K. Vary – Vítkovice 4:1 (kon.) | Pardubice – Slavia 0:3 (kon.) | HC Plzeň – Zlín 5:3 (kon.)
Jihlava – Kometa Brno 4:3 (po s.n.) | Mountfield HK – Kladno 4:3 (kon.) | Liberec – Salzburg 0:0 (odl.)
konec
HC Plzeň 1929
5:3 (1:0, 3:2, 1:1)
Berani Zlín
Sobota 25.11.2017, 13:30 • Home Monitoring Aréna • Extraliga staršího dorostu • 2. kolo
Partner:
     
    42:52
    Zlín právě vstřelil branku!
    A je sníženo, SEBASTIÁN FAJKUS nabral rychlost ve středním pásmu, dostal přihrávku a svůj únik proměnil precizně provedeným blafákem mezi betony. Asistence: Jiří Suhrada, Tadeáš Talafa.
     
    40:46
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Teď to ale Berani přehnali a propadli ve středním pásmu, Lang si vyměnil kotouč s Přikrylem a právě MARTIN LANG byl přesně zakončujícím hráčem v přečíslení, trefil se do horního rohu. Asistence: Filip Přikryl.
     
    36:39
    Zlín právě vstřelil branku!
    Teď už se to Beranům povedlo a tahle branka platí! LUKÁŠ SVĚTLÍK si dlouho připravoval kotouč ke střele, až nakonec vypálil a kotouč skončil pod horní tyčkou! Asistence: David Kozubík, Jáchym Janošek.
     
    32:47
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Výtečná kombinace domácích a je to znovu o tři branky! Matiášek vybojoval kotouč za bránou, posunul ho Hajšmanovi, který ještě vylepšil pozici pro FILIPA PŘIKRYLA, a ten už měl jednoduchou pozici. Asistence: Kamil Hajšman, Jan Matiášek.
     
    28:55
    Zlín právě vstřelil branku!
    Berani využívají přesilovku a ještě se nevzdají! Po rychlé kombinaci pálil od modré Hamrlík a před bránou šikovně tečoval nohou ROBERT SEDLÁČEK. Asistence: Matyáš Hamrlík, Jiří Suhrada.
     
    24:50
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Krásná individuální akce JANA MATIÁŠKA a indiáni vedou už o tři góly! Plzeňský útočník ujel podél levého mantinelu, protlačil se až před Kubíka a zasunul kotouč k zadní tyči. Asistence: Adam Šilhán, Martin Lokajíček.
     
    23:40
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Teď už však indiáni vedou o dvě branky! Nejdříve se přes hostující obranu přeřítil Hasman, který si Kubíka položil, ale poté trefil jen tyč, domácí ale zůstali v pásmu a mezi kruhy byl volný MATĚJ HAJŽMAN, který už se trefil přesně do rohu! Asistence: Jakub Procházka, Josef Hasman.
     
    14:27
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Rychlý brejk Západočechů nakonec končí gólem. Přihrávka Hajžmana na najíždějícího spoluhráče sice přes Jaroňka neprošla, ale Hasman vrátil kotouč zpět před bránu, kde byl osamocený JAKUB PROCHÁZKA a zblízka nedal Kubíkovi sebemenší šanci. Asistence: Josef Hasman, Matěj Hajžman.

    Matěj Vybíral

    Branky a nahrávky: 15. Procházka (Hasman, Hajžman), 24. Hajžman (Procházka, Hasman), 25. Matiášek (Šilhán, Lokajíček), 33. Přikryl (Hajšman, Matiášek), 41. Lang (Přikryl) – 29. Sedláček (Hamrlík, Suhrada), 37. Světlík (Kozubík, Janošek), 43. Fajkus (Suhrada, Talafa)


    HC Plzeň 1929: Altrichter (Pilc) – Houdek, Kaňák, Novák, Kovařík, Lokajíček, Šiller, Šilhán, Staněk – Hajžman, Přikryl, Kolda, Matiášek, Princl, Rohla, Hajšman, Procházka, Lang, Hasman, Šeba, Mužík
    Berani Zlín: Kubík (Kořének) – Holík, Suhrada, Talafa, Hamrlík, Jaroněk, Janošek – Sebera, Podešva, Dvořáček, Weintritt, Světlík, Lekeš, Apolenář, Luža, Sedláček, Kozubík, Fajkus, Kristek

    Rozhodčí: Kratochvíl – Hřebík, Charvát
    thejrc.org