Ostrava – Vítkovice 3:11 (kon.) | Pardubice – Florbal Ústí 7:3 (kon.) | Otrokovice – Česká Lípa 13:4 (kon.)
konec
FBC ČPP Bystroň Group Ostrava
3:11 (2:3, 0:1, 1:7)
1. SC TEMPISH Vítkovice
Sobota 25.11.2017, 17:00 • ČPP Aréna Ostrava • Livesport Superliga • 14. kolo
Předzápasové kurzy
     
    59:49
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Hostující tým dává ještě jednu branku do prázdné brány a nejspíše dává definitivní tečku za dnešním stavem. MAREK BRAUER se prosadil a dnes zkompletoval hattrick!
    Asistence: Lukáš Hrubý.
     
    58:45
    Ostrava je opět v šesti!
     
    58:25
    Vyloučení v týmu 1. SC TEMPISH Vítkovice (Josef Rýpar – 2 minuty, Nedovolené vrážení).
     
    56:55
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Vítkovice skórují do prázdné brány a asistenci si připíše brankář Souček! Ten chytil střelu a vyhodil na útočnou polovinu, kde ho stihl doběhnout MARTIN TOKOŠ a jednou rukou ho dostat do branky.
    Asistence: Lukáš Souček.
     
    56:00
    Ostravští hrají v šesti!
     
    55:28
    A mohla padnout druhá branka v oslabení! Hubálek nebyl sobecký a poslal míček na Firdu, který stál kousek. Jenže Laja si tyčku pohlídal a další branku neinkasoval.
     
    54:13
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Hostující tým se prosazuje v oslabení! MAREK BRAUER se dostal do samostatného úniku a míček poslal po zemi k tyči!
    Asistence: Jiří Besta
     
    53:42
    Vyloučení v týmu 1. SC TEMPISH Vítkovice (Jan Jastřembský – 2 minuty, Nedovolené vrážení).
     
    50:16
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    A už je to o pět branek! V obraně Ostravě vznikla skulinka, jelikož byli tři hráči v rohu útočné poloviny. Besta našel přes celé hřiště ADAMA DELONGA, který si položil Laju a překonal ho střelou do šibenice!
    Asistence: Jiří Besta.
     
    47:52
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Jenže hostující tým opět odskakuje na rozdíl čtyř branek! JIŘÍ BESTA obešel svého protihráče, natáhl ke střele a překonal Laju střelou k tyči.
    Asistence: Lukáš Hrubý
     
    46:00
    Ostrava právě vstřelila branku!
    Domácí hráči skórují, přesto stále prohrávají o tři branky. Hrabal přihrál na JANA KŘIVU, jenž si dnes připsal první bod.
    Asistence: Filip Hrabal.
     
    42:28
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Vzápětí tu máme další branku Vítkovických! Gál uviděl úplně volného MARKA BRAUERA, který se nerozpakoval, vypálil a hosté vedou již o čtyři branky.
    Asistence: Ladislav Gál.
     
    41:30
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Nedáš, dostaneš! Jak jednoduše to vypadá v podání Vítkovic. Sladký vyslal ADAMA DELONGA do souboje jeden na jednoho. Vítkovický útočník se rozhodl vypálit a trefil nádherně!
    Asistence: Tomáš Sladký.
     
    40:30
    Opět velké šance hostujícího týmu krátce po začátku třetiny! Nejprve pálil z dobré pozice Hájek, tomu ale dnes není souzeno. Odražený míček se dostal k Firdovi, jenž pálil z první do odkryté části sítě, nicméně bránu přestřelil!
     
    37:36
    Hájek předvedl velice dobré zpracování nohou, když si předkopl míček až do ideální pozice, ale trefil jen posledního hráče před brankářem!
     
    35:48
    Vyloučení v týmu FBC ČPP Bystroň Group Ostrava (Michal Miške – 2 minuty, Hrubost).
     
    33:11
    Vyloučení v týmu 1. SC TEMPISH Vítkovice (Ladislav Gál – 2 minuty, Držení).
     
    33:08
    Besta ve vyložené šanci, ale zblízka trefil jen Laju. Ten chytá velmi dobře a drží svůj tým.
     
    28:28
    Vyloučení v týmu 1. SC TEMPISH Vítkovice (Josef Rýpar – 2 minuty, Nedovolené vrážení).
     
    26:31
    Vyloučení v týmu FBC ČPP Bystroň Group Ostrava (Michal Sládek – 2 minuty, Nedovolené vrážení).
     
