Dvůr Králové n. L. – Jablonec n/N 8:6 (kon.) | Opava – Nový Jičín 1:3 (kon.) | SHK Hodonín – Kopřivnice 7:5 (kon.)
Šumperk – Poruba 2011 7:1 (kon.) | Mor. Budějovice – Kolín 1:2 (kon.) | Havlíčkův Brod – Nymburk 6:5 (kon.)
Písek – Pelhřimov 2:3 (kon.) | Sokolov – Most 7:2 (kon.) | Bílina – Kobra 5:7 (kon.)
David Servis – Klatovy 5:4 (po pr.) | Tábor – Žďár n/S 2:6 (kon.) | Děčín – Trutnov 3:4 (1:3 po s.n.)
po prodl.
HC David Servis Č. Budějovice
5:4 (0:3, 2:1, 2:0 - 1:0)
HC Klatovy
Sobota 25.11.2017, 18:00 • Hokejové centrum Pouzar • 2. liga skupina Střed (ČR) • 16. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Z tohoto utkání je to tedy vše. Servismané dokonali obrat a připisují si tak dva důležité body do tabulky. Já vám děkuji za pozornost a přeji příjemný zbytek víkendu! (20:19:42)
     
    Konec zápasu.
     
    61:55
    David Servis právě vstřelil branku!
    Máme rozhodnuto, domácí završují skvělý obrat! Po přihrávce Jana Trummera dokázal v prodloužení využít prostoru MICHAL MICHAL, který si svou střelou zapsal druhý gól v dnešním mači! Asistence: Jan Trummer.
     
    60:31
    Jako první se do útoku v prodloužení vydali hostující hokejisté, ovšem neuspěli. Na druhou stranu tak pádí domácí, kteří taktéž zkusí své štěstí.
     
    60:01
    Začalo prodloužení.
     
    Domácí dvěma góly v poslední dvacetiminutovce dokázali srovnat stav utkání. Po krátké pauze tak uvidíme prodloužení, ve kterém budou hrát oba týmy ve třech hráčích na obou stranách.
     
    60:00
    Třetí třetina skončila.
     
    59:48
    Klatovští ještě nahazují kotouč do útočného pásma, tam se ho ale ujímají domácí a pravděpodobně tak již nic vážnějšího ve třetí třetině neuvidíme.
     
    59:13
    Necelou minutu před koncem se bude vhazovat po levici Lukáše Sochůrky.
     
    58:49
    Petr Zich přebral přihrávku v obranném pásmu, poté vjel do střední třetiny, odkud nahazuje puk za Sochůrkovu branku,
     
    58:00
    Hrají se poslední dvě minuty třetí třetiny.
     
    57:40
    Adam Popelka nyní dobře zabránil hrozícímu přečíslení klatovských hráčů. Do přihrávky ve středním pásmu vložil včas hůl a puku tím změnil dráhu.
     
    56:25
    Střelu Vojtěcha Tulačky zablokoval domácí hráč výrazně mimo nebezpečí, které domácím hrozilo.
     
    55:50
    Vyloučení v týmu HC David Servis Č. Budějovice (Marek – 2 min., držení protihráče).
    Vyloučení v týmu SHC Klatovy (Rubner – 2 min., držení protihráče).
     
    54:55
    Polívkovu střelu z většího úhlu David Němec kryje. Vyráží puk do bezpečí, konkrétně do rohu ledové plochy,
     
    54:38
    Filip Kokoška nebyl v úplně ideální střelecké pozici, přesto ale vystřelil. Podle toho také jeho pokus vypadal. Skončil jen u prvního domácího hráče, jenž stál mezi oběma kruhy.
     
    53:47
    Na delší dobu se teď usadili servismané v útočném pásmu. Z jejich snažení ale žádná ze střel nevyplynula.
     
    52:20
    Tak teď stálo při hostech štěstí! Jeden z domácích obránců si sjel hlouběji do pásma, odkud z první trefil jen horní tyč Sochůrkovy svatyně!
     
    51:22
    Patrik Zayml mířil svou střelu zřejmě na vzdálenější tyč. Stejně jako před chvíli se ale puk odrazil ze skrumáže před brankou jen těsně mimo ni,
     
    50:40
    David Roubal dostal přihrávku na pravý kruh z pohledu brankáře, načež poslal chytře puk před branku na spoluhráče. Ten nedokázal zblízka usměrnit puk za brankovou čáru, a tak stále trvá skóre 4:4.
     
