Třinec – Mladá Boleslav 2:4 (kon.) | Jihlava – Olomouc 3:2 (po pr.) | Vítkovice – Liberec 3:2 (kon.)
Plzeň – Zlín 1:2 (po pr.) | Pardubice – Mountfield HK 3:2 (kon.) | Kometa Brno – Litvínov 6:2 (kon.)
Chomutov – Sparta 4:3 (po pr.)
po prodl.
HC Dukla Jihlava
3:2 (0:1, 2:0, 0:1 - 1:0)
HC Olomouc
Neděle 26.11.2017, 16:00 • Horácký zimní stadion, Jihlava • Tipsport extraliga • 26. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Jihlava přerušuje tak sérii čtyř porážek a poráží Olomouc 3:2 po prodloužení. Drama ukončil v 63. minutě svým gólem Lukáš Anděl a získal pro Duklu velecenné dva body. Ode mě je to dnes vše, z HZS se s vámi loučí Tomáš Kalas. (18:32:42)
     
    Konec zápasu.
    62:48 Lukáš ANDĚL - 3:2
     
    62:48
    Dukla právě vstřelila branku!
    Kult Čagyismu pokračuje! Domácí přežili přečíslení 2 na 1 z olomoucké strany a udeřili sami! Čachotský z levé strany přihrál na LUKÁŠE ANDĚLA, který prostřelil Konráda mezi betony a ukončuje tak toto drama! Asistence: Tomáš Čachotský.
     
    61:57
    Knotek se octl úplně osamocen před Voldenem, všichni domácí si oddechli, puk se mu totiž zamotal pod nohy a nemohl tedy zakončit!
     
    61:11
    Kubalík nezvládl zasunout puk do branky, když dostal krásný pas od Semana!
     
    60:43
    Kajínek utrhl puk pro svoji hůl a rozjíždí akci.
     
    60:12
    Hosté v plném počtu. A hned se vrátíme do počtu tří hráčů na ledě, neboť puk skončil v ochranné síti.
     
    60:01
    Začalo prodloužení.
     
    Suchánek moc váhal se střelou, a proto třetí gól nepadl. Jiránek si ještě něco vysvětluje s poměrně agresivním Houdkem, po přestávce se vrhneme na prodloužení, kde bude Dukla dohrávat přesilovku ještě 13 sekund.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vyhraje prodloužení?

    Tipovat můžete do začátku prodloužení.

     
    60:00
    Třetí třetina skončila.
     
    59:41
    Jiránek vjel do pásma za cílem navážky puku, na zem byl ale na modré povalen Skořepa a je odpískán ofsajd.
     
    58:18
    Ideální šance na gól by to byla v případě lepší produktivity v přesilovkách. Třeba se ale využití přesilovky dočkáme, byl by to skvělý moment. Zatím to nevypadá.
     
    58:14
    Knotek podsekl Jiránka i sám se sebou a dostává dvě minuty.
     
    57:03
    Souboj o puk za brankou hostí, Anděl byl vysoce aktivní, ale puk nezískal. Jeho kolegové však ano a snaží se zakončit v útoku. Hanáci si puk dokázali získat, jenže byli v ofsajdu.
     
    56:15
    Jiránek zajímavě povodil dva obránce hostí a dostal se ke střele, kterou Konrád pravým betonem vyrazil.
     
    55:00
    Tohle vyhození se Vyrůbalíkovi nepovedlo a Jiránek mohl střílet, Vyrůbalík mu ale cestu zatarasil a obrátil tak hru. Obávám se, že gól Olomouce nebyl v této třetině poslední...
     
    Dnešní utkání sleduje 3598 diváků. Těžko říci, co je důvod. Neděle, neatraktivní soupeř či čtyři porážky v řadě?
     
    54:12
    Opět Kohouti vaří a tlačí do Jihlavy minuty v obranném pásmu, Hanáci zatím naprosto dominují.
     
    Nahození do útočného pásma raději Volden chytil a podržel, nechtěl působit komplikace.
     
    53:08
    Část domácích fanoušků se již začíná projevovat, evidentně přehlíží bojovnost Dukly ve druhé třetině a vyčítají hráčům gól na 2:2. Následuje komerční přestávka.
     
