Benátky n/J – Slavia 1:4 (kon.) | Kladno – Prostějov 6:1 (kon.) | Litoměřice – Havířov 4:1 (kon.)
Přerov – Motor ČB 3:2 (3:1 po s.n.) | K. Vary – Kadaň 4:1 (kon.) | Ústí n/L – Frýdek-M. 5:4 (kon.)
Třebíč – Vsetín 2:0 (kon.)
konec
SK Horácká Slavia Třebíč
2:0 (0:0, 1:0, 1:0)
VHK ROBE Vsetín
Sobota 25.11.2017, 17:30 • MANN + HUMMEL ARENA • Chance liga • 26. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    A máme za sebou i třetí třetinu. Tato třetina působila asi nejvíce pasivně ze strany Třebíče, která se nepouštěla do větších akcí. I přes snahu Vsetína, který napadal, střílel, kombinoval v útočném pásmu byla Třebíč dnes tím lepším týmem. V této třetině zahájila obrannou akci, kdy se nepouštěla do větších výpadů a spíše předávala kotouč Vsetínu, který ale nedokázal srovnat stav utkání. Ke konci třetí třetiny se ještě hosté pokusili o hru bez brankáře, ta jim však moc nevyšla, kdy v čase 59:42 dokázal do prázdné brány zavěsit kotouč Petr Kratochvíl a uzavřel tak stav utkání na 2:0 pro Třebíč. Z dnešního onlajn přenosu to bude vše. Děkuji vám za sledování a někdy příště, na shledanou. (19:46:55)
     
    Konec zápasu.
     
    59:55
    Vhazování před Horčičkou si berou hosté, kteří už pouze dohrávají poslední sekundy dnešního utkání.
     
    59:42
    Horácká Slavia právě vstřelila branku!
    A do prázdné brány dává gól PETR KRATOCHVÍL, který využil získaného puku ve středním pásmu a navyšuje tak třebíčské vedení na 2:0. Asistence: bez asistence.
     
    59:14
    Hosté zkouší nyní hru v šesti mužích na ledě, Dolníček poslal kotouč na prázdnou bránu, ale Kopta dokázal tuto situaci zachránit.
     
    58:16
    Kusko bojuje o kotouč s Koptu, ten ho vyhazuje do středního pásma, dále pokračují ve hře domácí, kteří se dostávají přes střední pásmo a tam přenechávají kotouč hostům.
     
    57:25
    Domácí nedokázali využít této přesilovky ve svůj prospěch, nyní už hrají hosté ve středním pásmu, na modré čáře se ale dostávají do úmyslného ofsajdu a pokračuje se vhazováním před Horčičkou.
     
    57:08
    Hosté v plném počtu.
     
    56:17
    Vhazování před Horčičkou si berou hosté, Havránek zachytil kotouč, který byl hosty určený k vyhození z pásma, obrana Vsetína je ale důrazná a hra se posouvá za bránu Jekela.
     
    55:10
    Vhazování před Horčičkou si berou domácí, Vodný pokouší poslat kotouč na jednoho ze svých spoluhráčů, nyní hraje Wasserbauer v levém rohu, po neshodě a nepřesné rozehrávce se ale dostává kotouč na hole hostů, kteří se pokouší dostat dopředu. Obrana Třebíče je ale pozorná a hra pokračuje ve středním pásmu.
     
    55:08
    Vyloučení v týmu VHK ROBE Vsetín (Martin Podešva – 2 min., sekání).
     
    54:37
    Vsetín se pokouší rozehrát kotouč zpoza svojí brány, nyní pokračuje za bránou Jekela Podešva, který bude vyloučen za sekání.
     
    53:50
    Vodný je doprovázen Teperem za bránu Jekela, který se z něho snaží dostat puk, to se mu nedaří, až nyní se ke kotouči dostává Březina a od pravého mantinelu pálí na Jekela, který kotouč skryje do své výstroje.
     
    53:35
    Žák nahazuje kotouč za Jekela, tam se ke kotouči po krátkém souboji dostávají domácí, kteří vyhazují kotouč na zakázané uvolnění. Vhazovat se bude před Jekelem v levém rohu kluziště.
     
    52:50
    Kratochvíl uklouzl v útočném pásmu s kotoučem, toho hosté využijí a míří do útoku před Jekela.
     
    51:40
    Vhazování před Jekelem si berou domácí, Vodný rozehrává kotouč s Čejkou a Kuskem, dopředu míří i Havránek, nakonec se ke střele dostává Vodný, jeho pokus končí spíše jako nahození, které si Horčička pohlídá.
     
    51:12
    Domácí se nyní nedostali posledních pár minut do nijak velkých možností, spíše se snaží bránit svoje jednobrankové vedení a nechávají tak možnost Vsetínu založit útočnou akci. Ten se o to také několikrát za sebou pokouší, ale vždy je vyhnán po krátkém pobytu v útočném pásmu obranou domácích.
     
    50:18
    Čejka rozehrává kotouč zpoza brány Jekela, tam se k němu dostávají hosté, kteří se pokouší dostat ke střele, jedním z nich je i Půček, ale ani ten se nedostává ke střele.
     
    49:20
    Po rychlém přejezdu Vsetína se musel vytáhnout Jekel se svým zákrokem, nyní se vhazuje před jeho bránou, ke kotouči se dostávají domácí, Dolníčkovi nevyšla nahrávka ze středního pásma na jednoho ze spoluhráčů ve středu obranného pásma hostů a Vsetín tak vyráží před Jekela.
    Marken.cz

    Jan Míšek

    Branky a nahrávky: 29. T. Havránek (Kristl), 60. Kratochvíl


    SK Horácká Slavia Třebíč: Jekel (Do. Svoboda) – Nedbal, L. Vágner, Furch, Čejka, Kaláb, D. Mikyska, Hort – Kratochvíl, Dolníček, Jan Wasserbauer – T. Havránek, Kusko, Vodný – Kristl, Tadeáš Král, Malec – Mlynář, Půža.
    VHK ROBE Vsetín: Horčička (Šurý) – D. Krenželok, Teper, Ostrčil, Frolo, Dundáček, Žák – Markovič, Kucharczyk, Březina – Slováček, Podešva, Vávra – Protasenja, Kopta, P. Beránek – Kajaba, Šilhavý, Půček.

    Rozhodčí: Kašík, Koziol – Lučan, Rožánek.

    Diváci: 1473
    ocianews.com