Trenčín – Nitra 1:4 (kon.)
konec
HK DUKLA Trenčín
1:4 (0:2, 0:0, 1:2)
HK Nitra
sk Sobota 25.11.2017, 17:00 • Zimný štadión Pavla Demitru • Tipos Extraliga (SR) • 23. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    58:56
    Nitra dala gól!
    Nitrania napokon presilovku využívajú. Strelou nad lapačku Valenta sa o to postaral TOMÁŠ MIKÚŠ. Asistencia: Tibor Kutálek.
     
    57:17
    Vylúčenie v tíme Dukla Trenčín (Peter Ölvecký – 2 min., sekanie).
     
    56:36
    Valent odkorčuľoval na striedačku. Trenčania to skúsia so šeistimi korčuliarmi.
     
    51:14
    Nitra dala gól!
    Hostia sa vracajú do dvojgólového vedenia. Po skvelej akcii na jeden dotyk nechytateľne zakončil MATEJ PAULOVIČ. Asistencie: Michal Krištof, Martin Rýgl.
     
    45:35
    Trenčín dal gól!
    Dukla využíva dvojnásobnú presilovku a znižuje na rozdiel jediného gólu. Presnou strelou z vnútornej hranice pravého kruhu sa o to postaral BRANKO RADIVOJEVIČ. Asistencia: Juraj Bezúch.
     
    45:19
    Vylúčenie v tíme HK Nitra (Miroslav Pupák – 2 min., podrazenie). Trenčín bude hrať 41 sekúnd v dvojnásobnej početnej prevahe.
     
    43:59
    Vylúčenie v tíme HK Nitra (Peter Ordzovenský – 2 min., držanie).
     
    39:50
    Nitra mohla ešte zvýšiť svoj náskok! Kutálek prihral z pravého kruhu popred bránku Blackwaterovi, ale ten trafil iba presúvajúceho sa Valenta. Trenčiansky gólman druhýkrát v rade zachránil svoj tím od tretieho inkasovaného gólu.
     
    38:44
    Nitra mohla vyhrávať o tri góly! Kutálek dostal nezištnú prihrávku k ľavej žrdi, odkiaľ zakončoval pod brvno, ale Valent vynikajúco zasiahol.
     
    35:59
    Trenčiansky kouč Oremus si vyžiadal oddychový čas, aby svojim zverencom doprial čas na oddych pri zakázanom uvoľnení.
     
    34:15
    Trenčín mohol znížiť náskok Nitry! Radivojevič puk ponúkol pred bránku Cebákovi, ktorý mohol zakončiť do odkrytej časti siete, ale nepochopiteľne puk vracal naspäť Radivojevičovi. Ten to absolútne nečakal a prihrávku už nespracoval.
     
    28:46
    Mohlo byť znížené! Lawson vyrazil strelu od modrej čiary a priamo spred bránky zakončoval Sojčík, ale trafil iba hokejku nitrianskeho obrancu.
     
    25:15
    Starosta za bránkou zostrelil Kutálka, ktorý ale napokon odkorčuľoval na striedačku po vlastných. Starosta dostal dve minúty a aj osobný 10-minútový trest za napadnutie hlavy a krku, takže na striedačku s ním odchádza aj Mikula.
     
    25:22
    Milam korčuľou zrazil prihrávku súpera a puk ponúkol pred bránku úplne voľnému Kutálkovi. Ten ihneď zakončoval, ale Valent predviedol skvelý zákrok.
     
    21:20
    Vylúčenie v tíme Dukla Trenčín (Ladislav Romančík – 2 min., podrazenie).
     
    18:20
    Nitra dala gól!
    Hostia zvyšujú svoj náskok! RADOSLAV MACÍK sa prezentoval veľmi tvrdou strelou švihom z vonkajšej hranice pravého kruhu, odkiaľ prepálil vvšetko, čo mu stálo v ceste. Asistencie: Timotej Šille, Karol Csányi.
     
    15:00
    Druhá polovica početnej nerovnováhy už ale priniesla vzrušenie na oboch strnaách! Kutálek vo vlastnom oslabení ušiel obrane, ale tesne stíhaný zakončil iba do žrde. Na opačnej strane Ölvecký tečoval strelu od modrej čiary, no puk letel iba tesne vedľa konštrukcie bránky.
     
    07:56
    Nitra dala gól!
    Nitra sa po nenápadnej akcii ujíma vedenia! Od modrej čiary vystrelil Mikúš, ktorého ranu ešte úspešne tečoval MICHAL KRIŠTOF. Asistencie: Tomáš Mikúš, Branislav Mezei.
     
    01:43
    Vylúčenie v tíme HK Nitra (Radoslav Macík – 2 min., vrazenie na mantinel).

    Veronika Pancuráková

    Branky a nahrávky: 46. Radivojevič (Bezúch) – 8. Krištof (Mikúš, Mezei), 19. Macík (Šille, Csányi), 52. Paulovič (Krištof, Rýgl), 59. Mikúš (Kutálek)


    HK DUKLA Trenčín: Valent – Starosta, Romančík, Cebák, Frühauf, Holenda, Bohunický, Švec, Pač – Bezúch, Ölvecký, Radivojevič – T. Varga, T. Bulík, Marcel Hossa – Hecl, Dlouhý, Mikula – Hudec, Pardavý, Sojčík
    HK Nitra: Lawson – Mezei, Rýgl, Ordzovenský, Milam, Pupák, Versteeg – T. Mikúš, Krištof, Paulovič – Šiška, Blackwater, Kutálek – Csányi, Šille, Macík – Fominich, König

    Rozhodčí: Hribik, Mrkva – Barviř, Junek

    Diváci: 4467
    thejrc.org