Nice – Lyon 0:5 (kon.) | Marseille – Guingamp 1:0 (kon.) | Monaco – PSG 1:2 (kon.)
konec
OGC Nice
0:5 (0:4)
Olympique Lyon
Neděle 26.11.2017, 15:00 • Allianz Riviera, Nice • Francouzská Ligue 1 Uber Eats • 14. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Držení míče: 48 % : 52 %.
    Střely na branku: 3:7. Střely mimo: 7:3. Rohy: 2:2. Ofsajdy: 1:3. Fauly: 19:13. (16:51:46)
     
    Nakonec se hlavní rozhodčí ukončit zápas již po devadesáti minutách a utkání mezi Nice a Lyonem tak končí!

    O třech bodech bylo rozhodnuto již po prvním poločasu. Lyon zdevastoval Nice čtyřmi góly za čtyřicet minut. Nejprve se prosadil Memphis Depay, poté přidal druhý gól Maxwel Cornet, do party útočníků Lyonu se přidal také Mariano Díaz. Těsně před pauzou poté přidal čtvrtou branku znovu Memphis Depay. Ve druhém poločase se Nice herně zvedlo, ale na vstřelení branky to nestačilo. Ani snaha Maria Balotelliho, který hodně zaměstnával Anthonyho Lopese nestačila. Dvacet minut před koncem navíc pro Nice přišla červená karta pro Marlona. Početní výhodu potrestal střídající Myziane Maoulida, který tak zakončil zápas pátou brankou.

    Lyon se tak v nedohraném čtrnáctém kole posouvá před Monako, které však má ještě jeden zápas k dobru. Naopak Nice padá na sestupové pozice.
     
    90+1
    Konec zápasu.
     
    90+1
    Hlavní rozhodčí nastavuje ve druhém poločase dvě minuty.
     
    90
    Sám kapitán Nice se pokusil projít středem trávníku až k vápnu Lyonu. To se mu ale nepodařilo. Proti přesile nemohl přihrávat ani střílet z velké vzdálenosti.
     
    89
    Jordan Ferri si chtěl vylepšit náladu po obdržené žluté kartě a tak se vydal s balonem až do vápna, narazil si s Marcalem. Následně ale Ferri netrefil balon v dobré pozici.
     
    88
    Zcela zbytečně nyní ve středu pole fauloval Jordan Ferri a je za to odměněn žlutou kartou.
     
    87
    Opět to byl Kenny Tete, který chtěl vysunout střídajícího Gouiriho do útoku. Amine Gouiri však balon nezpracoval ideálně, nakonec se ale ještě dostal do vápna, ale jeho střela je zblokována.
     
    86
    Dante musel hodně přidat na pravé straně, aby zneškodnil útok Corneta. Právě Cornet není ve druhém poločase téměř vůbec vidět a ani nyní si na Danteho nepřišel.
     
    85
    Domácí celek už si přeje závěrečný hvizd. Nice se nic nedaří. Lyon si stále drží balon a nepouští domácí fotbalisty vůbec do hry.
     
    84
    Lyon drží s přehledem balon na svých kopačkách. Tete měl na pravé straně prostor pro přechod do útoku, ale raději zvolil přihrávku na Marcela.
     
    83
    Posledních zhruba deset minut i s nastavením pro oba týmy. O třech bodech je dávno rozhodnuto. Nice navíc dohrává už několik minut jen v deseti.
    81. Myziane MAOLIDA - 0:5
     
    81
    Lyon právě vstřelil branku!
    Lyon přece jen dává pátou branku! Po zisku míče ve středu pole se dostal do hry NDobele. Kráskou přihrávkou do běhu našel skvěle rychlostně vybaveného MYZIANA MAOLIDU, který v plném běhu poslal míč do sítě.
     
    80
    Střídání v týmu Olympique Lyon: ze hřiště odchází Memphis Depay, přichází Amine Gouiri.
     
    79
    Kenny Tete si zabíhal za posledního hráče Nice. Benítez se mu ale sklouzl pod nohy a byl u balonu o něco dříve než krajní obránce Lyonu.
     
    78
    Hostující hráči už si tolik nejdou pro pátou branku. Zápas je již od prvního poločasu rozhodnut. Marcal to zkoušel z pravé strany, ale neprobojoval se ani k centru.
     
    77
    NDombele se vydal do útoku středem trávníku. Dalším faulem se provinil Lees-Melou, tentokrát to je však bez žlutého trestu.
     
    76
    Střídání v týmu Olympique Lyon: ze hřiště odchází Mariano Díaz, přichází Myziane Maolida.

    Vít Schück

    Branky: 7. Depay (Cornet), 21. Cornet (Tete), 28. Díaz (Aouar), 40. Depay (Díaz), 81. Maolida (NDombèlé)

    Karty:   13. Marlon (NIC), 22. Seri (NIC), 63. Dante (NIC), 75. N. Mendy (NIC) – 23. Cornet (LYO), 37. Marcelo (LYO), 88. Ferri (LYO)   72. Marlon (NIC)


    Držení míče: 48 % : 52 %.
    Střely na branku: 3:7. Střely mimo: 7:3. Rohy: 2:2. Ofsajdy: 1:3. Fauly: 19:13.
    OGC Nice: Benítez – Souquet (46. Lees-Melou), Marlon, Dante (C), Le Marchand, Jallet – Tameze, N. Mendy, Seri (46. Lusamba) – Pléa, Balotelli (70. Srarfi).
    Náhradníci: Cardinale – Lees-Melou, Burner, Walter, Lusamba, Koziello, Srarfi.

    Olympique Lyon: A. Lopes (C) – Tete, Marcelo, Diakhaby, Marçal De Oliveira – NDombèlé, Tousart (71. Ferri), Aouar – Cornet, Díaz (76. Maolida), Depay (80. Gouiri).
    Náhradníci: Gorgelin – Yanga-Mbiwa, Rafael, F. Mendy, Ferri, Maolida, Gouiri.

    Rozhodčí: Schneider – Zitouni, Henninot
    bahis siteleri