Litoměřice – Vsetín 3:6 (kon.)
konec
HC Stadion Litoměřice
3:6 (0:1, 2:4, 1:1)
VHK ROBE Vsetín
Úterý 28.11.2017, 18:00 • Kalich Arena, Litoměřice • Chance liga • 31. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 18:00.
     
    Zdravím Vás u předehrávky 31. kola WSM ligy. V něm se v Kalich Areně utkají HC Stadion Litoměřice a VHK ROBE Vsetín. Z předchozích výsledků mají oba týmy shodnou bilanci výher a proher. Čeká na nás jistě zajímavé utkání, přeji Vám příjemnou hokejovou zábavu.
     
    HC Stadion Litoměřice
    (11-3-4-8, 43 b., 6. místo)

    Po reprezentační přestávce si tým Miloše Říhy drží kladnou bilanci. Z dosavadních pěti zápasů ve třech zvítězil. V domácím prostředí si drží zatím neporazitelnost. Padl pouze na ledě Kladna a Slavie. V obou zápasech shodně 0:3. Na svém kontě mají litoměřičtí i jednu venkovní výhru, podařilo se jim vydrancovat benátecký stadion díky těsné výhře 2:1. Stále se tedy drží kolem šestého místa, o to se momentálně dělí s prostějovskými Jestřáby. Před nimi už je jen čtyřka favoritů Karlovy Vary, České Budějovice, Slavia a Kladno.


    Hráčské statistiky

    Kanadské bodování:
    Vítězslav Bílek (10+10) – 20 bodů
    Jan Veselý (9+7) – 16 bodů
    Ondřej Smetana (4+12) – 16 bodů
    Aleš Pavlas (3+13) – 16 bodů

    Nejlepší střelci:
    Vítězslav Bílek – 10 tref
    Jan Veselý – 9 tref
    Ondřej Smetana – 4 trefy
    Denis Kusý – 4 trefy
    Patrik Miškář – 4 trefy
    Filip Jirásek – 4 trefy

    Nejlepší nahrávači:
    Aleš Pavlas – 13 asistencí
    Ondřej Smetana – 12 asistencí
    Vítězslav Bílek – 10 asistencí

    Nejtrestanější hráči:
    Martin Havelka – 59 TM
    Aleš Pavlas – 34 TM
    Jan Strejček – 33 TM

    Brankářské statistiky:
    Tomáš Král – 10 záp. | prům. 2,17 | úsp. 92,23%
    Martin Michajlov – 8 záp. | prům. 2,10 | úsp. 93,28%
    Milan Klouček – 7 záp. | prům. 2,86 | úsp. 88,76%


    Týmové statistiky

    Vstřelené góly: 66
    Obdržené góly: 66
    Využití přesilovek: 10,22%
    Ubráněná oslabení: 86,13%
    Průměrná domácí návštěvnost: 1072
     
    VHK ROBE Vsetín
    (6-5-2-12, 30 b., 12. místo)

    Nováček WSM ligy se postupně zvedá tabulkou, byť mu to trvalo trochu delší dobu. Za sebou má již s větším odstupem Benátky nad Jizerou a Kadaň. Podobnou vzdálenost mají Valaši i na jedenácté místo, na něm je nyní ústecký Slovan s pětibodovým náskokem. Rozvinuli proto spolupráci s extraligovým Mountfieldem HK, už příchozího Jaroslava Pavelku doplnili v kádru Ondřej Kopta a Petr Beránek, všichni tři velmi známí pro litoměřické fanoušky. Po reprezentační přestávce odevzdal Vsetín jen jednou tři body, a to Třebíči. Vysoko porazil oba týmy pod sebou, vyrovnaně bojoval proti Prostějovu a Frýdku-Místku, o vítězi rozhodly až samostatné nájezdy, v těch byl Vsetín jednou úspěšný, jednou nikoliv.


