Dvůr Králové n. L. – Jablonec n/N 8:6 (kon.) | Opava – Nový Jičín 1:3 (kon.) | SHK Hodonín – Kopřivnice 7:5 (kon.)
Šumperk – Poruba 2011 7:1 (kon.) | Mor. Budějovice – Kolín 1:2 (kon.) | Havlíčkův Brod – Nymburk 6:5 (kon.)
Písek – Pelhřimov 2:3 (kon.) | Sokolov – Most 7:2 (kon.) | Bílina – Kobra 5:7 (kon.)
David Servis – Klatovy 5:4 (po pr.) | Tábor – Žďár n/S 2:6 (kon.) | Děčín – Trutnov 3:4 (1:3 po s.n.)
konec
BK Havlíčkův Brod
6:5 (1:0, 4:3, 1:2)
NED Hockey Nymburk
Sobota 25.11.2017, 17:00 • ZS Kotlina (kapacita: 4000) • 2. liga skupina Střed (ČR) • 16. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Vítáme vás u on-line přenosu z 16. kola 2. ligy skupiny střed, ve kterém na sebe narazí BK Havlíčkův Brod a NED Hockey Nymburk. Utkání začíná v 17:00.
     
    BK Havlíčkův Brod prožívá zatím nejúspěšnější období v průběhu letošní sezony. Veze se na vlně pěti výher v řadě, i když ta poslední v Kolíně byla až po samostatných nájezdech. Přesto se v současné chvíli Bruslaři nachází na druhém místě. Přeskočil je o jeden bod Tábor, který má ovšem dva zápasy k dobru.

    V kádru celku z Vysočiny se nachází celá řada zvučných opor a tahounů. V kanadském bodování se ze všech nejvíc daří Janu Milfaitovi (14+17) a kapitánu Miroslavovi Třetinovi (12+19). Nejlepším střelcem je i díky dvěma hattrickům v posledních dvou domácích utkáních Lukáš Endál (15+10).
     
    Také Ned Hockey Nymburk v posledních zápasech našel formu. Třikrát za sebou bral po výhře všechny tři body, což se mu v prozatímním průběhu sezony ještě nepodařilo. Zlepšené výkony mu vynesly šestou příčku v tabulce a minimální ztrátu na soupeře před sebou. Za čtvrtým Kolínem zaostává pouze o dva body.

    Nejvýraznější postavou Středočechů je Jan Stehlík (10+10), jenž vévodí produktivitě mužstva a zároveň je nejlepším střelcem. Nymburk se může spolehnout i na podporu útoku svých obránců. Slušnou proci bodů nastřádal Ondřej Kříž (6+6), Jakub Hierman (1+10) je pak nejlepším nahrávačem.
     
    V mistrovském utkání se tyto celky letos poprvé střetly začátkem října. Navrch měli Bruslaři, kteří si vytvořili několik slibných příležitostí, jenže je zrazovalo zakončení a nakonec se museli spokojit jen s jedním bodem za porážku po samostatných nájezdech.

    07.10.2017 Nymburk – Havlíčkův Brod 2:1sn

    Branky a nahrávky: 51. Vostřák (Šťastný), rozh. náj. Stehlík – 29. Milfait (Vala, Voříšek). Rozhodčí: Tomáš Battěk – Ondřej Žídek, František Štěpánek. Vyloučení: 7:4. Využití: 0:0. V oslabení: 0:0. Diváci: 349. Střely na branku: 32:53 (13:13, 10:16, 8:16 – 1:8). Průběh utkání: 0:1, 2:1sn.