    52:31
    Skořepa se dostal ke kotouči a místo střely nepochopitelně nahrál na hůře postaveného Suchánka, díky tomu přišli domácí o puk. Navíc Dukla se zakázaně uvolnila a Suchánek ostře vyjel po sudím Sýkorovi, který si ho dost razantně uklidnil.
    51:33 Jiří ONDRUŠEK - 2:2
     
    51:33
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Gól po zásluze. Jihlava vypla poslední dvě minuty a přihlížela řádění Mory v útočném pásmu. Střelu Houdka z modré sice Volden vyrazil, ale přímo na hůl JIŘÍHO ONDRUŠKA a hostující bek se nemýlil. Asistence: Tomáš Houdek.
     
    50:51
    Laš dostal možnost po vyražení puku Voldenem a bruslí posunul puk těsně mimo branku, hosté jsou v totálním tlaku!
     
    50:01
    Hokejová výměna puku v podobě otce a syna Galvasů, při nájezdu do útočného pásma byl hostům odpískán ofsajd, těsně před ním Suchánek čistě odstavil Vlacha.
     
    49:24
    Anděl zanechal puk pod sebe na Semana, který vystřelil pouze do jednoho z hostujících obránců.
     
    48:23
    Olomouc opravdu bere za kormidlo a udává tempo utkání, Jihlava se pouze brání a vyhazuje kotouče jeden za druhým.
     
    46:56
    Pádu Jergla při zpracování puku mohl využít Rys, přihrávka na Hubáčka byla ale špatně provedená a hosté na chvíli hru obrátili. Na kotouči je už zase ale Jihlava a snaží se přidat třetí trefu.
     
    45:35
    Mora zatopila pod kotlíkem a udělala slušný guláš, který by překonal i leckteré hospody v Čechách, samotný chod servíroval Herman, který nechal odklouzat svého konkurenta a jeho nahození jenom prolétlo brankovištěm, na stadionu to pouze zahučelo.
     
    44:47
    Přečíslení 3 na 1, které zakončoval Anděl střelou, pokus byl ale prachmizerný. Domácí v útoku chvíli zůstanou, kotouč skončil v ochranné síti.
     
    43:25
    Delší chvíli dumali Jihlaváci, jak vyhodit z pásma, jednoduchou rovnici vyřešil Jiránek, domácí si zatím moc, lidově řečeno, nečuchli.
     
    42:28
    Opět menší nepřesnosti ve hře jako takové, kromě Houdkovy tyčky se nestalo v třetí periodě tolik zajímavého. Dukla díky Voldenovi vyhodila na icing, pětice domácích si pobyt na ledě trochu prodlouží.
     
    40:59
    Zeman vyhodil a jel spokojeně vystřídat. Olomouc bude zřejmě s přibývajícím časem hrát více do útoku a méně myslet na obranu, troufám si tvrdit, že třetí část bude hodně zajímavá.
     
    40:39
    Houdek švihem z pravého kruhu trefil tyčku!
     
    40:07
    Kotouč skončil v ledařské sekci u rolby a buly se zopakuje v středovém kruhu.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    Souběžně se sirénou ještě Knotek krosčekoval Čachotského, který si nenechal nic líbit a důrazně mu to vrátil. Vše vypadá bez trestu, domácí předvedli obrat, což jim ostatně není vůbec nic vzdálené, nejdříve v 30. minutě skóroval Dostálek a 102 sekund před koncem zakončoval Čachotský. Další třetina začne cca v 17:45.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vyhraje třetí třetinu?

    Tipovat můžete do začátku 3. třetiny.

     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    39:43
    Chtělo by to ještě jeden, ozývá se z budek okolo stanoviště, a je to pravda. Domácí zatím hrají velmi dobře, navíc čtyři sekundy před koncem se bude vhazovat v útočném pásmu.
    38:18 Tomáš ČACHOTSKÝ - 2:1
     
    38:18
    Dukla právě vstřelila branku!
    Jak bylo řečeno kolegy, tohle není normální! Skořepa posunul krásným pasem kotouč na rozjetého TOMÁŠE ČACHOTSKÉHO, domácí kapitán si vytáhl puk k levé tyči a mezírkou mezi lapačkou Konráda a tyčí protlačil puk do brány, Čachotskému se dostává mocných ohlasů publika. Asistence: Josef Skořepa.
     