    Hráčské statistiky

    Kanadské bodování:
    David Březina (13+11) – 24 bodů
    Tomáš Vávra (9+6) – 15 bodů
    Jaroslav Markovič (6+9) – 15 bodů
    Ondřej Slováček (3+12) – 15 bodů

    Nejlepší střelci:
    David Březina – 13 tref
    Tomáš Vávra – 9 tref
    Jaroslav Markovič – 6 tref

    Nejlepší nahrávači:
    Ondřej Slováček – 12 asistencí
    David Březina – 11 asistencí
    Tomáš Frolo – 10 asistencí

    Nejtrestanější hráči:
    Tomáš Frolo – 91 TM
    Martin Podešva – 24 TM
    Radim Ostrčil – 24 TM

    Brankářské statistiky:
    Jaroslav Pavelka – 11 záp. | prům. 2,17 | úsp. 91,97%
    Luboš Horčička – 12 záp. | prům. 3,21 | úsp. 87,92%
    Michal Šurý – 6 záp. | prům. 3,93 | úsp. 85,52%


    Týmové statistiky

    Vstřelené góly: 67
    Obdržené góly: 78
    Využití přesilovek: 13,16%
    Ubráněná oslabení: 79,63%
    Průměrná domácí návštěvnost: 2858
     
    Předchozí vzájemné zápasy

    5. kolo, 23.9.: Litoměřice – Vsetín 4:3 pp.
    Branky a nahrávky: 19. Komárek (Havelka), 32. Jirásek, 52. Kantner (Jirásek, Pavlas), 62. Miškář (Smetana) – 10. Hruška (Březina), 38. Březina (Kucharczyk, Janáček), 60. Kucharczyk (Březina).

    18. kolo, 28.10.: Vsetín – Litoměřice 2:1 sn.
    Branky a nahrávky: 60. Ostrčil (Kucharczyk), rozh. náj. Podešva – 54. Smetana (Jirásek, Hanták).
     
    Úvodní sestavy:

    HC Stadion Litoměřice: Klouček (Michajlov) – Strejček, Buchtela, Jeřábek, Kvasnička, Jebavý, Jandus – Kusý, J. Veselý, Bílek – Helt, Machala, Kodýtek – Řehoř, J. Šimeček, Stříbrný – M. Havelka, Hanták, Kantner.

    VHK ROBE Vsetín: J. Pavelka (Horčička) – D. Krenželok, Teper, Frolo, Ostrčil, Dundáček, Žák – Březina, Kopta, Markovič – Vávra, Podešva, Slováček – P. Beránek, Kucharczyk, Protasenja – Šilhavý, Karafiát, Hořanský.

    Rozhodčí: Wagner, Zubzanda – Hejl, Podrazil.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    00:07
    Přestože Litoměřice vyhrály buly, musely se s kotoučem vrátit až ke Kloučkovi. Odsud započaly další rozehrávku, ovšem Vsetín je nechce pustit za střední pásmo.
     
    01:00
    Do samotného průniku na branku Kloučka se řítil Ondřej Slováček. Davidu Kvasničkovi se ale podařilo jej těsně před vystřelením zblokovat. Přesto se Valaši nadále drželi před brankou Litoměřic.
     
    02:05
    Nepříliš vyvedený útok Litoměřic na branku Pavelky skončil vrácením kotouče do obranného pásma Stadionu, kam si pro něj zajel Josef Stříbrný.
     
    02:57
    Vývoz Radka Jeřábka rychle kontroval Jaroslav Markovič. Stejným tempem se vydala zpět nová posila Stadionu Ondřej Machala. Na Jaroslava Pavelku však vyzrát nedokázal.
     
    03:40
    Kališníkům se podařilo na malou chvíli zmírnit napětí před Kloučkem vyhozením kotouče na icing. Následně i vytlačit Valachy až do jejich obranného pásma. Vsacané se však i nadále drží u kotouče.
     