    NED Hockey Nymburk: Skuhrovec (Formánek) – Kříž "A", Knesl, Žemlička, Rittig, Hofman, Mašek, Parrish – Šťastný, Josefus, Stehlík, Eis "C", Bičiště "A", Čapek, Planý, Kuzďas, Hierman, Král, Arnošt, Smejkal, Vostřák

    BK Havlíčkův Brod: Marek (Novák) – T. Semrád, Vašíček "A", Vala, Kulhánek, Kříž, Havlík – Endál, Třetina "C", Přidal – Voříšek, Milfait "A", Šuhaj – Michálek, Kozlík, Beneš – Kuchta, Ludvík, Chlubna
     
    Oba celky se budou prát o to, aby prodloužily své série. Domácí budou chtít navléknout šestý korálek na šňůru výher. Navíc zatím před vlastními fanoušky neztratili ani bod a v sedmi zápasech pokaždé nastříleli alespoň šest gólů. Hosté, kteří jsou na hřištích soupeřů úspěšnější než doma, zase budou chtít natáhnout sérii výher na čtyři zápasy. Komu se to podaří a čí série skoční? To se dozvíme na konci tohoto on-line přenosu.
     
    Úvodní sestavy:

    BK Havlíčkův Brod: Novák (Marek) – T. Semrád, Vašíček "A", Vala, Kulhánek, M. Kříž, Balgalvis, Hrabaň – Endál, Třetina "C", Přidal – Šuhaj, Milfait "A", Voříšek – Michálek, Kozlík, Chlubna – Kuchta, Ludvík

    NED Hockey Nymburk: Formánek (Skuhrovec) – O. Kříž "A", Hierman, Rittig, Mašek, Loučka, Knesl – Kolouch, Planý, Smejkal, Arnošt, Stehlík, Eis "C", Josefus, Král, Kuzďas

    Rozhodčí: Jiří Ondráček – Martin Klouda, Martin Musil.
     
    Utkání předchází minuta ticha za Aloise Svobodu. Legendu nejen havlíčkobrodské žurnalistiky, který odešel ve věku 95 let. Fanoušci si přichystali pěkné pietní choreo.
     
    Teď už se ale obě mužstva staví k úvodní buly, zápas může začít.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    00:19
    Jako první se vydali do útoku hosté a hned to bylo nebezpečné! Jakub Planý se natlačil za obránce, ztroskotal na betonech Čeňka Nováka!
     
    00:36
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Hned následující akce Bruslařů ovšem končí gólem a domácí jdou do vedení! Lukáš Endál okamžitě přeposlal Třetinovu nahrávku mezi kruhy, kde byl nikým nehlídaný PATRIK PŘIDAL! Jeho nekompromisní rána skončila v síti. Asistence: Lukáš Endál, Miroslav Třetina.
     
    01:50
    Teď se budou domácí bránit, Tomáš Chlubna (HBR) je potrestán za hákování.
     
    02:08
    Čeněk Novák ukryl ránu od modré čáry ve své výstroji a z následující buly se Havlíčkův Brod osvobodil.
     
    02:42
    Hosté svého soupeře zatlačili v jeho pásmu a několikrát tečovaný puk těsně minul tyč Novákovy klece. Nakonec se mezi kruhy uvolnil Jakub Planý, jeho střelu zápěstím čapl domácí brankář do lapačky!
     
    03:26
    Bruslaři vyklidili pásmo a sešikovali se ve střední třetině. Nymburk má problémy se přes ní protlačit.
     
    03:50
    Tomáš Chlubna opouští trestnou lavici, domácí se ubránili.
     
    04:24
    Miroslav Třetina zavezl puk do útočného pásma po levém křídle, odkud nahodil puk do brankoviště. Tam situaci kontroloval Michael Formánek.
     
    05:21
    Bruslaři získávají optickou převahu, hra ale nemá přílišné tempo. Hostům se daří bránit kombinaci Havlíčkova Brodu poměrně bez obtíží.
     
    06:08
    Niklavs Balgalvis s Martinem Křížem zakládali útočnou akci zpoza své brány. Na pravém křídle získal rychlost Tomáš Chlubna, jeho nahození z kruhu Formánek pokryl.
     
