PZ Kladno – Třemošná 1:3 (kon.) | Chomutov – HC Litvínov 4:1 (kon.) | Pardubice – Č. Budějovice 2:5 (kon.)
Liberec – Žďár n/S 4:3 (kon.) | Přerov – Vítkovice 1:3 (kon.) | Warriors Brno – Technika Brno 3:2 (po pr.)
Mladá Boleslav – Havlíčkův Brod 5:4 (2:1 po s.n.) | Poruba – Zlín 0:7 (kon.) | Kladno – Slavia 3:1 (kon.)
K. Vary – HC Plzeň 3:2 (po pr.) | Vsetín – Havířov 2:3 (kon.) | Letňany – Jihlava 2:3 (po pr.)
konec
Bílí Tygři Liberec
4:3 (2:0, 1:2, 1:1)
SKLH Žďár nad Sázavou
Sobota 25.11.2017, 12:00 • Svijanská Aréna • ELIOD extraliga mladšího dorostu • 17. kolo
Partner:
     
    53:43
    Žďár právě vstřelil branku!
    Ale přeci jen se Plameny usadily v pásmu a skórují! Nyní to sehráli jednoduše a účelně. Putz na modré čáře nahodil puk do skrumáže na brankovišti. Do dráhy střely vložil hůl MAXMILIÁN FILIP, který z pozice beka chodí před branku skutečně často a precizní tečí nedal Francovi šanci. Asistence: Putz, Konečný.
     
    49:59
    Liberec právě vstřelil branku!
    Jako blesk z čistého nebe přichází čtvrtý gól domácích! Hampl přihrál na modrou čáru Měchurovi. Ten posunul puk na hokejku ADAMA STARÉHO, jehož pohotová střela zaskočila Víta a proplula až do sítě. Asistence: Měchura, Hampl.
     
    31:47
    Liberec právě vstřelil branku!
    Bílí Tygři si berou zpět ztracené vedení a byla to pohledná individuální akce. Kotouče se zmocnil JAROSLAV CHMELAŘ, prohnal se s ním až před Vítovu banku a gólmana ošálil bleskurychlým bekhendovým zakončením. Asistence: Cikhart, Hampl.
     
    26:47
    Žďár právě vstřelil branku!
    A překvapení je na světě, máme vyrovnáno! Tygři nyní totálně propadli ve středním pásmu, čehož využil Matas, který posunul puk na volného JIŘÍHO PUCZEKA. Ten už jel na branku zcela sám a zakončil podobně jako Cikhart v první periodě, tedy nad vyrážečku. Asistence: Matas.
     
    23:02
    Žďár právě vstřelil branku!
    Hosté nakonec využívají závěr klasické přesilové hry proti čtyřem. Akce se jevila na první pohled nenápadně, avšak střela MIROSLAVA ADÁMKA mířící od levého mantinelu nabrala precizní přesnost a Franc byl odeslán do role diváka. Asistence: Malenovský, Kouba.
     
    17:44
    Liberec právě vstřelil branku!
    A rázem tu máme další gól ve Vítově brance! Tygři předvedli účelnou přímočarou akci, na jejímž konci stál FILIP KOVÁŘ. Liberecký obránce prokázal svůj přínos pro ofenzivu a pohotovou střelou pod víko nedal gólmanovi pražádnou šanci. Asistence: Jiruš, Kollert.
     
    16:14
    Liberec právě vstřelil branku!
    Teď už se ale tygří smečka zaslouženě dostává do vedení. Strnad na sebe navázal hned dvojici protihráčů a nezištnou žabičkou vyslal vstříc Vítovi JANA CIKHARTA. Nejproduktivnější hráč domácích zvolil přesnou střelu nad vyrážečku a trefil s dokonalou přesností. Asistence: Strnad.

    Ondřej Belák

    Branky a nahrávky: 17. Cikhart (Strnad), 18. Kovář (Jiruš, Kollert), 32. Chmelař (Cikhart, Hampl), 50. Starý (Měchura, Hampl) – 24. Adámek (Malenovský, Kouba), 27. Puczek (Matas), 54. Filip (Putz, Konečný)


    Bílí Tygři Liberec: Franc (Krátký) – Duschka, Kovář, Hampl, Hladík, Starý, Kollert – Pray, Jakubec, Cikhart, Jiruš, Měchura, Strnad, Nezbeda, Chmelař, Gajda, Vodlan.
    SKLH Žďár nad Sázavou: Vít (Sivák) – Macek, Filip, Pokorný, Cibuzar, Adámek, Grauer – Putz, Konečný, Kouba, Matas, Malenovský, Picka, Doležal, Puczek, Bednář.

    Rozhodčí: Knapík – Holada, Sýkora.
    thejrc.org