Dvůr Králové n. L. – Jablonec n/N 8:6 (kon.) | Opava – Nový Jičín 1:3 (kon.) | SHK Hodonín – Kopřivnice 7:5 (kon.)
Šumperk – Poruba 2011 7:1 (kon.) | Mor. Budějovice – Kolín 1:2 (kon.) | Havlíčkův Brod – Nymburk 6:5 (kon.)
Písek – Pelhřimov 2:3 (kon.) | Sokolov – Most 7:2 (kon.) | Bílina – Kobra 5:7 (kon.)
David Servis – Klatovy 5:4 (po pr.) | Tábor – Žďár n/S 2:6 (kon.) | Děčín – Trutnov 3:4 (1:3 po s.n.)
po prodl.
HC David Servis Č. Budějovice
5:4 (0:3, 2:1, 2:0 - 1:0)
HC Klatovy
Sobota 25.11.2017, 18:00 • Hokejové centrum Pouzar • 2. liga skupina Střed (ČR) • 16. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    61:55
    David Servis právě vstřelil branku!
    Máme rozhodnuto, domácí završují skvělý obrat! Po přihrávce Jana Trummera dokázal v prodloužení využít prostoru MICHAL MICHAL, který si svou střelou zapsal druhý gól v dnešním mači! Asistence: Jan Trummer.
     
    43:17
    David Servis právě vstřelil branku!
    Domácí hráči stahují tří gólové manko a máme vyrovnáno! Michal Michal poté, co vystihl kotouč ve středním pásmu a zavezl ho do útočného, tak vyslal střelu od modré čáry, která končí v horních patrech Sochůrkovy branky! Asistence: Patrik Zayml.
     
    42:17
    David Servis právě vstřelil branku!
    Máme to jen o jedinou branku! V útočném pásmu se kotouče dokázal zmocnit domácí útočník Lukáš Sumerauer, jenž následně dokázal překonat Sochůrka, který inkasuje dnes potřetí. Bez asistence.
     
    39:49
    David Servis právě vstřelil branku!
    Domácí se přibližují klatovským hráčům na rozdíl dvou branek! Po přihrávce od Romana Šulčíka vypálil od modré čáry ADAM POPELKA, jehož střela se proletěla až za brankovou čáru! Asistence: Roman Šulčík, Lukáš Kříž.
     
    29:58
    David Servis právě vstřelil branku!
    A máme tu také první branku v kleci hostujícího celku! Po přihrávce Patrika Zaymla se dokázal se dokázal poprvé za domácí celek prosadit JIŘÍ BÁRTA! Asistence: Patrik Zayml.
     
    24:38
    Klatovy právě vstřelily branku!
    První proměněná přesilová hra v zápase je tu! JAKUB HOUFEK napřáhl na modré čáře, načež se jeho pokus dostal až do branky překvapeného Davida Němce. Asistence: Jan Topinka, Filip Kokoška.
     
    19:28
    Klatovy právě vstřelily branku!
    Nepovedená první třetina domácích hráčů je zpečetěna! David Roubal vystřelil od modré čáry a jeho střelu před brankou dobře viděl JIŘÍ UHLÍK. Ten Roubalův pokus dokázal neomylně tečovat za Dudáčkova záda a je to o tři góly! Asistence: David Roubal, Jan Walter
     
    16:45
    Klatovy právě vstřelily branku!
    Máme tu druhý gól utkání, který jde stejně jako ten první, na konto hostujícího týmu. MAREK RUBNER dokázal načapat Milana Dudáčka svou méně nápadnou střelou, kterou zvyšuje na dvoubrankový rozdíl! Bez asistence.
     
    13:20
    Klatovy právě vstřelily branku!
    Máme tu první branku utkání a do vedení jdou klatovští hokejisté! Filip Kokoška přihrál na JAKUBA POURA, který otřel svou střelu o tyčku, aby následně zapadla za brankovou čáru! Asistence: Filip Kokoška.

    Adam Pavlíček

    Branky a nahrávky: 30. Bárta (Zayml), 40. Popelka (Šulčík, Kříž), 43. Sumerauer, 44. Michal (Zayml), 62. Michal (Trummer) – 14. Pour (Kokoška), 17. Rubner, 20. Uhlík (Roubal, Walter), 25. Houfek (Topinka, Kokoška)


    HC David Servis Č. Budějovice: Dudáček (21. Němec) – Kříž, Popelka, Michal, Zich, Babčuk, Radoš, Farka – Šulčík, Trummer, Marek, Ferebauer, Vylíčil, Bárta, Zayml, Volf, Sumerauer, Stodolovský
    HC Klatovy: Sochůrek (Plánička) – Kačena, Polívka, Walter, Houfek, Marcel, Leština – Tulačka, Kokoška, Pour, Uhlík, Topinka, Vlček, Rubner, Vavřička, Roubal

    Rozhodčí: Jaroš – Štětina, Šimánek
    thejrc.org