    37:31
    Šidlíkovu bombu musel Konrád vyrazit betony, ani tak ale neměl nic jisté, neboť odrazil kotouč na skrumáže těl, kde byl velmi aktivní Čachotský, nic ze své aktivity domácí matador nevytěžil.
     
    36:55
    Ulrych ztratil kotouč a pustil tak do přečíslení Jakuba Galvase s Vyrůbalíkem, poslední obránce domácích přihrávku přečetl a získal puk pro svoji osobu.
     
    35:49
    Ohromná šance s koncem přesilovky! De La Rose nahrál na druhou stranu jednomu z domácích útočníků, Konrád musel předvést špičkový zákrok, aby neinkasoval.
     
    34:56
    Takhle nějak by se početní výhody měly hrát. Čachotský po vyhození odmítl jednoho obránce a posunul na vrcholek kruhu Stříteskému, který na nic nečekal a vypálil, Konrád využil opět své rameno.
     
    34:06
    Vyhození zachytil sice za modrou, ale nedaleko od hostující svatyně, Šidlík a jede se od znova.
     
    33:49
    Knotek ostře nabral Stříteského kolenem, načež se mu jal vysvětlit něco o vystrčeném koleně Šidlík, sudí je včas od sebe odtrhnul. Knotek dostal dvě minuty a Jihlava má další přesilovku k dispozici.
     
    33:24
    Atmosféra na stadionu je úplně v jiné dimenzi. Fandí se poctivě a nahlas, hosté naopak mírně utichli.
     
    32:52
    Anděl pokoušel svůj klasický stahovák na střed a střelu, střela se mu nepovedla, i díky obrannému zákroku jednoho z hostí.
     
    31:58
    Dostálek chytil slinu! Sám se zjevil před Konrádem a našel si i kotouč, ten však za něj již nezasunul!
     
    31:17
    Šidlík bojoval o kotouč a získal ho, střílel do betonů Konráda.
     
    30:56
    Knotek se pokoušel upravit skóre, Skořepa mu puk odebral z hole.
    29:49 Vlastimil DOSTÁLEK - 1:1
     
    29:49
    Dukla právě vstřelila branku!
    Českobudějovičák a dává gól za Duklu! Pro mnoho lidí nepochopitelná věc, ale je to tak! Od levé strany zavezl puk do pásma Žálčík a zpoza brány předával puk před branku na Zemana, domácí útočník posunul na VLASTIMILA DOSTÁLKA, který mezi betony Konráda srovnává stav! Asistence: Adam Zeman, Lukáš Žálčík.
     
    28:07
    Souboj o puk za domácí brankou, tempo hry poněkud opadlo. Stojaté vody rozvířila střela Stříteského z pravého kruhu po Jiránkově pasu, Konrád vytěsnil ramenem.
     
    27:21
    Poměrně nešetrný zákrok od Kajínka na Vlacha, kterého narazil na mantinel. Vyplynulo to ze hry samotné, žádný surový zákrok to nebyl a trestat se ani nebude.
     
    26:44
    Zeman měl v úmyslu vyhodit kotouč z pásma, trefení Čachotského s připravenou holí na středovém kruhu bylo až druhořadé. I tak se ale domácí na chvíli dostali do útoku, Mora je však připravila o kotouč a následně se dostala do ofsajdu.
     
    26:23
    Pokus Buriana kousek od modré skončil v ochranné síti. Hostující část fanoušků se mezitím prezentuje červenobílými balónky, kterými mává nad hlavou. Komerční přestávka.
     
    25:11
    Ondrušek se jal střílet, špatné zpracování ho zradilo a trefil pouze Diviše před sebou, naštěstí pro hosty Diviš netrefil puk přesně do hole a hosté následně vjeli do ofsajdu.
     
    24:36
    Jihlava střílí, ale efekt to má nulový. Pokusy jsou spíše zahřívačky pro Konráda, který v první části, stejně jako jeho norský kolega, neměl.
     