    06:29
    Havlíčkův Brod se bude znovu bránit ve čtyřech. Za sekání bude pykat Luboš Voříšek (HBR).
     
    06:53
    Celek z Vysočiny se hned při prvním vhazování osvobodil a od té doby nepustil soupeře do svého pásma.
     
    07:17
    Až teď se Nymburk dostal za modrou čáru. Odtud také přišla jeho střela, ta byla ale zablokována a přeletěla i ochrannou síť.
     
    07:44
    Čeněk Novák neudržel střelu a k odraženému puku se dostal Jakub Hierman. Zívala na něj zcela odkrytá brána, zblízka ale netrefil puk ideálně a v gólové šanci selhal!
     
    08:29
    Luboš Voříšek si dvě minuty odseděl a může zpátky do hry.
     
    09:50
    Při rovnovážném stavu hráčů na ledě jsou aktivnější domácí. Hostující obraně zavařila především první formace Havlíčkova Brodu, slibnější šanci si ale nevytvořila.
     
    10:14
    Hostům se naskytla šance přečíslit Bruslaře, Petr Král vzal ovšem situaci na sebe. Jeho střela zápěstím z vrcholku levého kruhu nečinila Čeňku Novákovi žádné problémy.
     
    11:05
    Hra divákům příliš krásy nenabízí, Bruslaři drží svůj náskok. Pokus o vysunutí útočníka do úniku skončil zakázaným uvolněním Nymburku.
     
    12:13
    Patrik Přidal obdržel pas před brankoviště. Mohl zakončovat, ještě chtěl ale vylepšit pozici pro Lukáše Endála, jeho střela z levé strany byla ovšem zablokována.
     
    12:54
    Lukáš Endál prudkým pasem přes šířku kluziště rychle přenesl hru na levou stranu, hostující beci na jeho manévr rychle zareagovali a Luboše Voříška k puku nepustili.
     
    13:27
    Nymburk vybojoval kotouč v útočném pásmu a od levého mantinelu nahodil puk na bránu Daniel Arnošt. Čeněk Novák puk chytil do výstroje, hra je přerušena.
     
    14:11
    Petr Kuchta nabruslil do rohu kluziště, odkud efektní zadovkou servíroval puk před brankoviště, tam ale nebyl nikdo z jeho spoluhráčů.
     
    14:56
    První přesilová hra se naskýtá Havlíčkovu Brodu. Vyloučen je hostující Aleš Knesl (NYM) na 2 minuty za napadení.
     
    15:28
    Bruslaři se po buly udrželi v pásmu a od modré čáry mohl vypálit Tomáš Semrád. Michael Formánek si poradil levým betonem. Pak se hosté osvobodili.
     
    16:10
    Tomáš Semrád obdržel pas před brankoviště, bek Nymburku jej ale při zakončení vyrušil. Přesto se domácí udrželi na puku a mohli dál kombinovat.
     
    16:45
    Přihrávka Jana Milfaita mířila z pravého kruhu na modrou čáru, kde se do puku opřel David Vala. Ten mířil k tyči, kde se mihla Formánkova lapačka.
     
    16:56
    Aleš Knesl naskočil na ledovou plochu, hosté jsou kompletní.
     
    17:17
    Jan Milfait přihrál přes brankoviště Jakubu Šuhajovi, jenž puk Milfaitovi narážečkou vracel, ten už to ale nečekal a kotouč, který mířil za jeho brusle, nemohl zpracovat.
     
    18:45
    Tomáš Ludvík zachytil rozehrávku hostů ve středním pásmu a hned vyrazil a zteč. Obloučkem vybruslil na pravý kruh, kde šikovně schovával svoji střelu mezi dva obránce, hostující brankář si ale dokázal najít výhled a jeho pokus vyrazil.
     
    19:16
    Jiří Vašíček (HBR) byl oceněn dvěma minutami za podražení. Bruslaři se potřetí budou bránit se čtyřmi hráči v poli.
     
