Třinec – Mladá Boleslav 2:4 (kon.) | Jihlava – Olomouc 3:2 (po pr.) | Vítkovice – Liberec 3:2 (kon.)
Plzeň – Zlín 1:2 (po pr.) | Pardubice – Mountfield HK 3:2 (kon.) | Kometa Brno – Litvínov 6:2 (kon.)
Chomutov – Sparta 4:3 (po pr.)
konec
HC Kometa Brno
6:2 (1:0, 4:1, 1:1)
HC VERVA Litvínov
Neděle 26.11.2017, 17:00 • DRFG Arena, Brno • Tipsport extraliga • 26. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    53:41 Lukáš VÁLEK - 6:2
     
    53:41
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Hosté se dočkali kosmetické úpravy ve skóre. Matouškovu bombu ještě Čiliak dokázal betony odrazit, jenže na dorážku LUKÁŠE VÁLKA byl již krátký. Asistence: Tomáš Matoušek a Ondřej Jurčík.
    42:42 Radim ZOHORNA - 6:1
     
    42:42
    Kometa právě vstřelila branku!
    Kometa se dál baví hokejem. Mallet vysunul krásnou přihrávkou do šance RADIMA ZOHORNU, který si najel mezi kruhy a parádním gólem do šibenice překonal střídajícího Soukupa, který od třetí části nahradil Kantora. Asistence: Alexandre Mallet, Marcel Haščák.
    39:53 Martin ZAŤOVIČ - 5:1
     
    39:53
    Kometa právě vstřelila branku!
    Kometa v závěru třetiny pořádně zatlačila svého soupeře. Nejprve měl tutovku Hruška, který jel sám na bránu, ale nedokázal ideálně zakončit. Domácí ale zůstali u kotouče, Barinka vystřelil, puk se odrazil přímo na hůl MARTINA ZAŤOVIČE a pro něj už nebyl problém poslal kotouč do poloprázdné brány. Kantor byl rozhozen a neměl šanci. Asistence: Michal Barinka, Martin Erat.
    36:11 Jan HRUŠKA - 4:1
     
    36:11
    Kometa právě vstřelila branku!
    Přesilovka Komety je nakonec zhodnocena. JAN HRUŠKA dostal přesný pas na střed kruhu, opřel se do puku ihned z voleje a trefil krásně pravý růžek Kantorovy branky. Dobrou práci odvedl Hynek Zohorna, který vybojoval kotouč a poslal jej přesně na hůl autora branky. Asistence: Hynek Zohorna, Luboš Horký.
    32:51 Michal TRÁVNÍČEK - 3:1
     
    32:51
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Tak i teď je k vidění trochu smolná branka, tentokrát do sítě Komety. MICHAL TRÁVNÍČEK nahazoval kotouč zpoza brány, kde byl pouze obránce Komety Barinka a od jeho kolena se kotouč dostal do sítě. Litvínov do této chvíle vystřelil pouze sedm střel a snižuje na rozdíl dvou branek. Bez asistence.
    29:31 Michal GULAŠI - 3:0
     
    29:31
    Kometa právě vstřelila branku!
    Jak dnes chytá Kantor dobře, tak po střele MICHALA GULAŠIHO se může asi trošku červenat. Obránce Komety nahodil kotouč z pravého kruhu a ten propadl mezi tělem litvínovského brankáře do sítě. Pro zkušeného extraligového beka je to první gól v této sezóně. Asistence: Martin Dočekal, Jakub Krejčík.
    22:19 Leoš ČERMÁK - 2:0
     
    22:19
    Kometa právě vstřelila branku!
    Vypadá to, že si druhá formace Komety dokáže vyhovět a celkově si sedla. Bartejs zavezl kotouč za bránu, tam byl mladý útočník Horký. Ten poslal puk před bránu na LEOŠE ČERMÁKA, jehož bekhend z první končí v Kantorově síti. Asistence: Luboš Horký, Tomáš Bartejs.
    04:26 Luboš HORKÝ - 1:0
     
    04:26
    Kometa právě vstřelila branku!
    Domácí jdou poměrně rychle do vedení. Výbornou práci odvedl šikovným průjezdem Dočekal, na brankovišti poté operoval kapitán Čermák, který před Kantora zavezl puk, vypálil a poté se kotouč povaloval před brankovištěm. Toho si všiml LUBOŠ HORKÝ a nikým neatakován poslal puk bezpečně do sítě. Asistence: Leoš Čermák, Martin Dočekal.
    Marken.cz

    Roman Zajíček

    Branky a nahrávky: 5. Horký (L. Čermák, Dočekal), 23. L. Čermák (Horký, Bartejs), 30. Gulaši (Dočekal, J. Krejčík), 37. Hruška (H. Zohorna, Horký), 40. Zaťovič (Barinka, M. Erat), 43. R. Zohorna (Mallet, Haščák) – 33. Trávníček, 54. Válek (Matoušek, Jurčík)


    HC Kometa Brno: Čiliak (Vejmelka) – Barinka, O. Němec, Gulaši, J. Krejčík, Štencel, Bartejs, D. Mikyska – Zaťovič (A), Hruška, M. Erat (A) – Mallet, Nečas, H. Zohorna – Dočekal, L. Čermák (C), Horký – Plášek, R. Zohorna, Haščák.
    HC VERVA Litvínov: Kantor (41. Soukup) – Kubát (A), Sörvik, L. Doudera, Gula, Dietz, K. Pilař, Z. Sklenička – J. Černý, V. Hübl (A), Jánský – Trávníček (C), Gerhát, Vandas – Matoušek, Válek, Jurčík – Helt, J. Šimeček, Stříbrný.

    Rozhodčí: Hradil, Kubičík – Flegl, Polonyi.

    Diváci: 7228
    thejrc.org