    49:21
    Domácí bek Michal Michal nevyhodil kotouč z obranného pásma, což ho ale mrzet nemusí. O malý moment později se domácí dostávají do útoku a již obstřelují hostující klec.
     
    48:26
    Obrovskou šanci nyní spálil Filip Kokoška! Dostal přesnou přihrávku přímo na hůl před branku, z první střílel na branku, ovšem David Němec se vyznamenal parádním zákrokem lapačkou.
     
    47:05
    Nazarij Babčuk si sjel v útočném pásmu od modré čáry pro kotouč a následně vystřelil z velkého úhlu. Trefil ale jen chuml hráčů před brankou, ze kterého se kotouče nakonec ujímají hosté.
     
    46:21
    Dva ofsajdy v rychlém sledu za sebou na kontě domácích! Nyní se pokoušel přejít útočnou modrou Adam Vylíčil, ovšem neúspěšně.
     
    45:55
    Klatovští se marně pokoušejí usadit v útočném pásmu a uzmout tak vedení opět na svou stranu. Servismané se dokázali osvobodit, když přešli do středního pásma.
     
    44:31
    Ihned po přejetí pásma se k puku a zároveň ke střele dostal Marek Rubner. Svou svižnou střelou ale trefuje jen připraveného Davida Březinu, který si s jeho pokusem dokázal poradit.
     
    43:17
    David Servis právě vstřelil branku!
    Domácí hráči stahují tří gólové manko a máme vyrovnáno! Michal Michal poté, co vystihl kotouč ve středním pásmu a zavezl ho do útočného, tak vyslal střelu od modré čáry, která končí v horních patrech Sochůrkovy branky! Asistence: Patrik Zayml.
     
    43:03
    Michal Michal dokázal ve středním pásmu vystihnout nepřesnou rozehrávku hostí a zaváží kotouč do útočného pásma!
     
    42:17
    David Servis právě vstřelil branku!
    Máme to jen o jedinou branku! V útočném pásmu se kotouče dokázal zmocnit domácí útočník Lukáš Sumerauer, jenž následně dokázal překonat Sochůrka, který inkasuje dnes potřetí. Bez asistence.
     
    41:41
    Lukáš Vlček zkoušel dojet vysoký oblouček, který k němu směřoval do středního pásma z pásma obranného. Nepodařilo se mu tak, domácí jsou u něj dříve.
     
    40:24
    V útočném pásmu se pokoušejí usadit hráči Klatov. Zatím se jim ale nedaří přejít přes střední pásmo, které si nyní servismané dobře hlídají,
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    Máme za sebou i druhou periodu, ve jsme byli svědky vcelku vyrovnané hry. Gól, který může domácímu týmu pomoci, byl ten poslední z hole Adama Popelky, díky němuž půjdou do závěrečné dvacetiminutovky domácí pouze s dvougólovým mankem.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    39:49
    David Servis právě vstřelil branku!
    Domácí se přibližují klatovským hráčům na rozdíl dvou branek! Po přihrávce od Romana Šulčíka vypálil od modré čáry ADAM POPELKA, jehož střela se proletěla až za brankovou čáru! Asistence: Roman Šulčík, Lukáš Kříž.
     
    37:02
    Vyloučení v týmu HC David Servis Č. Budějovice (Trummer – 2 min., vysoká hůl).
     
    36:28
    Střela Michala Michala nebyla vůbec špatná. Prosvištěla ale jen kolem horních pater Sochůrkovy branky. Následně se klatovští hokejisté osvobozují.
     
    35:38
    Vyloučení v týmu SHC Klatovy (Pour – 2 min., vysoká hůl).
     
    35:24
    Hráčem, který se ocitl v dobré palebné pozici na levém kruhu, byl Jiří Uhlík. Svou střelou ale poté nenašel domácí branku, nýbrž jednoho z bránících hráčů, od kterého jde puk do bezpečí.
     
    34:29
    Na ledě to začíná trochu jiskřit! Po jednom ze zákroků Němce proti útočníkovi, který se snažil nacpat kotouč k jeho bližší tyči, nastala menší potyčka, tu ale rozhodčí zápasu rychle utínají.
     
