Chabarovsk – Lok. Moskva 1:2 (kon.) | Spartak – Zenit 3:1 (kon.)
konec
FK Spartak Moskva
3:1 (2:1)
FK Zenit Petrohrad
Pondělí 27.11.2017, 17:30 • Stadion Lokomotiv, Moskva • Ruská Premier Liga • 18. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Je konec! Šlágr tohoto kola nakonec vyzněl lépe pro domácí Spartak Moskva, který v tomto vypjatém utkání dokázal zvítězit 3-1. Hostující hráči sice měli povětšinu času územní převahu, tu ale dokázali přetavit pouze v jednu branku, což znamená, že tři body bere soupeř. (19:25:26)
     
    90+8
    Konec zápasu.
    90+8. Mario PAŠALIĆ - 3:1
     
    90+8
    Spartak právě vstřelil branku!
    Je rozhodnuto! Poslední útok domácího celku putoval přesně na kopačku MARIA PAŠALIČE, který střelou o břevno rozhoduje tento zápas.
     
    90+7
    Žlutou kartu dostává Alexandr Selichov (FK Spartak Moskva).
     
    90+3
    Po dlouhém ošetřovaní se už znovu hraje a Zenit započíná jeden ze svých posledních útoků. Povede se mu přeci jenom vyrovnat?
     
    90+2
    Střídání v týmu FK Spartak Moskva: ze hřiště odchází Dmitrij Kombarov, přichází Ilja Kutěpov.
     
    90+2
    Nehraje se více než minutu, neboť jeden z domácích má zdravotní problémy. Ty byly způsobeny nešťastnou srážkou u branky Spartaku.
     
    90
    Druhý poločas bude nastaven o čtyři minuty.
     
    86
    Čas kvapí a kvapí, do konce zápasu už zbývá zhruba pět minut. Spartak hraje přesně tak, jak mu to vyhovuje. Tedy daleko od svého brankáře.
    85. Červená karta po 2. žluté
     
    85
    Tak pozor! Domácí středopolař Fernando ostře vletěl do Driussiho a za svůj zákrok vidí žlutou kartu. Vzhledem k tomu, že je to již druhá, logicky tak následovala červená karta.
     
    85
    Dzjuba šel do souboje s Jesčenkem loktem a hlavní sudí celou situaci měl přímo před očima. Ruský útočník se ještě diví výroku rozhodčího.
     
    84
    Postupem času se hostující hráči vrhají ve větším počtu do ofenzívy, což hraje do karet soupeři. Ten tak hodnš často hrozí z rychlých kontrů.
     
    83
    Z rychlého protiútoku chtěl udeřit Glušakov, jehož zpětná přihrávka ale našla pouze nohu protihráče. Ze Luís byl schovaný za hráčem.
     
    82
    Žlutou kartu dostává Zé Luís (FK Spartak Moskva).
     
    82
    Na zadní tyči si hrudí sklepával balón Kokorina, zpracování míče ale neproběhlo dle představ. Zenit ale i nadále zůstává u míče.
     
    81
    Do konce utkání zbývá už jen něco málo přes deset minut. Hosté stále marně usilují o vyrovnávací branku a na ní už nezbývá moc času.
     
    81
    Žlutou kartu dostává Emiliano Rigoni (FK Zenit Petrohrad).

    David Suchý

    Branky: 19. Samedov (D. Kombarov), 30. L. Adriano (Luís), 90+8. Pašalić (Luís) – 35. Criscito

    Karty:   24. Samedov (SPM), 45. Glušakov (SPM), 69. Zobnin (SPM), 79. Fernando (SPM), 82. Luís (SPM), 90+7. Selichov (SPM) – 25. Paredes (PET), 81. Rigoni (PET)   85. Fernando (SPM)


    FK Spartak Moskva: Selichov – Ješčenko, Džikija, Bocchetti, D. Kombarov (90+2. Kutěpov) – Samedov (46. Zobnin), Fernando, Glušakov (C), Promes – L. Adriano (76. Pašalić) – Luís.
    Náhradníci: Maximenko, Rebrov – Kutěpov, Bakajev, Melgarejo, Pašalić, I. Popov, Petković, Rasskazov, Pedro Rocha, S. Samsonov, Zobnin.

    FK Zenit Petrohrad: Lodygin – Smolnikov (65. Dzjuba), Ivanović, Mammana, Criscito (C) – Kuzjajev, Paredes, Kranevitter (35. Rigoni), Žirkov – Poloz (79. Driussi), Kokorin.
    Náhradníci: M. Keržakov, Baburin – Driussi, Dzjuba, Jerochin, Kaplenko, Karpov, M. Mevlja, Noboa, Rigoni, Terentěv.
    thejrc.org