Kadaň – Frýdek-M. 1:3 (kon.) | Slavia – Havířov 4:3 (kon.)
konec
SK Trhači Kadaň
1:3 (1:2, 0:1, 0:0)
HC Frýdek-Místek
Neděle 26.11.2017, 15:00 • Zimní Stadion Kadaň • Chance liga • 35. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Ode mě je to tedy pro dnešek vše. Díky za pozornost a někdy zase u WSM ligy na shledanou, (17:21:25)
     
    Utkání je u konce, Frýdek-Místek ve třetí třetině uhlídal své dvoubrankové vedení a raduje se ze zisku tří bodů! Za hosty se v přesilových hrách prosadili Vít Christov, David Kofroň a David Klimša. Jedinou branku domácího celku vsítil Nicolas Hlava.
     
    Konec zápasu.
     
    59:40
    Jiří Čelanský si vzal oddechový čas v momentě, kdy domácí musí vstřelit dvě branky. To je hodně nereálné, Dominik Pavlát zůstává na střídačce.
     
    59:10
    Antonín Pechanec dokonce dostal parádní přihrávku před branku, kde kotouč zkoušel protečovat do pravé šibenice. Puk ovšem skončil jen těsně nad brankou, tohle by Pavlát nechytil.
     
    58:28
    Branku hostů objel Oscar Flynn, jenž následně zakončoval z pravého kruhu. Bránící hráče před sebou ovšem neprostřelil, Frýdek je blízko třem bodům.
     
    57:41
    Alex Rašner nyní dostal kotouči do jízdy a unikal sám na Danečka. Tomu udělal kličku a zakončoval do prázdné branky. V rychlosti ji ovšem bekhendem minul!
     
    56:38
    Nyní Pavláta vyzkoušel z blízkosti David Klimša, jenž zakončoval u pravé tyčky. V úhlu zakončoval jen do ramena připraveného kadaňského brankáře.
     
    56:12
    Obrovská mela v brankovišti Dominika Pavláta, který puk za svá záda nepropustil díky velkému štěstí a pomoci svých spoluhráčů!
     
    55:45
    Poslední minutky třetí třetiny probíhají celkem v klidu. Kadaň se do nějakého snažení nedostává, spíše nyní zahrozili hosté.
     
    54:20
    Jakub Chrpa následně zkoušel štěstí pokusem z levého kruhu, ale ani tento kotouč nepropustil Lukáš Daneček za svá záda.
     
    53:55
    Snažení hostů podél pravého mantinelu bylo ukončeno poté, co byl puk ztečován na střídačku Kadaně. Pokračovat se bude vhazováním ve střední třetině.
     
    53:14
    Sudí následně přerušili hru v momentě, kdy ztratili kotouč ze svého dohledu. Bojovalo se o něj několik sekund u střídačky Frýdku-Místku.
     
    52:55
    Štěstí pokoušel zakončením od pravého mantinelu Nicolas Hlava. Jeho zakončení na přední tyčku ovšem v brance neskončilo, Lukáš Daneček si situaci pohlídal.
     
    52:22
    Následně se Trhači nedostali do útočné třetiny, přihrávka směrem dopředu skončila na icingu a pokračovat se bude před brankou Dominika Pavláta.
     
    52:00
    Hra byla přerušena poté, co byla odpískána hra vysokou holí. Pokračovat se tak bude osm minut před koncem třetí třetiny ve středovém kruhu.
     
    50:53
    Antonín Pechanec využil zaváhání Lukáše Blahy a podél pravého mantinelu se dostal do úniku. Ten zakončoval pod víko, nakonec ale trefil jen rameno Pavláta.
     
    50:36
    Nyní se Darek Hejcman dostal do velké šance, kdy dostal přihrávku před branku. V jasné gólovce ale trefil jen prsa Lukáše Danečka!
    Marken.cz

    David Panuška

    Branky a nahrávky: 15. Hlava (Blaha, Dufek) – 13. Christov (Pechanec, Matyáš), 18. Kofroň (Christov, Pechanec), 33. Klimša (Kofroň, Pechanec)


    SK Trhači Kadaň: Pavlát (Tadeáš Dvořák) – Trefný, R. Černý, Blaha, Rašner, Kadeřávek, Szathmáry, Šesták – J. Müller, Kůs, Dufek – Chrpa, Chlouba, Hlava – Flynn, Hejcman, O. Procházka – Krejčiřík, Rindoš, Tupý.
    HC Frýdek-Místek: L. Daneček (Strmeň) – Zahradníček, Ovčačík, Matyáš, Haman, D. Stránský, Bartko – J. Kalus, Pechanec, Bajtek – Christov, Osmík, Harkabus – Kafka, Przybyla, Klimša – Kofroň, Peterek, Kvasnica.

    Rozhodčí: Jechoutek, Vokřál – Jílek, Šperl.
    bahis siteleri