    19:47
    Lukáš Endál vybojoval kotouč a zavezl ho za hostující klec, ke zkušeně ukrajuje sekundy z Vašíčkova trestu.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    Bruslařům stačilo půl minuty, aby se dostali do vedení. Patrik Přidal dostatkem prostoru mezi kruhy nepohrdl. Pak měli domácí ale několikrát namále. Nejblíže k vyrovnání měl Jakub Hierman, který ale ve vyložené šanci netrefil odkrytou klec Bruslařů. Nutno říct, že hokej příliš krásy nepobral, i přes nebezpečné šance hostů mají opticky mírně navrch domácí.

    Střely na bránu: 15:9

    Druhá perioda začne přibližně v 17:50.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    20:14
    Bruslaři vyhráli buly a hned zavezli puk do pásma hostů. Nymburk tak bude muset zakládat útočnou akci zpoza své brány.
     
    21:00
    Hosté brzy získali útočné pásmo, kde rozestavili svoji přesilovkovou formaci. Střela od modré čáry byla tečována jen těsně vedle.
     
    21:23
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Tohle byl návrat krále! Miroslav Třetina prostrčil puk mezi dvěma beky na Patrika Přidala, který zblízka trefil jen Formánkovy betony. Přímo z trestné lavice se ovšem vracel JIŘÍ VAŠÍČEK, jenž pohotovou dorážkou navyšuje náskok Bruslařů! Asistence: David Michálek, Miroslav Třetina.
     
    23:08
    Nymburk právě vstřelil branku!
    Náskok domácí příliš dlouho nevydržel. Po souhře Jakuba Planého s Jan Stehlíkem se dostal puk k DANIELU ARNOŠTOVI, jenž zblízka domácího gólmana prostřelil! Asistence: Jan Stehlík, Jakub Planý.
     
    23:34
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Domácí s berou dvoubrankový náskok okamžitě zpět a výrazně jim k tomu pomohl hostující kapitán. LUBOŠ VOŘÍŠEK najížděl do pásma po levé straně a snažil se přes brankoviště najít svého spoluhráče. Stanislav Eis si při snaze zastavit přihrávku srazil puk do vlastní brány. Asistence: Petr Kuchta, Jiří Vašíček.
     
    23:56
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Uběhlo sotva dvacet sekund a náskok Bruslařů je ještě výraznější! Lukáš Endál se natlačil před brankoviště. Puk do sítě nedostal, ve vzniklé skrumáži se ale skvěle zorientoval JIŘÍ VAŠÍČEK, který podruhé v utkání dorazil puk do Formánkovy klece! To je studená sprcha pro Nymburk. Asistence: Lukáš Endál, Miroslav Třetina.
     
    25:28
    Jan Smejkal (NYM) se provinil držením protihráče a nabízí tak Havlíčkovu Brodu početní výhodu.
     
    26:32
    Bruslaři se drželi v útočném pásmu a puk se dostal na pravý kruh k Lukáši Endálovi, jenž se snažil trefit horní část brány, která byla zcela odkrytá, ale přestřelil.
     
    27:28
    Nymburk se nakonec ubránil a Jan Smejkal už je na ledě.
     
    29:30
    První útok Bruslařů si vypracoval další příležitost ke skórování. Patrik Přidal z rohu kluziště přihrál signalizované výhodě mezi kruhy na volného Lukáše Endála, jeho přízemní střelu perfektně vykopl levým betonem Michael Formánek!
     
    29:30
    Hráčem, který se provinil proti pravidlům, je Ondřej Kříž (NYM). Odsedí si menší trest za sekání.
     
