Čeljabinsk – Čerepovec 3:2 (2:1 po s.n.) | Jekatěrinburg – N.Novgorod 5:1 (kon.) | Magnitogorsk – Riga 3:2 (kon.)
Toljatti – Spartak Moskva 1:4 (kon.) | CSKA Moskva – Vladivostok 3:1 (kon.) | Jokerit – Chanty-Mansijsk 1:0 (kon.)
Minsk – Novosibirsk 5:1 (kon.)
konec
Jokerit Helsinky
1:0 (0:0, 0:0, 1:0)
Jugra Chanty-Mansijsk
Neděle 26.11.2017, 15:00 • Hartwall Arena • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:27
    Tak to je komplikace pro finský tým! Velkého přehmatu se dopustil Andersén, jenž vyhozením kotouče mimo hrací plochu dává hostům šanci, jak ještě před koncem zápasu srovnat stav utkání!
     
    48:16
    Na ledě nám to začíná jiskřit! V obranném pásmu Chanty-Mansijsku nastala šarvátka, za kterou inkasuje Pihlström, stejně jako za hosty Kozlovskij, menší trest za hrubost.
    47:46 Olli PALOLA - 1:0
     
    47:46
    Jokerit právě vstřelil branku!
    Domácí fanoušci se s domácími hokejisty konečně dočkali! Na první branku si museli počkat až do čtyřicáté osmé minuty, ta ale stále za to! Pekka Jormakka jel po straně kluziště, načež poslal přihrávku přímo před branku na hůl OLLIHO PALOLI, který si kotouč stáhl do bekhendu, čímž zmátl Proskurjakova, a poté neměl problém zasunout puk za brankovou čáru – 1:0 pro Jokerit!
     
    42:54
    Vyloučení v týmu Jokerit Helsinky (Antti Pihlström – 2 min., držení protihráče).
     
    37:28
    Antti Pihlström se ocitl ve velké gólové příležitosti! Stál přímo před brankovištěm, kam se k němu odrazil puk, ale domácí hráč nedokázal prostřelit nepřipraveného Proskurjakova!
     
    06:51
    Po krosčeku před domácí brankou, kterého se dopustil Majorov, nastala menší potyčka, ze které nakonec vychází jako potrestaní dva hráči. Za domácí tým inkasuje Ikonen dvě minuty za hrubost, za Chanty-Mansijsk si jde sednout Ankudinov za totožné provinění.
     
    02:29
    A skutečně je tomu tak! Huhtalovi i po přezkoumání videa není branka uznána.
     
    02:29
    Tommi Huhtala se již radoval z prvního vstřeleného gólu svého týmu, ale rozhodčí rozpažuje! Domácí hráč se totiž dopustil zřejmě nedovoleného bránění brankáři. Sudí si ale celou situaci ještě překontrolují na videu.

    Adam Pavlíček

    Branky a nahrávky: 48. Palola (Jormakka)


    Jokerit Helsinky: Rämö (Ratilainen) – Andersén, Lepistö, Gilroy, Kivistö, O. Lauridsen, Rissanen – N Jensen, Regin, H. Ikonen – Joensuu, Norman, Tolvanen – Palola, Niemi, Jormakka – Anttila, Pihlström, Wirtanen – Huhtala.
    Jugra Chanty-Mansijsk: Proskurjakov (Šaryčenkov) – Lekomcev, Viklund, Burström, Ugolnikov, Kozlovskij, Pogorišnyj, Několenko, Vitásek – Savinainen, Několenko, Koroljov – Varfolomejev, Šipov, Pestuško – Beljajev, D. Iljin, Kupcov – Šen, K. Majorov, Ankudinov.
    bahis siteleri