    24:27
    Hosté v plném počtu.
     
    23:52
    Další rychlá souhra druhé formace, Zeman přenesl hru na Čachotského, domácí kapitán si v rychlosti najel na levý kruh, netrefil ale bránu. V následujících sekundách Jihlava ostřelovala bránu Olomouce, ani jednou se však síť za Konrádem nerozvlnila.
     
    23:30
    Další střela, možná trochu unáhlená, z hole Stříteského, touš proletěl přímo hostujícímu gólmanovi do lapačky.
     
    22:53
    Stříteský vhodnou dobu na střelu prováhal, jeho pokus přišel pak pozdě a Konrád neměl žádnou práci. Domácí ale hrají s nápadem a hlavně v pohybu.
     
    22:26
    Hostující Ondrušek je vyloučen na dvě minuty za držení hole. Je tu tak druhá přesilovka pro Duklu.
     
    21:57
    A mohlo to být o dvě branky! Jeden z Kohoutů se dostal ke střele zblízka a Voldenovi puk propadl výstrojí, Rys ale dokázal odpálit puk zavčasu pryč!
     
    21:30
    Holcův pas před bránu byl přizvednut hokejkou jednoho z domácích hráčů a stal se z toho vysoký oblouk, i přesto se hosté dostali ke střele, tu shrábl do lapačky Volden.
     
    20:41
    Domácí se tak trochu osvobodili, původně to bylo myšleno jako přihrávka na rozjetého Zemana, jenže byla moc prudká.
     
    20:05
    Úvodní rozehru obstarali hosté a nahodili puk na Voldena, domácí zastavili hru.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    Je to ohromná škoda na domácí straně, neboť to bylo asi nejlépe sehrané oslabení z domácí strany za posledních pár kol. Dukla navíc byla aktivní, snažila se, jenže dostala gól z hole Mráze a prohrává tak 0:1. Další třetina začne cca v 16:48.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku ve druhé třetině?

    Tipovat můžete do začátku 2. třetiny.

     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    19:18
    Dukla se zatím poměrně marně snaží dostat hlouběji do útočného pásma, ale teď už to na usazení se vypadá, Hubáček se motá s pukem za bránou.
     
    19:03
    Hosté v plném počtu.
     
    18:06
    Jihlavě se opravdu nedaří přesilovka, střely jsou, ale jedná se spíše o náhody a Olomouc v klidu brání.
     
    17:03
    Vyloučení v týmu HC Olomouc (Tomáš Houdek – 2 min., nedovolené bránění).
    16:49 Bruno MRÁZ - 0:1
     
    16:49
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Tohle více než zamrzí domácí hráče. Po neproměněné šanci Šidlíka se trojice hostí vydala do útoku, Galvas nejprve vyjel do rohu, aby se obtočil okolo obránce a posunul na Holce, ten sklepl doleva a do prázdné brány BRUNO MRÁZ. Přesunující se Volden přes celé brankoviště neměl nárok.Navíc krásná souhra. Asistence: Miroslav Holec, Jakub Galvas.
     
    16:20
    Navíc tato přesilovka je pro Olomouc spíše utrpením, Jihlava hraje oslabení výborně. Střílel od modré Šidlík a trefil Konráda.
     
    15:07
    Střílel Ondrušek a jeho střelu Volden vyrazil, následný zisk puku Jiránka, který měl na sobě pět hostí a i přesto dokázal kotouč udržet na své holi dobrých 20 sekund, je oceněn domácím publikem.
     
    14:49
    Čachotský je potrestán menším trestem za držení, zřejmě pozůstatek souboje v rohu po jeho akci, která gólem neskončila.
     
    14:23
    Čachotský nabral puk za brankou a obtočil se okolo ní, při střele donutil připsat Konráda důležitý zákrok!
     
    13:12
    Jakubu Galvasovi vyhozený puk projel mezi nohama a Rys se za tím kotoučem hned vydal, vzdálenost ke kotouči ale byla poměrně velká.
     
    12:48
    Ke hře jako takové moc psát není. Nejsou žádné šance, spíše nepřesnosti Během komerční pauzy se jeden reportér odvážil vyzpovídat vůdkyni hostujícího kotle a povedlo se mu to za značného aplausu olomouckého publika.
     