    31:16
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Z trestu Ondřeje Kříže už příliš času nezbývalo, domácí početní převahu přesto stihli využít! Jakub Šuhaj se vrátil po zranění do hry a hned připravil perfektní pozici pro KRYŠTOFA KULHÁNKA, na jehož tvrdou ránu z mezikruží byl Formánek krátký! Asistence: Jakub Šuhaj, Jan Milfait.
     
    31:40
    Potlesk tribun a skandování svého jména teď sklízí Čeněk Novák. Až před něj se natlačil Daniel Arnošt, který dobře mířil do horního rohu, tam se ovšem po skvěle provedeném semaforu mihla lapačka domácího brankáře, který teď podržel své mužstvo!
     
    32:43
    Nymburk právě vstřelil branku!
    Jaroslav Rittig poslal dopředu ALEŠE KNESLA. Ten projel po levém křídle, vykroužil na kruh a přesnou ranou zápěstím zavěsil puk do pravého horního rohu Novákovy svatyně! Asistence: Jaroslav Rittig.
     
    34:26
    Domácí získávají šanci, aby splnili svoji normu minimálně šesti vstřelených branek před svými fanoušky. Jakub Loučka (NYM) je potrestán za hákování.
     
    36:01
    Havlíčkovu Brodu se přesilová hra nevede podle jejich představ. V útočném pásmu se nedokáží usadit na delší čas, aby rozvinuli svoji kombinaci. Hostům se daří efektivně bránit.
     
    36:26
    Jakub Loučka se může zapojit do hry, Nymburští se ubránili.
     
    36:39
    Rovnovážná stav hráčů na ledě dlouho nevydržel, znovu se vylučuje. Kryštof Kulhánek (HBR) si odsedí menší trest za vysokou hůl.
     
    37:36
    Ani Středočechům se nabídnutou výhodu nedaří lépe zužitkovat. Domácí se vyhozenými puky úspěšně brání.
     
    38:21
    Lukáš Endál sbíral sekundy z Kulhánkova trestu v útočném pásmu. Pak ale Miroslav Třetina (HBR) zavadil hokejkou o brusle Jana Stehlíka a domácí se budou bránit ve třech.
     
    38:32
    Nymburk právě vstřelil branku!
    Dvojnásobnou početní převahu už ovšem Nymburk využil. Stanislav Eis z rohu kluziště adresoval přesný pas mezi kruhy na JANA SMEJKALA, jehož rána skončila až v síti! Asistence: Stanislav Eis, Aleš Knesl.
     
    39:06
    Podobná situace jako před chvílí tentokrát gólem neskončila. Na spodku levého kruhu zůstal Jan Stehlík, jeho přízemní střela ovšem mířila do Novákovy lapačky.
     
    39:36
    Nymburk stále drží Bruslaře pod tlakem, v těchto chvílích se však ke střele nedostává.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    Jestli byla první třetina na góly skoupá, tak ta druhá s nimi vůbec nešetřila. Bruslaři se postupně dostali do čtyřbrankového vedení a zdálo se, že je po zápase. Jenže hosté nesložili zbraně a snížili stav utkání na přijatelnou podobu. Do třetího dějství, které začne přibližně v 18:41, nastoupí se ztrátou dvou branek a jsou stále ve hře o body.

    Střely na bránu: 29:26
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    40:21
    Miroslav Třetina je zpátky ve hře, hosté se nestačili dostat ani do útočného pásma.
     
    42:04
    Lukáš Endál si dělal prostor na pravém kruhu, jenže byl tvrdě složen k zemi. Jaroslav Rittig (NYM) zvedl ruce příliš vysoko a dostává 2 + 10 za hrubost. Domácí útočník se jen těžko zvedal z ledu.
     
    43:16
    Lukáš Endál poslal skákavý puk na Tomáše Semráda (HBR), který jej nedokázal pracovat. Aby nešel hostující útočník do úniku, zastavil je za pomoci nedovoleného bránění.
     
    43:52
    Jan Milfait postupoval po pravé straně, dostal se až do soupeřova pásma, tam ale proti přesile protihráčů kotouč neudržel.
     