    04:33
    Ondřej Smetana zastavil kotouč, pro který se natahoval Vojtěch Šilhavý. Velmi rychle jej nasměroval směrem k Pavelkovi. Vsetínská obrana však zpozorněla a obdobným tempem se vrátila k ohrožování prostoru brankoviště Milana Kloučka.
     
    05:57
    Až Jan Veselý vysvobodil Bílka v rohu kluziště a vybojoval puk na svou stranu. Ten poté přeletěl do rohu ledové plochy, zůstal však v držení domácího týmu.
     
    07:00
    David Březina se snažil prostrčit kotouč za záda Milana Kloučka z těsné blízkosti brankoviště. Ani na několikerý pokus se mu šance nevydařila. Litoměřice poté vyjely na opačný konec ledové plochy.
     
    07:51
    Jiří Jebavý nastřelil prudce puk na Pavelku. Před ním stojící obránce Vsetína však kotouč zastavil a rozehrál jej opačným směrem.
     
    08:26
    Enormní šance Davida Březiny! Odraženou střelou od Ondřeje Kopty orazítkoval levou tyčku branky Milana Kloučka. Valaši se nadále tlačí na branku.
     
    09:36
    Podobně velkou šanci měl na druhé straně Martin Havelka. Ovšem Pavelka do jeho střely z hranice brankoviště na poslední chvíli vložil betony, čímž ji zblokoval.
     
    10:04
    Matyáš Kantner prostoupil osamocen až do útočného pásma. Nezastavil ho ani Radim Kucharczyk, který předvedl krásnou piruetu na modré čáře. Kantner poté prověřil střelou z levého kruhu Pavelku, pro něj však tento pokus nečinil žádný problém.
     
    10:45
    Už se zdálo, že Vítězslav Bílek vyjede vítězně ze souboje o puk u mantinelu s Protasenjou, do dráhy puku se ale na poslední chvíli vložil Tomáš Frolo, který obloukem přehodil střední pásmo a nasměroval své spoluhráče k dalšímu útoku.
     
    12:14
    Ondřej Buchtela byl nucen se vrátit s kotoučem až k vlastní brance. Odsud se dokázal rychle probít zpět. Vzápětí však zaúřadovala obrana Vsetína, která poslala kotouč opět ke Kloučkovi. Jejich průnik zastavil ofsajd.
     
    13:06
    Na modré čáře se pokoušel Filip Hanták o vystřelení. Vsetínský obránce ho však zablokoval. Hantákovi se nepodařilo přes něj ani napodruhé vyjet.
     
    13:31
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Vytrvalá snaha nakonec přinesla pro Valachy kýžený gól. Před brankovištěm stál PETR BERÁNEK, který obloukem přehodil ležícího gólmana Litoměřic. Asistence: Anatolij Protasenja, Radim Kucharczyk.
     
    14:10
    Litoměřice se ani po obdržení gólu nevzdávají. Do střelecké příležitosti se dostal Ivan Řehoř, jehož pokus našel pouze brusli před ním stojícího obránce Vsetína.
     
    15:03
    Filip Hanták s Martinem Havelkou bojují proti stejnému počtu hráčů Vsetína za brankou Pavelky. Vítězně z něj vyjeli právě domácí hokejisté, kteří velmi rychle nasměrovali puk na branku Valachů. Z následného vhazování vzešel protiútok Vsetína.
     
    16:46
    Vyloučení v týmu HC Stadion Litoměřice (Ondřej Machala – 2 min., zdržování hry / vystřelení nebo vyhození puku mimo).
     
    17:07
    Svou přesilovku začali Valaši zrovna aktivně. Hráčům Litoměřic se zadařilo vyhodit až k brance Pavelky.
     
    17:50
    Následně však musel Klouček čelit mnoha střeleckým pokusům ze strany vsetínského týmu. Proti nim si zatím dokázal poradit stoprocentně.
     
    18:12
    Kombinaci přetavil ve střelu Radim Kucharczyk. Puk však pouze prolétl vedle tyčky Kloučkovy branky, následně byl zahájen litoměřický průnik na opačný konec ledu.
     