    33:57
    Vyloučení v týmu HC David Servis Č. Budějovice (Šulčík – 2 min., nedovolené bránění).
    Vyloučení v týmu SHC Klatovy (Polívka – 2 min., krosček).
     
    33:49
    Patrik Polívka byl tísněn domácím obráncem, a proto neměl vůbec dobrou střeleckou pozici. Přesto ale vypálil, nicméně jeho pokusem se Němec příliš zaobírat nemusel.
     
    32:31
    Pokus Jiřího Ferebauer nebyl z těch nejpřesnějších. Skončil jen za brankou hostující týmu, kde se ho ujímají Českobudějovičtí. Ti i následně kombinují před Sochůrkem.
     
    31:01
    Jeden z domácích hráčů se ocitl v dobré střelecké pozici na levém kruhu z pohledu gólmana. Svou pohotovou střelou mířil do horních pater branky, ale tam byl jen připravený Sochůrek, který ani nevěděl, jak tuto střelu vytěsnil.
     
    30:16
    Máme za sebou první polovinu utkání, která nám nenabídla vůbec špatný hokej ani z jedné strany. K bodovému zisku mají blíže Klatovští, za to servismané musí stahovat třígólové manko.
     
    29:58
    David Servis právě vstřelil branku!
    A máme tu také první branku v kleci hostujícího celku! Po přihrávce Patrika Zaymla se dokázal se dokázal poprvé za domácí celek prosadit JIŘÍ BÁRTA! Asistence: Patrik Zayml.
     
    29:16
    Lukáš Kříž byl osamocen a nebezpečně vystřelil. Svůj pokus nesměřoval vůbec špatně, ale do jeho pokusu obětavě skočil Ondřej Leština, který odchází na střídačku v bolestivých grimasách.
     
    28:24
    Nyní si nerozuměli Klatovští při přechodu do útočného pásma. Jejich rozehrávka končí u Němcovy branky, tedy na zakázaném uvolnění.
     
    27:36
    Petr Zich si nabruslil u modré čáry do střelecké pozici a inkasoval přihrávku. Zkoušel vystřelit z prvního doteku, ale při střele zlomil hůl.
     
    26:40
    Nepovede. Domácí se vracejí do plného počtu a jejich přesilová hra, která bude trvat minutu a půl, může započít.
     
    26:04
    Něco málo přes půl minutu se bude hrát ve čtyřech hráčích na obou stranách. Uvidíme, zda některý z týmů dokáže využít většího prostoru na ledové ploše.
     
    26:04
    Vyloučení v týmu SHC Klatovy (Pour – 2 min., sekání).
     
    25:44
    Klatovští pokračují v přesilové hře, kterou zatím nehrají vůbec špatně. Nyní si ale s jejich několika pokusy dokázal poradit David Němec.
     
    24:38
    Klatovy právě vstřelily branku!
    První proměněná přesilová hra v zápase je tu! JAKUB HOUFEK napřáhl na modré čáře, načež se jeho pokus dostal až do branky překvapeného Davida Němce. Asistence: Jan Topinka, Filip Kokoška.
     
    23:55
    Vyloučení v týmu HC David Servis Č. Budějovice (Ferebauer – 2 min. + 2 min.).
     
    23:32
    Po nepřesné rozehrávce domácích hokejistů se hra vrátí před domácího Davida Němce. Rozhodčí totiž píská zakázané uvolnění.
     
    22:59
    Jakub Vlček málem nachytal Davida Němce, Z velkého z úhlu napálil puk na branku, nakonec ale Němec střelu dokázal zachytit ještě před brankovou čárou.
     
    22:33
    Nazarij Babčuk využil toho, že by u modré čáry volný a také nekompromisně vystřelil. Jeho pokus ale také nekončí v brance, nýbrž jen na zadním mantinelu.
     
    21:49
    Jiří Uhlík poslal v přečíslení tři na dva přihrávku na svého spoluhráče, který okamžitě vystřelil z první doteku. Střelu ale poslal jen do mantinelu nacházejícího se za brankou.
     
    21:03
    Velmi nepříjemný hit u mantinelu ve středním pásmu schytal Jan Topinka, který se ale po malé chvíli zvedá a bude v pořádku.
     