    44:04
    Hosté jsou kompletní a začíná jim zkrácená přesilová hra.
     
    44:20
    Ta ovšem startuje zakázaným uvolněním. Po následné buly se domácí dostali ke střele z vrcholku levého kruhu, kterou Formánek kryje.
     
    44:50
    Nahozený kotouč ve vlastním pásmu sebral Jiří Vašíček a poslal jej přes všechny čáry až za bránu Michaela Formánka.
     
    45:07
    David Michálek (HBR) se provinil vysokou holí, hosté budou hrát devět sekund v pěti proti třem.
     
    45:16
    Tomáš Semrád je na ledě, pokračuje klasická početní výhoda Nymburku.
     
    45:40
    Středočeši na chvíli uzamkli Bruslaře a dostali se ke střele, tu ale pokryl Čeněk Novák.
     
    46:30
    Teď už se Bruslaři brání účelně. Nymburku se nedaří přejít modrou čáru.
     
    47:07
    David Michálek je zpátky na ledě, Bruslaři svého soka na dostřel nepustili.
     
    48:15
    Jan Smejkal zpracoval puk na okraji levého kruhu a pohotově jej posílal na bránu, Čeněk Novák reflexivně vykopl jeho ránu levým betonem.
     
    48:24
    Hosté špatně prostřídali a jsou potrestáni za příliš mnoho hráčů na ledě. Menší trest odpyká Jakub Kuzďas (NYM).
     
    49:07
    Tomáš Semrád vypálil od modré čáry, jeho ránu ještě tečoval Lukáš Endál. Michael Formánek puk jenom vyrazil a Endál se pokoušel o dorážku, ta ovšem na bránu neprošla.
     
    Dnešní utkání sleduje 895 diváků.
     
    50:15
    Pěkná přihrávka mířila na Jana Milfaita, jenž bez přípravy vypálil z vrcholku pravého kruhu do Formánkova betonu.
     
    50:24
    Kuzďas opouští trestnou lavici, hosté se ubránili.
     
    51:17
    Tomáš Chlubna se při své útočné akci poroučel na led, bránící hráč ovšem zasáhl puk, zákrok u sudích prošel jako čistý.
     
    52:17
    Jakub Heirman vedl puk proti dvěma bránícím hráčům, jeho střelu schovanou za obránce vykopl pravým betonem Čeněk Novák.
     
    52:28
    Nymburk právě vstřelil branku!
    A pozor, tohle bude ještě drama! Hosté pokračovali v útočné snaze, na modré čáře nakonec napřáhl JAN MAŠEK a projektil z jeho hole zapadl za brankářova záda! Asistence: Jakub Kuzďas.
     
    53:29
    Jakub Planý dvakrát po sobě prověřil pozornost Nováka. Nejprve střílel z mezikruží, podruhé z pravého křídla provětral gólmanovu lapačku.
     
    53:53
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Domácí výběr odpověděl na branku Středočechů a bere si dvoubrankový náskok zpět. Lukáš Endál mířil podél hrazení za bránu, ještě před ní ale přihrál DAVIDU MICHÁLKOVI, jenž se z první trefil nad brankářovu lapačku! Asistence: Lukáš Endál, David Kozlík.
     
    55:09
    Ještě ale není konec. Nymburk může snížit v přesilové hře, Lukáš Endál (HBR) je potrestán za podražení.
     
    55:20
    Hosté se ale v útočném pásmu neudrželi a při pokusu o návrat vjeli do ofsajdu.
     
    55:48
    Čeněk Novák zachytil nahozený puk za svojí bránou, přihrál jej Davidu Valovi, který vysokým obloučkem svůj tým osvobodil.
     
    56:12
    Nymburk nakonec přeci jen získal útočné pásmo a chvíli se v něm udržel, střela od modré čáry ale mířila doprostřed brány na připraveného Nováka.
     
