Třinec – Mladá Boleslav 2:4 (kon.) | Jihlava – Olomouc 3:2 (po pr.) | Vítkovice – Liberec 3:2 (kon.)
Plzeň – Zlín 1:2 (po pr.) | Pardubice – Mountfield HK 3:2 (kon.) | Kometa Brno – Litvínov 6:2 (kon.)
Chomutov – Sparta 4:3 (po pr.)
po prodl.
Piráti Chomutov
4:3 (1:0, 1:1, 1:2 - 1:0)
HC Sparta Praha
Neděle 26.11.2017, 18:00 • SD ARÉNA • Tipsport extraliga • 26. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    63:13 Vladimír RŮŽIČKA - 4:3
     
    63:13
    Piráti právě vstřelili branku!
    V obranné třetině se ke kotouči dostal VLADIMÍR RŮŽIČKA, jenž pelášil sám na Davida Honzíka! Syn slavného trenéra zachoval chladnou hlavu a vystřelil Chomutovu bod navíc. Asistence: Jakub Sklenář.
    54:23 Richard JARŮŠEK - 3:3
     
    54:23
    Sparta právě vstřelila branku!
    Sparta velmi rychle opět srovnává! Zakončení Roberta Říčky vyrazil domácí brankář mezi kruhy, kam jako první dojel RICHARD JARŮŠEK. Jeho pokus byl tak přesný, že v cestě do branky zazvonil ještě na brankovou konstrukci. Asistence: Robert Říčka.
    52:22 Marek TOMICA - 3:2
     
    52:22
    Piráti právě vstřelili branku!
    Chomutov v početní výhodě opět odskakuje soupeři, a tak SD ARÉNOU propukla radost! Michal Vondrka od mantinelu našel MARKA TOMICU, jenž z voleje posíla puk do horního rohu branky. V tomto okamžiku byl David Honzík zcela bez šance. Asistence: Michal Vondrka a Brett Flemming.
    48:23 Robert ŘÍČKA - 2:2
     
    48:23
    Sparta právě vstřelila branku!
    A je vyrovnáno! Před chomutovskou brankou bylo hned několik hráčů. Puk se dostal k padajícímu ROBERTU ŘÍČKOVI, jenž poslal černou gumu pod horní tyč. Asistence: Juraj Mikuš a Richard Jarůšek.
    38:46 Lukáš PECH - 2:1
     
    38:46
    Sparta právě vstřelila branku!
    Zásluhou LUKÁŠE PECHA se Sparta dočkala snížení. Hostující útočník vnikl do pásma a střelou z kruhu pro vhazování zamířil přesně do vzdálenějšího rohu branky. Asistence: Petr Vrána a Zbyněk Michálek.
    35:09 Dávid SKOKAN - 2:0
     
    35:09
    Piráti právě vstřelili branku!
    Výbornou přihrávku ve středním pásmu předvedl Jakub Sklenář, jenž poslal DÁVIDA SKOKANA do samostatného úniku. Slovenský reprezentant naznačil kličku, kterou poslal Davida Honzíka na led a následně bekhendem pod horní tyč zvyšuje vedení Chomutova. Asistence: Jakub Sklenář a Ondřej Dlapa.
    04:59 Michal VONDRKA - 1:0
     
    04:59
    Piráti právě vstřelili branku!
    Nutno říct, že chomutovská SD ARÉNA viděla parádní gól! Jaroslav Mrázek si netroufl na střelu od modré čáry, a tak předal černou gumu na MICHALA VONDRKU. Domácí kapitán z levého kruhu pro vhazování vymetl pavučiny v bližším rohu Honzíkovy branky. Asistence: Jaroslav Mrázek a Ivan Huml.
    Marken.cz

    Michal Luxa

    Branky a nahrávky: 5. Vondrka (Mrázek, Huml), 36. Skokan (Sklenář, Dlapa), 53. Tomica (Vondrka, Flemming), 64. V. Růžička (Sklenář) – 39. Pech (P. Vrána, Z. Michálek), 49. Říčka (Mikuš, Jarůšek), 55. Jarůšek (Říčka)


    Piráti Chomutov: Š. Lukeš (J. Laco) – Valach, Mrázek, Flemming, Dlapa, Slovák, Grman, L. Chalupa – Vondrka, Huml, Tomica – Lauko, V. Růžička, Koblasa – Skokan, Sklenář, Poletín – V. Tomeček, Šťovíček, J. Havel.
    HC Sparta Praha: Honzík (Aittokallio) – T. Pavelka, Z. Michálek, Mikuš, Kalina, Švrček, Tomáš Dvořák – Říčka, P. Vrána, Kudrna – Jarůšek, J. Hlinka, Reichenberg – Kumstát, Pech, Forman – Smejkal, Černoch, Uher – Rousek.

    Rozhodčí: Bejček, Bulanov – Lhotský, Svoboda
    thejrc.org