Nové Zámky – Banská Bystrica 2:1 (po pr.) | Košice – Žilina 5:2 (kon.) | Zvolen – Poprad 4:2 (kon.)
Detva – Lipt. Mikuláš 0:1 (kon.)
konec
HC Košice
5:2 (1:0, 4:1, 0:1)
MsHK Žilina
sk Neděle 26.11.2017, 16:30 • Steel aréna, Košice • Tipos Extraliga (SR) • 23. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Zápas je na konci, skončilo sa dnešné hokejové zápolenie medzi celkami HC Košice a MsHK Žilina. Po výsledku 5:2 sa napokon z výhry tešia domáci hokejisti.

    Pomer striel v dnešnom zápase: 37:22

    S týmto konštatovaním sa už s vami lúčim a prajem vám ešte pekný zvyšok večera. Stretnutím vás sprevádzal Lukáš Pancurák. (18:50:24)
     
    Koniec zápasu.
     
    59:28
    Prebieha posledná minúta tretej tretiny, už sa nič neudeje.
     
    58:20
    Máme tu záverečných 100 sekúnd riadnej hracej doby. Je vysoko nepravdepodobné, že by sa dnes ešte malo predlžovať.
     
    57:45
    Košičania kontrolujú puk v strednom pásme a súpera do šancí nepúšťajú. Na ľade prebiehajú ešte posledné striedania, tréneri dávajú šancu aj nižším formáciám.
     
    56:47
    Čakáme na absolútny záver dnešného stretnutia, nepredpokladáme, že by sa v riadnej hracej dobe malo udiať ešte niečo podstatné. S najväčšou pravdepodobnosťou tak dnes tri body ostanú v Košiciach.
     
    55:36
    Žilina hrá s piatimi hráčmi.
     
    55:04
    Zaujímavý teč Nagyovej strely priamo pred Tomekom. Ten mal teraz kusisko šťastia a puk zastavil na svojom tele, aj keď sám nevie, ako.
     
    54:06
    Žilina vyváža puk do bezpečnej zóny, Košičania budú musieť hrať od bránky Vladislava Habala.
     
    53:26
    Vylúčenie v tíme MsHK Žilina (Švec – 2 min., nedovolené bránenie).
     
    53:26
    Nasleduje komerčná prestávka.
     
    53:20
    Ďalšie prerušenie hry v podaní Vladislava Habala, pre ktorého to bol už 20. úspešný zákrok v košickej bránke. Jeho náprotivok v žilinskej svätyni má na svojom konte 28 úspešných zákrokov.
     
    52:17
    Habal pred sebou videl dobre postaveného žilinského korčuliara, preto puk rasšej z lapačky nepustil. Pomerne často sa teraz prerušuje, čo nám výrazne predĺži dnešný zápas.
     
    51:28
    Hostia v snahe presunúť sa pred bránku Vladislava Habala pozabudli na pravidlá a dostali sa do postavenia mimo hry. Vhadzovať sa tak bude v strednom pásme.
     
    50:58
    Nasleduje komerčná prestávka.
     
    50:26
    Košičania držia puk v pásme svojho súpera, častejšie sa ale do zakončenia nedostávajú. Defenzívna činnosť Žiliny sa výrazne zlepšila, nanešťastie pre ňu však až v samom závere zápasu.
     
    50:00
    Do konca riadnej hracej doby ostáva posledných 10 minút.
     
    48:31
    Žilina dala gól!
    Žiline sa ešte darí skórovať a upravuje tak stav na 5:2. Do listiny strelcov sa dnes zapíše aj LUKÁŠ HANDLOVSKÝ. Asistencie: Hruška, Mendrej.
     
    48:15
    Ďalšia veľká košická šanca, tentokrát sa v nej ocitol Spilar. Ten chcel z bezprostrednej blízkosti doklepnúť do siete, našiel ale len pozorného Tomeka.

    Lukáš Pancurák

    Branky a nahrávky: 13. Hovorka (Kafka), 22. Nagy (Dudáš, Spilar), 27. Boltun (Spilar), 30. Kafka (Kessel, Hovorka), 37. Kafka (Pacan, Hovorka) – 31. Klimenta (Mikuš), 49. Handlovský (Hruška, Mendrej)


    HC Košice: Habal (Škorvánek) – Šedivý, Dudáš, Gernát, Kessel, Bača, Pulli, Matejka, Michalčin – Nagy (C), Pacan, Spilar – Suja (A), Hovorka (A), Kafka – Šoltés, Boltun, Hričina – Petráš, Vrábeľ, Klíma
    MsHK Žilina: Tomek (Ivanovič) – Juraško, Mikuš (A), Chaloupka, Poulin, Roman, Harant (A), Mendrej, Meliško – Klimenta, Hruška, Handlovský (C) – Jurík, Švihálek, Tomas – Stupka, Holovič, Tvrdoň – Rogoň, Ondruš, Švec

    Rozhodčí: Lokšík, Štefik – Gajan, Gavalier
    thejrc.org