Třinec – Mladá Boleslav 2:4 (kon.) | Jihlava – Olomouc 3:2 (po pr.) | Vítkovice – Liberec 3:2 (kon.)
Plzeň – Zlín 1:2 (po pr.) | Pardubice – Mountfield HK 3:2 (kon.) | Kometa Brno – Litvínov 6:2 (kon.)
Chomutov – Sparta 4:3 (po pr.)
konec
HC Oceláři Třinec
2:4 (1:2, 1:1, 0:1)
BK Mladá Boleslav
Neděle 26.11.2017, 15:00 • WERK ARENA, Třinec (kapacita: 5 200) • Tipsport extraliga • 26. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    54:01 Jakub KLEPIŠ - 2:4
     
    54:01
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Bruslaři znovu odskakují do dvoubrankového vedení! JAKUB KLEPIŠ dostal přihrávku za třineckou obranu, se samostatným nájezdem si poradil znamenitě! Klepiš naznačením rozpohyboval Hamerlíka, poté kličkou do bekhendu rozvlnil síť domácí branky! Asistence: Dominik Pacovský, Petr Holík.
    30:04 Bohumil JANK - 2:3
     
    30:04
    Třinec právě vstřelil branku!
    Klepišovi se nepovedla akce v útočném pásmu, z následného protiútoku se naopak radují domácí hokejisté! Tomáš Marcinko zatáhl kotouč do útočné třetiny, kde jej předal Aronu Chmielewskému. Ten si to namířil před Maxwella, při svém snažení ale byl faulován. To nevadilo BOHUMILU JANKOVI, který zametl puk do za Maxwellova záda! Asistence: Aron Chmielewski, Tomáš Marcinko.
    21:24 Jakub ORSAVA - 1:3
     
    21:24
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Bruslaři se po ubráněném oslabení vydali do útočné třetiny a radují se z třetí branky! Gól padl po nenápadné akci, Hrubec nejprve vyrazil střelu Jana Hanzlíka. Kotouč se odrazil na hůl JAKUBA ORSAVY, který z téměř nulového úhlu našel mezírku mezi Hrubcem a tyči třinecké branky! Asistence: Jan Hanzlík, Petr Holík.
    14:47 Tomáš MARCINKO - 1:2
     
    14:47
    Třinec právě vstřelil branku!
    Oceláři bleskurychle využívají početní výhodu a stahují své manko! Milan Mikulík pasem skrz útočnou třetinu našel volného Martina Růžičku, kterému se ale střela z první vůbec nepovedla. Růžička ale instinktivně poslal kotouč do brankoviště, kde se dokázal prosadit TOMÁŠ MARCINKO! Maxwell byl bezmocný. Asistence: Martin Růžička, Milan Mikulík.
    08:57 Vojtěch NĚMEC - 0:2
     
    08:57
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Bruslaři odskakují do dvoubrankového vedení! Domácí vůbec nezvládli situaci po vhazování v obranném pásmu, Jakub Klepiš z mezikruží našel nehlídaného VOJTĚCHA NĚMCE, kterému stačilo pouze nastavit hůl a usměrnit puk za záda bezmocného Hrubce! Asistence: Jakub Klepiš, Dominik Pacovský.
    06:26 Jakub KLEPIŠ - 0:1
     
    06:26
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Nedáš, dostaneš, hosté otevírají skóre zápasu! Původně to vypadalo jako nenápadná akce, JAKUB KLEPIŠ ale od modré vyslal na milimetry přesnou střelu, kotouč se od horní tyče odrazil do třinecké branky! Asistence: Jan Hanzlík.
    Marken.cz

    Daniel Ježek

    Branky a nahrávky: 15. Marcinko (Martin Růžička, Mikulík), 31. Jank (Chmielewski, Marcinko) – 7. Klepiš (Hanzlík), 9. V. Němec (Klepiš, Pacovský), 22. Orsava (Hanzlík, P. Holík), 55. Klepiš (Pacovský, P. Holík)


    HC Oceláři Třinec: Hrubec (22. Hamerlík) – M. Doudera (A), D. Musil, Linhart, Jank, L. Kovář, Adámek – Rákos, Marcinko (A), Martin Růžička (C) – Cienciala, Mikulík, Petružálek – Adamský, Polanský, Irgl – Chmielewski, M. Kovařčík, O. Kovařčík.
    BK Mladá Boleslav: Maxwell (J. Růžička) – Kotvan, J. Říha, Hanzlík (C), Knot, Eminger, Němeček, Bernad – Pacovský, V. Němec, Klepiš (A) – Martin Procházka, P. Holík, Orsava – Pabiška, T. Knotek, Lenc (A) – P. Kousal, Najman.

    Rozhodčí: Roman Mrkva, Petr Úlehla – Vít Lederer, Jiří Gebauer
    bahis siteleri