    18:46
    Domácí v plném počtu.
     
    19:12
    Martin Jandus se pokusil o přihrávku na Martina Havelku, který však po srážce s Michalem Žákem padl na zem. Přesto se domácí udrželi ve hře v útočném pásmu.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    Gólový stav zatím plně odpovídá předvedené hře. Přestože se kališníci snažili a několik příležitostí na Jaroslava Pavelku vyslali, na útočnou sílu Vsacanů to nestačilo. Ti naopak jednu z mnoha svých šancí proměnili, zásluhou bývalého hráče Litoměřic Petra Beránka.

    Statistické okénko

    Střely na branku: 12:10
    Zblokované střely: 6:1
    Vhazování: 11:12
    Trestné minuty: 2:0
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    20:14
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Nahození puku od Jakuba Tepera vyrazil Klouček přímo na ONDŘEJ KOPTA, který našel skulinku mezi nohama Kloučka, kam kotouč přesně umístil. Asistence: David Březina, Jakub Teper.
     
    20:24
    Vyloučení v týmu VHK ROBE Vsetín (Ondřej Slováček – 2 min., podražení).
     
    20:35
    Přesilovku začal Stadion ve vysoké rychlosti. Té se ale Valaši přizpůsobili a brání každý nához kališníků na branku. Těm se navíc podařilo domácí hokejisty vytlačit z pásma.
     
    21:57
    O přímé ohrožení Pavelkovy branky se postaral Jan Veselý, který se v mezikruží otočil. Z otočky poté prudce vypálil, ovšem jeho spoluhráče z Hradce Králové překonat nedokázal.
     
    22:24
    Hosté v plném počtu.
     
    22:57
    Po vyrovnání početních sil se opět Vsacané nadechli k útoku. Tentokrát se však i litoměřickým daří je velmi účinně blokovat a následně přenášet hru.
     
    23:28
    Radek Jeřábek se pokusil najít volné místo skrz vsetínskou obranu. Jeho nahození však velmi rychle zblokoval Radim Ostrčil, i tak se ale kališníci ke střele na Pavelku dostali.
     
    24:01
    Osamocen se vydal na branku Kloučka Tomáš Vávra. Z pravého kruhu prudce vyslal střelu na litoměřickou branku. Kotouč se do bezpečné vzdálenosti nedostal, naopak definitivně za Kloučkova záda se jej snažil dotlačit Petr Beránek.
     
    25:26
    Martin Jandus velmi rychle zahájil rozehrávku Litoměřic, kterou ve střelu přetavil Denis Kusý. Do trajektorie kotouče se ale vložili dva vsetínští obránci, kteří ji zblokovali. Valaši se poté dostali k dalšímu ohrožování branky Milana Kloučka.
     
    26:47
    Bekhendem se snažil procpat puk z těsné blízkosti pravé tyčky Kloučkovy svatyně za jeho záda Radim Kucharczyk. Litoměřický gólman však v tomto případě zůstal pozorný.
     
    27:52
    Martin Havelka nepřevzal kotouč od Řehoře, což vedlo k dalšímu průniku Vsetína na branku.
     
    27:57
    Vyloučení v týmu HC Stadion Litoměřice (Martin Havelka – trestné střílení, sekání).
     
    27:57
    Ondřej Slováček nedokázal v trestném střílení na Milana Kloučka vyzrát!
     
    28:12
    Jan Veselý opět velmi tvrdě prověřil Jaroslava Pavelku. Ten nyní sevřel kotouč mezi betony. Odolal i následující přímé střele Ondřeje Machaly.
     
    28:54
    Ivan Řehoř vyslal puk na Pavelku. Vsetínský gólman jej odrazil přímo na hůl Josefa Stříbrného, který velmi rychle puk na branku dorazil. Ovšem i tuto střelu Pavelka vyrazil.
     