    23:59
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Hostující tým je v utkání lepší, za což je odměněn další brankou! Důležitý souboj vyhrál za brankou Besta, který nahrál Vilíma, jenže ještě posunul míček na LADISLAVA GÁLA. Ten napřáhl a z poloviny hřiště vymetl šibenici Lajovy branky!
    Asistence: Jakub Vilím.
     
    20:20
    Po dvaceti vteřinách jsme viděli první gólovou šanci! Míčem po sérii odrazů doskákal až na hůl Firdy, jehož střelu z první skvěle chytil Laja!
     
    18:32
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Skóre se nám opět mění ve prospěch Vítkovic! Hájkova přihrávka byla sice sražena, ale jen do vzduchu a došla až k bráně, kde probíhala menší šermovačka. Zde míček trefil JOSEF RÝPAR, jenž zapisuje dnes druhý gól!
    Asistence: Lukáš Hájek.
     
    18:03
    Ostrava právě vstřelila branku!
    Přestřelka v první třetině pokračuje a ostravští hráči jsou odměněni za aktivitu v posledních okamžicích! Akce byla celkem podobná té, jež předcházela poslednímu hostujícímu gólu. Hrabal přihrál z první na DOMINIKA KLIMSCHU, jenž se ocitl v ideální střelecké pozici a nemýlil se.
    Asistence: Filip Hrabal.
     
    15:55
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Přesto hosté otáčejí skóre, kdy góle předcházela nádherná kombinace! Míček šel z hole na hůl, až se ocitl u Hájka za brankou, který uviděl před brankou úplně volného JOSEFA RÝPARA, který se zblízka nemýlil.
    Asistence: Lukáš Hájek.
     
    13:43
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Vítkovice srovnávají stav utkání a jedeme od začátku! Právě v rohu hřiště se míčku zmocnil Tokoš, který nádherným pasem našel na druhé straně JANA JASTŘEMBSKÉHO, na jehož střelu zblízka do odkryté brány neměl Laja nárok!
    Asistence: Martin Tokoš.
     
    08:58
    Ostrava právě vstřelila branku!
    Přesto jako první otevírají skóre! Bude se opakovat průběh utkání z prvního zápasu? Hrabal si velmi dobře všimnul FILIPA HRABALA, který pláchl hostující obraně a předvedl zakončení bekhendem, po kterém se Souček natahoval marně.
    Asistence: Martin Sládek.
     
    04:58
    Vítkovice mohly udeřit v oslabení! Rýpar se blýskl nádhernou otočkou, díky které se zbavil hned tří protihráčů, kteří na něj dotírali, avšak střela mu nesedla a Laja nemusel vytáhnout skvělý zákrok.
     
    04:22
    Vyloučení v týmu 1. SC TEMPISH Vítkovice (Martin Nehera – 2 minuty, Sekání).
     
    03:59
    Další velmi zajímavá šance Ostravských! Miške si vzal míček a rozhodl se pro sólovou akci. Objel branku a snažil se zakončit k tyči. Souček se ale stihl přesunout a zabránit inkasované brance!
     
    02:16
    Přihrávka na Gála byla velmi nepřesná a vznikl brejk domácího týmu! Nakonec přišla krosová přihrávka na Hromádku, který ranou z první minul odkrytou část sítě!

    Denisa Józsová

    Branky a nahrávky: 9. Hrabal (Sládek), 19. Klimscha (Hrabal), 46. Křiva (Hrabal) – 14. Jastřembský (Tokoš), 16. Rýpar (Hájek), 19. Rýpar (Hájek), 24. Gál (Vilím), 42. Delong (Sladký), 43. Bräuer (Gál), 48. Besta (Hrubý), 51. Delong (Besta), 55. Bräuer (Besta), 57. Tokoš (Souček), 60. Bräuer (Hrubý)


    FBC ČPP Bystroň Group Ostrava: Laja (Kolajta) – Hromádka, Lipový, Jiří Šebesta, Jurdzin, Kuczera, Zbořil – Trulík, Klimscha, Hrabal – Eichner, Šimíček, Daniš – Sládek, Mendrek, Miške – Křiva, Moravčík, Čonka-Skyba.
    1. SC TEMPISH Vítkovice: Souček (Gurkovský) – Jankulár, Nehera, Jastřembský – Hrubý, Firda, Sladký – Tokoš, Jan Šebesta, Vilím – Rýpar, Gál, Děček – Hájek, Bräuer, Hubálek – Delong, Besta.

    Rozhodčí: Sýkora, Tkáč
    thejrc.org