    11:31
    Skořepa na červené čáře trefil Skladaného ramenem, olomoucký forvard byl ale v předklonu a o žádném trestu tak nemůže být řeč.
     
    09:53
    Další souhra mezi hráči, konkrétně třetí řada domácích. Žálčík přenechal Semanovi na pravý kruh, jeho střelu Konrád chytl a zvládl i rozehrát.
     
    09:08
    Hra pokračuje v klidném tempu, oba týmy se střídají v držení puku, Dukla nyní hrála proti pravidlům, konkrétně vyhodila přes všechny čáry a je tak odpískán icing.
     
    08:00
    Stříteský si neporozuměl s pukem, navíc musel hodně sprintovat, aby zabránil ztrátě kotouče samotného.
     
    07:31
    Ulrych dojel z levé strany najíždějícího Jergla a trochu ho zahákoval, hra bez povšimnutí sudích pokračuje. Skončila u hostující branky po střele jednoho z domácích hráčů.
     
    06:16
    Žálčík se tečováním kotouče pokusil vytáhnout hru na druhou stranu, puk byl ale moc rychlý. Nyní předvedl krásný bodyček Anděl na modré a napomohl domácím k zisku puku.
     
    06:08
    Mora se dostala na delší dobu do útoku, ani jedna střela neohrozila zatím jistého Voldena. Komerční přestávka.
     
    05:23
    Kubalík dostal od Skořepy nabito do jízdy mezi kruhy, sám před hostujícím brankářem Konrádem trefil jeho osobu!
     
    04:33
    Na druhé straně vypadalo, že puk před bránou bude Hubáčkem odklizen, jenže přímo na hůl Holce a ten střílel, odražený kotouč se zamotal pod nohy jednoho z hostí a Volden chytil.
     
    03:37
    Výborná ukázka souhry Čachotský-Dostálek! Domácí kapitán mezi nohami sklepl na Dostálka za sebou, budějovický host v dresu Dukly se z pravé strany blížil na Konráda, trefil však pouze jeho samotného!
     
    02:59
    Další střela podobné té Šídlíkové, nyní se octl v roli střelce Jiránek, Konrád vytěsnil ramenem a žádnou radost domácím neposkytl.
     
    02:42
    Zakázané uvolnění Dukly. Hostujícímu kotli dnes šéfuje žena, což je na české tábory jev nezvyklý, zatím to vypadá, že úlohu plní dobře.
     
    01:49
    Žálčík nalezl puk ve středním pásmu, vymetl s dvěma protihráči, kotouč si ale posunul poměrně daleko a nestihl ho dojet. Od prvního buly je k vidění poměrně solidní hra z obou stran.
     
    00:54
    Šidlík zvedl hlavu a vyjel si na výlet, který ukončil střelou na Konráda, tomu puk vypadl z výstroje a k dorážce do prázdné nebylo vůbec daleko!
     
    00:05
    Dukla rozjížděla od Voldenovy brány útok, zanedlouho kotouč ztratila, to samé opakovala i Mora na druhé straně.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    Dukla dnes bude v utkání postrádat útočníka Rabbita, který si zlomil malíček a v nejbližších utkáních tak nebude domácím k dispozici.
     
    Čtyři minuty do utkání, stadion je zaplněn zhruba stejně jako v úterý proti Liberci, ale lidí je méně. Kdo ale dnes bude utkání ze zvláštních hostů sledovat, bude jeden ptačí tvor, který se vchodovými dveřmi zatoulal do stadionu a usadil se pod střechou.
     
    Dnes to vypadá ještě na větší bídu, co se počtu diváků týče. Stadion se plní velmi pozvolna, odhadem tu nyní může být 2000 diváků. Hostující sektor je zaplněn poměrně obstojně, zatímco domácí srdce kotle zeje prázdnotou. Začínáme za 15 minut, buďte u toho s námi!
     
    Úvodní sestavy:

    HC Dukla Jihlava: Volden (Škarek) – Suchánek, de la Rose, Šidlík, Stříteský, Ulrych, Kajínek, J. Zdráhal – Jiránek, Skořepa (A), T. Kubalík – Dostálek, Zeman, Čachotský (C) – Anděl, F. Seman, Žálčík – Rys, R. Hubáček, Diviš (A).