    29:36
    Martin Havelka se dostal k pěstnímu souboji s Tomášem Vávrou!
     
    29:36
    Současné vyloučení:
    Vyloučení v týmu HC Stadion Litoměřice (Martin Havelka – 2 min. + 2 min., hrubost).
    Vyloučení v týmu VHK ROBE Vsetín (Tomáš Vávra – 2 min., držení hole).
     
    30:31
    Valaši se i nadále tlačí na branku Kloučka, na kterého vysílají jednu střelu za druhou.
     
    30:55
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Valachům se podařilo využít přesilovku. Kotouč definitivně po několika střelách dotlačil do branky DANIEL KRENŽELOK. Asistence: Radim Kucharczyk, Petr Beránek.
     
    32:06
    Do ideálního pokusu se dostal Josef Stříbrný. Před brankou Pavelky však nedokázal najít Řehoře, Vsetín se poté vrátil zpět ke Kloučkovi.
     
    32:37
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Demolice domácího celku pokračuje. V signalizované výhodě dotlačil po kombinaci puk do branky DAVID BŘEZINA. Asistence: Jaroslav Markovič, Filip Dundáček.
     
    32:37
    Střídání v týmu HC Stadion Litoměřice: ze hřiště odchází Milan Klouček, přichází Martin Michajlov.
     
    32:46
    Střelu Matyáše Kantnera z ostrého úhlu poslal Pavelka do ochranné sítě. Vhazovalo se po jeho pravici. Z buly vyjeli vítězně hosté, kteří se snažili probít zpět k Martinovi Michajlovovi.
     
    33:32
    Litoměřice právě vstřelily branku!
    Přecijen se litoměřickým podařilo Pavelku prostřelit. Odraženého puku si všimla nová posila litoměřických ONDŘEJ MACHALA, který prudkou střelou z mezikruží snižuje nepříznivý stav svého týmu. Asistence: Ondřej Buchtela.
     
    34:36
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Ovšem Vsacané velmi rychle své vedení navýšili. Samostatným průnikem se dostal před branku Michajlova DAVID BŘEZINA, který poslal puk za jeho záda z levé strany. Asistence: Jaroslav Markovič, Filip Dundáček.
     
    35:07
    Ondřej Machala se snaží drze vyjet proti kotouči, který drží dvojnásobná přesila vsetínských hráčů. Valachům se následně povedlo proniknout před Michajlova, už ne však jeho branku ohrozit.
     
    36:23
    Litoměřice právě vstřelily branku!
    Přestřelka závěrečných minut pokračuje. První střelu vyslal Martin Jandus, tu ale Pavelka vyrazil. Ovšem přímo na JAROSLAVA ŠIMEČKA, který jej velmi prudce poslal do odkrytého prostoru vsetínské branky. Asistence: Martin Jandus, Jiří Jebavý.
     
    36:55
    Kombinaci v útočném pásmu přeměnil ve střelu od modré čáry David Kvasnička. Jeho puk však našel pouze brusle Ondřeje Kopty.
     
    37:38
    Tutovku měl na své holi Filip Helt. Stála před ním odkrytá Pavelkova branka, ovšem litoměřický útočník přestřelil.
     
    38:52
    Stadion se nadále snaží kombinovat v útočném pásmu. Pavelku však z mnoha pokusů prostřelit nezvládají.
     
    39:47
    I Martin Michajlov musí čelit několika střelám. Podařilo se mu však puk zalehnout a šanci Vsacanů přerušit.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    Zpočátku jasná převaha Valachů se v závěrečných minutách zvrhla v přestřelku na obě branky. Domácím se podařilo zmírnit náskok Vsetína na rozdíl třech branek.

    Statistické okénko

    Střely na branku: 14:17
    Zblokované střely: 3:6
    Vhazování: 19:7
    Trestné minuty: 4:4
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    40:37
    Třetí periodu začal útočnou situací Vsetín, který však nevyslal na Michajlova jedinou střelu. Hra se poté přesunula do středního pásma.
     
