Dvůr Králové n. L. – Jablonec n/N 8:6 (kon.) | Opava – Nový Jičín 1:3 (kon.) | SHK Hodonín – Kopřivnice 7:5 (kon.)
Šumperk – Poruba 2011 7:1 (kon.) | Mor. Budějovice – Kolín 1:2 (kon.) | Havlíčkův Brod – Nymburk 6:5 (kon.)
Písek – Pelhřimov 2:3 (kon.) | Sokolov – Most 7:2 (kon.) | Bílina – Kobra 5:7 (kon.)
David Servis – Klatovy 5:4 (po pr.) | Tábor – Žďár n/S 2:6 (kon.) | Děčín – Trutnov 3:4 (1:3 po s.n.)
konec
BK Havlíčkův Brod
6:5 (1:0, 4:3, 1:2)
NED Hockey Nymburk
Sobota 25.11.2017, 17:00 • ZS Kotlina (kapacita: 4000) • 2. liga skupina Střed (ČR) • 16. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Dovolte mi, abych se tímto s vámi rozloučil. Užijte si zbytek víkendu a budu se těšit u dalších onlajnů na počtenou. (20:07:10)
     
    Nymburská série tří výher vzala za své, naopak Bruslaři protáhli šňůru výher na šest utkání. Navíc vyhráli osmý zápas před vlastními fanoušky a na svém ledě tak stále ještě neztratili ani bod. Udrželi si také normu minimálně šesti vstřelených branek do soupeřovy klece.
     
    Závěrečné dějství ještě stačilo přinést drama. Krátce po polovině této části hry se totiž trefil Jan Mašek a Nymburk byl blízko vyrovnání. Jenže stačila chvilička a David Michálek Bruslařům jejich náskok vrátil. Poslední trefa Jaroslava Ritiga už nic neřešila, znamenala pouze kosmetickou úpravu konečného výsledku.

    Střely na branku: 39:36
     
    Konec zápasu.
     
    59:59
    Nymburk právě vstřelil branku!
    Radost domácích se ještě o chvíli odsouvá. Daniel Arnošt uvolnil JAROSLAVA RITTIGA, který zcela osamocený vymíchal domácího gólmana a zametl puk do brány! Na tom, kdo bude brát body, se už ale nic měnit nebude. Asistence: Daniel Arnošt, Jakub Planý.
     
    59:44
    O vítězi utkání už je rozhodnuto, fanoušci spustili oslavné chorály.
     
    59:09
    Nymburk poslal puk po buly za Novákovu svatyni. Pak se vrátil na led Jakub Planý, hosté jsou tak kompletní.
     
    58:57
    Teď už ale kombinují domácí v pásmu soupeře. Střelu Kryštofa Kulhánka tečoval Jakub Šuhaj do ochranné sítě, hra se přesune do středního pásma.
     
    58:19
    Jan Smejkal vyvezl puk do útočného pásma a nakonec zkusil i vystřelit. Jeho bekhendový pokus se odrazil nad bránu od břevna!
     
    57:49
    Hostující obránci orali Bruslaře o puk, který pak vyhodili až za bránu Čeňka Nováka.
     
    57:09
    Přesně v tom momentu ale hosté špatně střídali a znovu jsou vyloučeni za příliš mnoho hráčů na ledě. Trest odpyká Jakub Planý (NYM).
     
    57:09
    Endál je na ledě, domácí se ubránili.
     
    56:55
    Petr Josefus se před brankovištěm snažil tečovat ránu od modré čáry, Čeňka Nováka ale nepokořil.
     
    56:12
    Nymburk nakonec přeci jen získal útočné pásmo a chvíli se v něm udržel, střela od modré čáry ale mířila doprostřed brány na připraveného Nováka.
     
    55:48
    Čeněk Novák zachytil nahozený puk za svojí bránou, přihrál jej Davidu Valovi, který vysokým obloučkem svůj tým osvobodil.
     
    55:20
    Hosté se ale v útočném pásmu neudrželi a při pokusu o návrat vjeli do ofsajdu.
     
    55:09
    Ještě ale není konec. Nymburk může snížit v přesilové hře, Lukáš Endál (HBR) je potrestán za podražení.
     
    53:53
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Domácí výběr odpověděl na branku Středočechů a bere si dvoubrankový náskok zpět. Lukáš Endál mířil podél hrazení za bránu, ještě před ní ale přihrál DAVIDU MICHÁLKOVI, jenž se z první trefil nad brankářovu lapačku! Asistence: Lukáš Endál, David Kozlík.
     
    53:29
    Jakub Planý dvakrát po sobě prověřil pozornost Nováka. Nejprve střílel z mezikruží, podruhé z pravého křídla provětral gólmanovu lapačku.

    Milan Sochor

    Branky a nahrávky: 1. Přidal (Endál, Třetina), 22. Vašíček (Michálek, Třetina), 24. Voříšek (Kuchta, Vašíček), 24. Vašíček (Endál, Třetina), 32. Kulhánek (Šuhaj, Milfait), 54. Michálek (Endál, Kozlík) – 24. Arnošt (Stehlík, Planý), 33. Knesl (Rittig), 39. Smejkal (Eis, Knesl), 53. Mašek (Kuzďas), 60. Rittig (Arnošt, Planý)


    BK Havlíčkův Brod: Novák (Marek) – T. Semrád, Vašíček "A", Vala, Kulhánek, M. Kříž, Balgalvis, Hrabaň – Endál, Třetina "C", Přidal – Šuhaj, Milfait "A", Voříšek – Michálek, Kozlík, Chlubna – Kuchta, Ludvík
    NED Hockey Nymburk: Formánek (Skuhrovec) – O. Kříž "A", Hierman, Rittig, Mašek, Loučka, Knesl – Kolouch, Planý, Smejkal, Arnošt, Stehlík, Eis "C", Josefus, Král, Kuzďas

    Rozhodčí: Jiří Ondráček – Martin Klouda, Martin Musil

    Diváci: 895
    ocianews.com