    56:55
    Petr Josefus se před brankovištěm snažil tečovat ránu od modré čáry, Čeňka Nováka ale nepokořil.
     
    57:09
    Endál je na ledě, domácí se ubránili.
     
    57:09
    Přesně v tom momentu ale hosté špatně střídali a znovu jsou vyloučeni za příliš mnoho hráčů na ledě. Trest odpyká Jakub Planý (NYM).
     
    57:49
    Hostující obránci orali Bruslaře o puk, který pak vyhodili až za bránu Čeňka Nováka.
     
    58:19
    Jan Smejkal vyvezl puk do útočného pásma a nakonec zkusil i vystřelit. Jeho bekhendový pokus se odrazil nad bránu od břevna!
     
    58:57
    Teď už ale kombinují domácí v pásmu soupeře. Střelu Kryštofa Kulhánka tečoval Jakub Šuhaj do ochranné sítě, hra se přesune do středního pásma.
     
    59:09
    Nymburk poslal puk po buly za Novákovu svatyni. Pak se vrátil na led Jakub Planý, hosté jsou tak kompletní.
     
    59:44
    O vítězi utkání už je rozhodnuto, fanoušci spustili oslavné chorály.
     
    59:59
    Nymburk právě vstřelil branku!
    Radost domácích se ještě o chvíli odsouvá. Daniel Arnošt uvolnil JAROSLAVA RITTIGA, který zcela osamocený vymíchal domácího gólmana a zametl puk do brány! Na tom, kdo bude brát body, se už ale nic měnit nebude. Asistence: Daniel Arnošt, Jakub Planý.
     
    Konec zápasu.
     
    Závěrečné dějství ještě stačilo přinést drama. Krátce po polovině této části hry se totiž trefil Jan Mašek a Nymburk byl blízko vyrovnání. Jenže stačila chvilička a David Michálek Bruslařům jejich náskok vrátil. Poslední trefa Jaroslava Ritiga už nic neřešila, znamenala pouze kosmetickou úpravu konečného výsledku.

    Střely na branku: 39:36
     
    Nymburská série tří výher vzala za své, naopak Bruslaři protáhli šňůru výher na šest utkání. Navíc vyhráli osmý zápas před vlastními fanoušky a na svém ledě tak stále ještě neztratili ani bod. Udrželi si také normu minimálně šesti vstřelených branek do soupeřovy klece.
     
    Dovolte mi, abych se tímto s vámi rozloučil. Užijte si zbytek víkendu a budu se těšit u dalších onlajnů na počtenou. (20:07:10)

    Milan Sochor

    Branky a nahrávky: 1. Přidal (Endál, Třetina), 22. Vašíček (Michálek, Třetina), 24. Voříšek (Kuchta, Vašíček), 24. Vašíček (Endál, Třetina), 32. Kulhánek (Šuhaj, Milfait), 54. Michálek (Endál, Kozlík) – 24. Arnošt (Stehlík, Planý), 33. Knesl (Rittig), 39. Smejkal (Eis, Knesl), 53. Mašek (Kuzďas), 60. Rittig (Arnošt, Planý)


    BK Havlíčkův Brod: Novák (Marek) – T. Semrád, Vašíček "A", Vala, Kulhánek, M. Kříž, Balgalvis, Hrabaň – Endál, Třetina "C", Přidal – Šuhaj, Milfait "A", Voříšek – Michálek, Kozlík, Chlubna – Kuchta, Ludvík
    NED Hockey Nymburk: Formánek (Skuhrovec) – O. Kříž "A", Hierman, Rittig, Mašek, Loučka, Knesl – Kolouch, Planý, Smejkal, Arnošt, Stehlík, Eis "C", Josefus, Král, Kuzďas

    Rozhodčí: Jiří Ondráček – Martin Klouda, Martin Musil

    Diváci: 895
    thejrc.org