    HC Olomouc: Konrád (Falter) – Vyrůbalík (C), Škůrek, Ondrušek, Houdek, L. Galvas, J. Galvas, Jaroměřský – Laš, J. Knotek (A), Eberle – Burian, Herman, Skladaný – Holec, Mráz, Ostřížek – Sundher, R. Vlach, Jergl (A).

    Rozhodčí: Lacina, Sýkora – Frodl, Komárek.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku v první třetině?

    Tipovat můžete do začátku 1. třetiny.

    Brankář Jihlavy Lars Volden.

    ????⛔️#CCMGoalie #MadeOfHockey #SlideWithSpeed (???? – Petr Kotala)

    Příspěvek sdílený CCM Hockey Czech Republic (@ccmhockeyczechrepublic),

     
    HC Dukla Jihlava


    Jihlava po slušném vstupu začíná pomalu ztrácet na své soupeře. Na současnou situaci, kdy Dukla ztrácí na předposlední Chomutov šest bodů, reagovalo vedení přivedením kanadského útočníka Rabbita a vyřízením střídavých startů útočníka Dostálka z českobudějovického Motoru. Z posledních šesti zápasů vyhrála Jihlava pouze jediný, když obrátila zápas ve Vítkovicích a vyhrála 4:3.

    Poslední zápas sehrála Dukla na ledě Hradce Králové, kde sice soupeře přestřílela, ale podlehla 2:5 a zůstala tak na tabulkovém dně.

     
    HC Olomouc


    Olomoučtí Kohouti pod vedením trenéra Venery prožívají krásné časy. Tým, veřejností pasován spíše do role adepta na play-out, zatím šlape velmi dobře a po neúplné polovině soutěže se nachází na 6. místě tabulky. Vstup do tohoto ročníku ale oslnivý nebyl. Prohraná tři úvodní utkání korunovaná desetigólovou náloží v Plzni nedávaly naděje na lepší tabulkové postavení. Hanáci se ale dokázali zrekrutovat a z následujících pěti zápasů čtyřikrát bodovali. Zřejmě to byl trochu zlomový moment, neboť od té doby neprohráli více než dvě utkání v řadě.

    V posledních třech utkáních si Olomoučané pobyt na ledě prodloužili vlivem prodloužení a nájezdů, první dvě utkání se jim nepovedla dotáhnout do vítězného konce, na Spartě prohráli 2:3 v nájezdech, o 4 dny později v Boleslavi 3:4 v prodloužení. Poslední utkání sehráli Olomoučtí proti trápící se Kometě Brno a vyhráli taktéž v prodloužení, 3:2.

     
    Dobré odpoledne všem příznivcům extraligového hokeje. Od nedělních 16:00 máme na programu 26. kolo Tipsport Extraligy ledního hokeje. Na Horáckém zimním stadionu se utkají týmy HC Dukla Jihlava a HC Olomouc.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 16:00.
    Marken.cz

    Tomáš Kalas

    Branky a nahrávky: 30. Dostálek (Zeman, Žálčík), 39. Čachotský (Skořepa), 63. Anděl (Čachotský) – 17. Mráz (Holec, J. Galvas), 52. Ondrušek (Houdek)


    HC Dukla Jihlava: Volden (Škarek) – Suchánek, de la Rose, Šidlík, Stříteský, Ulrych, Kajínek, J. Zdráhal – Jiránek, Skořepa (A), T. Kubalík – Dostálek, Zeman, Čachotský (C) – Anděl, F. Seman, Žálčík – Rys, R. Hubáček, Diviš (A).
    HC Olomouc: Konrád (Falter) – Vyrůbalík (C), Škůrek, Ondrušek, Houdek, L. Galvas, J. Galvas, Jaroměřský – Laš, J. Knotek (A), Eberle – Burian, Herman, Skladaný – Holec, Mráz, Ostřížek – Sundher, R. Vlach, Jergl (A).

    Rozhodčí: Lacina, Sýkora – Frodl, Komárek

    Diváci: 3598
    thejrc.org