    20:01
    Hned na začátku druhé třetiny dochází v domácím týmu ke střídání gólmanů. Ze hřiště odchází Milan Dudáček, jehož místo převezme David Němec.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    Domácím se první perioda nevyvedla úplně podle představ. V druhé části první třetiny byli o něco lepší hosté, kteří domácí trestali hned třikrát, Jakub Pour, Marek Rubner a Jiří Uhlík se zapsali do střelecké listiny. Uvidíme, zda se David Servis vrátí do hry.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    19:28
    Klatovy právě vstřelily branku!
    Nepovedená první třetina domácích hráčů je zpečetěna! David Roubal vystřelil od modré čáry a jeho střelu před brankou dobře viděl JIŘÍ UHLÍK. Ten Roubalův pokus dokázal neomylně tečovat za Dudáčkova záda a je to o tři góly! Asistence: David Roubal, Jan Walter
     
    19:02
    Jeden z hostujících obránců zkoušel dělovku od modré čáry, jenže ta se otřela jen o hráče před brankou. Kotouč se následně snesl přesně před branku, kde ho v lapačce chytá Dudáček.
     
    18:58
    Vyloučení v týmu HC David Servis Č. Budějovice (Kříž – 2 min., nedovolené bránění).
     
    18:20
    Jakub Pour napadal domácí rozehrávku, čímž ji dokázal pozdržet. Servismané tak budou muset začít další útočný výpad od znovu až od Dudáčkovy branky.
     
    17:45
    Jeden z hostujících útočníků se natahoval po puku, ale ztečoval jej pouze mimo ledovou plochu.
     
    17:21
    Útočnou modrou čáru neudržel Jan Walter, který byl v těžké pozici. O chvíli později se tak puk stěhuje do neutrálního pásma, kde se bude vhazovat.
     
    16:45
    Klatovy právě vstřelily branku!
    Máme tu druhý gól utkání, který jde stejně jako ten první, na konto hostujícího týmu. MAREK RUBNER dokázal načapat Milana Dudáčka svou méně nápadnou střelou, kterou zvyšuje na dvoubrankový rozdíl! Bez asistence.
     
    16:38
    Roubal David nebyl vůbec daleko od druhého gólu svého týmu! Vystřelil z prostoru mezi oběma kruhy, přesto ale Dudáček jeho střelu dokázal lapačkou vyrazit do rohu kluziště.
     
    15:47
    Jan Trummer se vehementně tlačil do samostatného úniku při přejezdu modré čáry. Hostující beci se dokázali vrátit, čímž donutili Trummera zakončovat z bekhendu, což se možná na jeho pokusu projevilo. Sochůrek si s následným pokusem věděl rady.
     
    14:34
    Na druhé straně pálí také hosté, ovšem i nyní brankář svůj tým podržel. Dudáček střelu udržel a nyní se bude vhazovat po levici domácího brankáře.
     
    14:04
    O bleskovou odpověď se pokoušeli servismané, ovšem bez úspěchu. Skrumáž na brankovišti klatovští hráči vyřešili. Bude se vhazovat po Sochůrkově levé ruce.
     
    13:20
    Klatovy právě vstřelily branku!
    Máme tu první branku utkání a do vedení jdou klatovští hokejisté! Filip Kokoška přihrál na JAKUBA POURA, který otřel svou střelu o tyčku, aby následně zapadla za brankovou čáru! Asistence: Filip Kokoška.
     
    12:24
    Adam Vylíčil měl nyní nejvážnější šanci první periody! Dostal přihrávku, díky které se dostal do samostatného nájezdu, ovšem Sochůrek se nenechal zmást a jeho pokus dokázal uschovat ve své výstroji.
     
    11:20
    Na druhé straně si připisuje o něco nebezpečnější střelu Patrik Marcel! Svou jedovku nasměroval doprostřed brány. Dudáček ji vykopl betonem do bezpečí.
     
    10:51
    Adam Popelka se podíval na Sochůrkovu svatyni a vystřelil. Jeho pokus ale hostující strážce klece celou dobu viděl, tudíž neměl problém lapit ji v lapačce.
     
    10:10
    Kombinace Klatovských měla skončit zakončením Jakuba Poura, jenž si nebezpečně sjížděl před branku. Naštěstí pro domácí celek ale Pourovi jeden z vracejících se hráčů stihl zablokovat hůl.
     
    09:15
    Ani ze třetí početní výhody se diváci v Hokejovém centru Pouzar přesné trefy nedočkali. Topinka je zpět na ledové ploše.
     
