Jihlava – Olomouc 3:4 (kon.)
konec
HC Dukla Jihlava
3:4 (1:2, 1:1, 1:1)
HC Olomouc
Úterý 28.11.2017, 18:00 • Horácký zimní stadion, Jihlava • DHL Extraliga juniorů • 28. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    44:52
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Váňa odchází z trestné lavice rozhodně dříve, než by sám chtěl. Holiš po přihrávce Spálovského vystřelil od modré a puk si před brankou našel ROK MACUH, který zblízka svým druhým gólem v utkání posílá Olomouc do vedení. Asistence: Tomáš Holiš, Adam Spálovský.
     
    44:13
    Dukla právě vstřelila branku!
    Domácí srovnávají stav zápasu. Nyní jsem zcela přesně nevěděl, jak branka padla, ale řekl bych, že po souhře Kadlečka s Čermákem druhý jmenovaný vystřelil a LUKÁŠ JINDRA zblízka usměrnil puk za Ovčařího záda. Asistence: David Čermák, Slavomír Kadleček.
     
    38:56
    Dukla právě vstřelila branku!
    Jihlavští hokejisté snižují na rozdíl jedné přesné trefy. Po vyhraném buly popostrčil Najman kotouč před branku na ADAMA HRBATÉHO, který nedal Ovčařímu šanci. Zamířil nechytatelně a rychle pod horní tyčku. Asistence: Adam Najman.
     
    35:02
    Olomouc právě vstřelila branku!
    První šanci ještě Mora nevyužila. Josef Podlaha z dobré pozice mezi kruhy orazítkoval pravou jihlavskou tyčku. Vzápětí už se ale hosté radují. Smutný po Beutlově přihrávce vypálil od modré a ROK MACUH přesnou tečí usměrnil kotouč pod horní tyčku. Asistence: Michal Smutný, Vítězslav Beutl.
     
    08:42
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Hosté se dostávají do vedení. Macuh vyslal na zteč MARKA HUSTÁKA, který z pravé strany napřáhl a poměrně překvapivě překonal Jaroslava Judu. Asistence: Rok Macuh, Miroslav Kuba.
     
    07:33
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Srovnáno jest. A to po situaci dva na jednoho. V ní vzal Pavel Tomaník odpovědnost sám na sebe, jenže jeho střelu zastavil pravý beton Judy. Na dorážku FILIPA PALIČKY už ale domácí gólman nemohl stačit, na útočníka Olomouce zívala poloprázdná klec. Asistence: Pavel Tomaník, Ludvík Rutar
     
    01:19
    Dukla právě vstřelila branku!
    Zdá se, že v minulém utkání nově poskládaná formace juniorů funguje na jedničku. Starší dorostenci Najman s Valou udělali pořádný tlak do branky a ADAM HRBATÝ doklepl puk za záda gólmana Ovčařího. Asistence: Tomáš Vala, Adam Najman.
    Marken.cz

    Tomáš Lysý

    Branky a nahrávky: 2. Hrbatý (Vala, Najman), 39. Hrbatý (Najman), 45. JIndra (Čermák, Kadleček) – 8. Palička (Tomaník, Rutar), 9. Husták (Macuh, Kuba), 36. Macuh (Smutný, Beutl), 45. Macuh (Holiš, Spálovský)


    HC Dukla Jihlava: Juda (Šťastný) – Mareš, Pospíchal, Vála, Srnský, Trávník, Váňa, Havelka – Čermák, Heinrich, Mejzlík – Jindra, Kadleček, Waller – Hrbatý, Najman, Vala – Adam. Trenér: Karel Nekvasil
    HC Olomouc: Ovčaří (Schejbal) – Rutar, Kuba, Murla, Smutný, Spálovský, Holiš, Beutl, Szturc – Podlaha, Marek, Beier – Tomaník, Pěcha, Palička – Husták, Macuh, Jelínek – Machálek, Hajšman, Janků. Trenér: Petr Fiala

    Rozhodčí: Vrba – Polák, Urubčík
    thejrc.org