    42:10
    Martin Havelka zaklínil svýma nohama Jiřího Karafiáta. Ten se marně snažil z tohoto sevření vymanit, neobešlo se to však bez pádu.
     
    42:37
    Dnešní utkání sleduje 1062 diváků.
     
    42:55
    Vyloučení v týmu HC Stadion Litoměřice (Ondřej Buchtela – 2 min. + 2 min., vysoká hůl).
     
    42:58
    Jakub Teper se pokusil z pravého kruhu o prověření Michajlova. Jeho šanci však paradoxně zbrzdil jeho spoluhráč Jaroslav Markovič.
     
    44:18
    Čtyřminutové oslabení začali lépe litoměřičtí hokejisté, kteří se velmi rychle přesunuli k brance Jaroslava Pavelky. Obdobnou rychlostí se však dokázali hokejisté Vsetína vrátit zpět. Od střel na Michajlova však byli celkem pravidelně odpuzeni.
     
    44:59
    Martin Michajlov zastavil u tyčky pokus Petra Beránka. Z následného vhazování započali Valaši s ostřelováním branky. Michajlov se zuby nehty snažil, nakonec puk udržel. I za cenu posunuté branky.
     
    45:42
    Ondřej Machala velmi drze obehrál o kotouč Filipa Dundáčka, o něj pak následně bojoval Filip Helt, který už jej neudržel. Následně se Valaši opět dostali směrem k brance Michajlova.
     
    46:55
    Domácí v plném počtu.
     
    47:30
    Radek Jeřábek nedokázal sebrat puk Davidu Březinovi, kterého pronásledoval za vlastní brankou podél mantinelu.
     
    49:03
    Špatnou rozehrávku Vsetína využil k vyjetí do příležitosti Ondřej Machala. Na Pavelku však tentokrát vyzrát nedokázal.
     
    49:23
    Ondřej Kopta neprostřelil domácí obranu. Ta naopak vyhodila puk na zakázané uvolnění. V přerušené hře se do menší strkanice pustili Ondřej Buchtela a David Březina.
     
    49:49
    Martin Michajlov s přehledem zachytil sérii střel formace Martina Podešvy. Po té poslední se vhazovalo ve středním pásmu.
     
    50:22
    Jaroslav Šimeček vyslal do ideální příležitosti Ivana Řehoře. K němu se však velmi rychle sjel vsetínský obránce, díky čemuž nedokázal Řehoř přesně zamířit na Pavelku. Střela tak pouze prolétla kolem vsetínského gólmana.
     
    51:01
    Hra je nyní často přerušována. Při průnicích na jednu či druhou branku jsou oba týmy s jistou pravidelností zachycovány v ofsajdovém postavení.
     
    51:38
    Po vhazování mezi Kodýtkem a Markovičem se dostal puk k Tomáši Frolovi, který se velmi rychle přesunul k Martinu Michajlovovi. Akce Valachů byla ukončena díky postavení útočícího hráče v brankovišti.
     
    52:17
    Vyloučení v týmu VHK ROBE Vsetín (Tomáš Frolo – 2 min., vražení na hrazení).
     
    52:27
    Během deseti vteřin přesilovky je k vidění již třetí vhazování. Poté, co byli litoměřičtí zachyceni v ofsajdu zachytil puk Filip Helt, který jej velmi rychle poslal na domácí střídačku.
     
    53:17
    Ondřej Buchtela se snaží najít vhodné postavení ke střele, přitom si obbruslil dva protihráče. Následná střela na Pavelku již přesná nebyla.
     
    54:17
    Hosté v plném počtu.
     
    54:33
    Josef Stříbrný zblokoval Březinu, díky čemuž se do hry dostal Jaroslav Šimeček.
     