    08:33
    Michal Michal využil toho, že se k němu odrazil kotouč a vystřelil. Jeho střela se zastavila jen o jednoho z hráčů před Sochůrkovo svatyní těsně mimo branku hostí.
     
    07:27
    Ihned po vhazování, které vyhráli Klatovští v jejich pásmu, se hosté osvobozují a šetří tak cenné vteřinky z početní nevýhody.
     
    07:15
    Vyloučení v týmu SHC Klatovy (Topinka – 2 min., podražení).
     
    07:03
    Za střelou z nápřahu jednoho z domácích se Sochůrek jen ohlédl. Střela totiž nemířila mezi tři tyče.
     
    06:25
    Z první přesilové hry domácích hokejistů toho již moc nezbývá, navíc se nyní hosté osvobozují a mohou jít vystřídat.
     
    05:43
    Na Jakuba Marka šla přihrávka i nyní, jenže v dráze puku byla hokejka, která se povalovala na ledě. Na Jakuba Marka tak pas neprošel, načež se Klatovy osvobozují.
     
    05:12
    Jakub Marek nabral velkou rychlost, díky čemuž se nakonec k puku dostal jako první. Z velkého úhlu vypálil mezi tři tyče, ale Sochůrek je připraven a jeho střelu chytá.
     
    04:52
    Vyloučení v týmu SHC Klatovy (Rubner – 2 min., podražení).
     
    04:15
    Domácí hokejisté první oslabení přežili. Lukáš Sumerauer se zapojuje do hry a hned také do obranné práce svého týmu.
     
    03:37
    Servismané přežili menší skrumáž před vlastní brankou. O chvíli později se podařilo Dudáčkovi zachytil projektil z větší vzdálenosti. Bude se vhazovat v pásmu Českých Budějovic.
     
    02:44
    Filip Kokoška ztratil za brankou soupeře kotouč. Ten se přestěhoval na hole domácích, kteří se ale vzápětí osvobozují a mohou tak jít střídat.
     
    02:15
    Vyloučení v týmu HC David Servis Č. Budějovice (Sumerauer – 2 min., podražení).
     
    01:34
    Michal Michal neudržel kotouč za Sochůrkovo brankou a domácí se tak musejí stěhovat do obranného pásma.
     
    00:42
    Tulačka s Kokoškou byli nuceni jít střídat, a proto nešli do útoku přes útočnou modrou. Druhý jmenovaný jen kotouč nahodil do útočné třetiny.
     
    00:06
    Úvodní buly bylo vhozeno! Vyhráli ho domácí hokejisté, ktetí tak mohou založit první akci v tomto utkání.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    Sestavy jsou známy, rozbruslení je u konce a utkání mezi domácím David Servisem a Klatovy začne za necelých dvacet minut!
     
    Úvodní sestavy:

    HC David Servis Č. Budějovice: Dudáček (Němec) – Kříž, Popelka, Michal, Zich, Babčuk, Radoš, Farka – Šulčík, Trummer, Marek, Ferebauer, Vylíčil, Bárta, Zayml, Volf, Sumerauer, Stodolovský

    SHC Klatovy: Sochůrek (Plánička) – Kačena, Polívka, Walter, Houfek, Marcel, Leština – Tulačka, Kokoška, Pour, Uhlík, Topinka, Vlček, Rubner, Vavřička, Roubal

    Rozhodčí: Jaroš – Štětina, Šimánek.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 18:00.

    Adam Pavlíček

    Branky a nahrávky: 30. Bárta (Zayml), 40. Popelka (Šulčík, Kříž), 43. Sumerauer, 44. Michal (Zayml), 62. Michal (Trummer) – 14. Pour (Kokoška), 17. Rubner, 20. Uhlík (Roubal, Walter), 25. Houfek (Topinka, Kokoška)


    HC David Servis Č. Budějovice: Dudáček (21. Němec) – Kříž, Popelka, Michal, Zich, Babčuk, Radoš, Farka – Šulčík, Trummer, Marek, Ferebauer, Vylíčil, Bárta, Zayml, Volf, Sumerauer, Stodolovský
    HC Klatovy: Sochůrek (Plánička) – Kačena, Polívka, Walter, Houfek, Marcel, Leština – Tulačka, Kokoška, Pour, Uhlík, Topinka, Vlček, Rubner, Vavřička, Roubal

    Rozhodčí: Jaroš – Štětina, Šimánek
    thejrc.org