Třinec – Mladá Boleslav 2:4 (kon.) | Jihlava – Olomouc 3:2 (po pr.) | Vítkovice – Liberec 3:2 (kon.)
Plzeň – Zlín 1:2 (po pr.) | Pardubice – Mountfield HK 3:2 (kon.) | Kometa Brno – Litvínov 6:2 (kon.)
Chomutov – Sparta 4:3 (po pr.)
po prodl.
Piráti Chomutov
4:3 (1:0, 1:1, 1:2 - 1:0)
HC Sparta Praha
Neděle 26.11.2017, 18:00 • SD ARÉNA • Tipsport extraliga • 26. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Tímto se s vámi loučím a z SD ARÉNY se na vás budu těšit zase někdy příště. (20:42:23)
     
    V prodloužení byli u puku více hosté, kteří své šance neproměnili, a tak se radují Piráti, když vítěznou branku vsítil Vladimír Růžička!
     
    Konec zápasu.
    63:13 Vladimír RŮŽIČKA - 4:3
     
    63:13
    Piráti právě vstřelili branku!
    V obranné třetině se ke kotouči dostal VLADIMÍR RŮŽIČKA, jenž pelášil sám na Davida Honzíka! Syn slavného trenéra zachoval chladnou hlavu a vystřelil Chomutovu bod navíc. Asistence: Jakub Sklenář.
     
    62:06
    Chomutovský brankář ležel na ledě a před Lukášem Pechem již byla odkrytá část branky. Ovšem sparťanský útočník trefil ještě Bretta Flemminga!
     
    61:56
    Po vyhraném vhazování vypálil Zbyněk Michálek, ale chomutovský brankář jeho pokus schoval opět do lapačky.
     
    60:53
    Velkou rychlost ve středním pásmu nabral Andrej Kudrna, který se protlačil až ke střele. Ta mířila k zadní tyči, ale lapačka Štěpána Lukeše celou akci přerušila.
     
    60:01
    Začalo prodloužení.
     
    Šedesát minut vítěze nepřineslo, a tak utkání rozhodne prodloužení nebo samostatné nájezdy. Sparta si za svou aktivitu vybojovala bod a nyní se pokusí o získání toho druhého. Chomutov promarnil v dnešním zápase další nadějné vedení a bude se muset ukázat v následující části hry.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vyhraje prodloužení?

    Tipovat můžete do začátku prodloužení.

     
    60:00
    Třetí třetina skončila.
     
    59:59
    Ještě před sirenou je tu další zakázané uvolnění Sparty. Je ovšem zcela jasné, že už se nic v šedesáti minutách nestane.
     
    57:03
    Brett Flemming nedokázal vyhodit puk do středního pásma a ke střele se tak dostal Zbyněk Michálek. Ten mířil k levé tyči, ale jeho pokus byl nepřesný.
     
    55:43
    Vladimír Růžička dojel puk až za brankou, odkud se snažil nachytat hostujícího brankáře. Ovšem jeho kulišárnu David Honzík dokonale přečetl.
    54:23 Richard JARŮŠEK - 3:3
     
    54:23
    Sparta právě vstřelila branku!
    Sparta velmi rychle opět srovnává! Zakončení Roberta Říčky vyrazil domácí brankář mezi kruhy, kam jako první dojel RICHARD JARŮŠEK. Jeho pokus byl tak přesný, že v cestě do branky zazvonil ještě na brankovou konstrukci. Asistence: Robert Říčka.
     
    53:54
    Sparta se ihned snaží o vyrovnání, ale hra je v těchto momentech hodně neurovnaná.
    52:22 Marek TOMICA - 3:2
    Marken.cz

    Michal Luxa

    Branky a nahrávky: 5. Vondrka (Mrázek, Huml), 36. Skokan (Sklenář, Dlapa), 53. Tomica (Vondrka, Flemming), 64. V. Růžička (Sklenář) – 39. Pech (P. Vrána, Z. Michálek), 49. Říčka (Mikuš, Jarůšek), 55. Jarůšek (Říčka)


    Piráti Chomutov: Š. Lukeš (J. Laco) – Valach, Mrázek, Flemming, Dlapa, Slovák, Grman, L. Chalupa – Vondrka, Huml, Tomica – Lauko, V. Růžička, Koblasa – Skokan, Sklenář, Poletín – V. Tomeček, Šťovíček, J. Havel.
    HC Sparta Praha: Honzík (Aittokallio) – T. Pavelka, Z. Michálek, Mikuš, Kalina, Švrček, Tomáš Dvořák – Říčka, P. Vrána, Kudrna – Jarůšek, J. Hlinka, Reichenberg – Kumstát, Pech, Forman – Smejkal, Černoch, Uher – Rousek.

    Rozhodčí: Bejček, Bulanov – Lhotský, Svoboda
    thejrc.org