    54:49
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Poté, co Jaroslav Šimeček trochu smolně trefil pouze tyčku branky Jaroslava Pavelky. K odraženému puku se dostal Markovič, který jej poté nasměroval na RADIMA OSTRČILA, který poslal puk k levé tyčce Michajlovovy branky. Asistence: Jaroslav Markovič.
     
    55:31
    Vítězslav Bílek nakonec neuchránil puk před Danielem Krenželokem, i když do svých několika otoček vložil velké úsilí. Valaši se poté dostali k litoměřické brance.
     
    56:15
    Jakub Teper vyslal prudký puk na branku Michajlova, ten se pak pokoušel do branky dorazit David Březina. Oba dva na Michajlova vyzrát nedokázali.
     
    56:23
    Vyloučení v týmu VHK ROBE Vsetín (Adam Hořanský – 2 min., nedovolené bránění).
     
    56:39
    Přesilovku začal Stadion tlačením se před branku Pavelky. Ten zatím těchto střelám odolat dokázal, navíc se Vsacané dostali na malý moment před litoměřickou branku.
     
    57:16
    Litoměřice právě vstřelily branku!
    ONDŘEJ MACHALA zažívá velice úspěšnou premiéru v kališnickém dresu. Do odkryté pravé strany branky Jaroslava Pavelky umístil velice přesně kotouč. Asistence: Petr Kodýtek.
     
    57:50
    Denis Kusý nepřevzal rychlou přihrávku od Radka Jeřábka. I tak se ale domácí hokejisté udrželi v útočném pásmu. Zde na Pavelku čekalo určité množství práce. S tou se však vypořádal.
     
    58:38
    Vyloučení v týmu HC Stadion Litoměřice (Ivan Řehoř – 2 min., vysoká hůl).
     
    58:48
    Závěrečnou přesilovku domácí hokejisté usilovně brání. Ondřej Smetana vyhodil kotouč do útočného pásma, kam se rovněž přesunulo těžiště hry.
     
    59:05
    Vyloučení v týmu VHK ROBE Vsetín (Radim Kucharczyk – 2 min., nedovolené bránění).
     
    59:25
    Krásná akce litoměřických. Radek Jeřábek našel v útočném pásmu Petra Kodýtka, který poslal puk na ještě lépe postaveného Ondřeje Machalu. Ten svůj hattrick již nedovršil, Pavelka se velmi rychle do střely přesunul.
     
    Konec zápasu.
     
    Třetí třetina již nepřinesla nijak výraznou změnu ve hře. Vsetín si zaslouženě z tohoto utkání odváží tři body, přestože se litoměřičtí zejména ve druhé třetině enormně snažili.
     
    To je pro dnešek ode mne vše. Těším se u dalších online přenosů. (20:32:09)
    Marken.cz

    Vít Trubička

    Branky a nahrávky: 34. Machala (Buchtela), 37. J. Šimeček (Jandus, Jebavý), 58. Machala (Kodýtek) – 14. P. Beránek (Protasenja, Kucharczyk), 21. Kopta (Březina, Teper), 31. D. Krenželok (Kucharczyk, P. Beránek), 33. Březina (Markovič, Dundáček), 35. Březina (Markovič, Dundáček), 55. Ostrčil (Markovič)


    HC Stadion Litoměřice: Klouček (33. Michajlov) – Strejček, Buchtela, Jeřábek, Kvasnička, Jebavý, Jandus – Kusý, J. Veselý, Bílek – Helt, Machala, Kodýtek – Řehoř, J. Šimeček, Stříbrný – M. Havelka, Hanták, Kantner.
    VHK ROBE Vsetín: J. Pavelka (Horčička) – D. Krenželok, Teper, Frolo, Ostrčil, Dundáček, Žák – Březina, Kopta, Markovič – Vávra, Podešva, Slováček – P. Beránek, Kucharczyk, Protasenja – Šilhavý, Karafiát, Hořanský.

    Rozhodčí: Wagner, Zubzanda – Hejl, Podrazil

    Diváci: 1062
    thejrc.org