    Rozhodčí: Dwyer, McIsaac – Gibbs, Tobias

    Diváci: 18 532
    thejrc.org