Litoměřice – Vsetín 3:6 (kon.)
konec
HC Stadion Litoměřice
3:6 (0:1, 2:4, 1:1)
VHK ROBE Vsetín
Úterý 28.11.2017, 18:00 • Kalich Arena, Litoměřice • Chance liga • 31. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:25
    Krásná akce litoměřických. Radek Jeřábek našel v útočném pásmu Petra Kodýtka, který poslal puk na ještě lépe postaveného Ondřeje Machalu. Ten svůj hattrick již nedovršil, Pavelka se velmi rychle do střely přesunul.
     
    59:05
    Vyloučení v týmu VHK ROBE Vsetín (Radim Kucharczyk – 2 min., nedovolené bránění).
     
    58:38
    Vyloučení v týmu HC Stadion Litoměřice (Ivan Řehoř – 2 min., vysoká hůl).
     
    57:16
    Litoměřice právě vstřelily branku!
    ONDŘEJ MACHALA zažívá velice úspěšnou premiéru v kališnickém dresu. Do odkryté pravé strany branky Jaroslava Pavelky umístil velice přesně kotouč. Asistence: Petr Kodýtek.
     
    56:23
    Vyloučení v týmu VHK ROBE Vsetín (Adam Hořanský – 2 min., nedovolené bránění).
     
    56:15
    Jakub Teper vyslal prudký puk na branku Michajlova, ten se pak pokoušel do branky dorazit David Březina. Oba dva na Michajlova vyzrát nedokázali.
     
    54:49
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Poté, co Jaroslav Šimeček trochu smolně trefil pouze tyčku branky Jaroslava Pavelky. K odraženému puku se dostal Markovič, který jej poté nasměroval na RADIMA OSTRČILA, který poslal puk k levé tyčce Michajlovovy branky. Asistence: Jaroslav Markovič.
     
    52:17
    Vyloučení v týmu VHK ROBE Vsetín (Tomáš Frolo – 2 min., vražení na hrazení).
     
    44:59
    Martin Michajlov zastavil u tyčky pokus Petra Beránka. Z následného vhazování započali Valaši s ostřelováním branky. Michajlov se zuby nehty snažil, nakonec puk udržel. I za cenu posunuté branky.
     
    42:55
    Vyloučení v týmu HC Stadion Litoměřice (Ondřej Buchtela – 2 min. + 2 min., vysoká hůl).
     
    37:38
    Tutovku měl na své holi Filip Helt. Stála před ním odkrytá Pavelkova branka, ovšem litoměřický útočník přestřelil.
     
    36:23
    Litoměřice právě vstřelily branku!
    Přestřelka závěrečných minut pokračuje. První střelu vyslal Martin Jandus, tu ale Pavelka vyrazil. Ovšem přímo na JAROSLAVA ŠIMEČKA, který jej velmi prudce poslal do odkrytého prostoru vsetínské branky. Asistence: Martin Jandus, Jiří Jebavý.
     
    34:36
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Ovšem Vsacané velmi rychle své vedení navýšili. Samostatným průnikem se dostal před branku Michajlova DAVID BŘEZINA, který poslal puk za jeho záda z levé strany. Asistence: Jaroslav Markovič, Filip Dundáček.
     
    33:32
    Litoměřice právě vstřelily branku!
    Přecijen se litoměřickým podařilo Pavelku prostřelit. Odraženého puku si všimla nová posila litoměřických ONDŘEJ MACHALA, který prudkou střelou z mezikruží snižuje nepříznivý stav svého týmu. Asistence: Ondřej Buchtela.
     
    32:37
    Střídání v týmu HC Stadion Litoměřice: ze hřiště odchází Milan Klouček, přichází Martin Michajlov.
     
    32:37
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Demolice domácího celku pokračuje. V signalizované výhodě dotlačil po kombinaci puk do branky DAVID BŘEZINA. Asistence: Jaroslav Markovič, Filip Dundáček.
     
    30:55
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Valachům se podařilo využít přesilovku. Kotouč definitivně po několika střelách dotlačil do branky DANIEL KRENŽELOK. Asistence: Radim Kucharczyk, Petr Beránek.
     
    29:36
    Současné vyloučení:
    Vyloučení v týmu HC Stadion Litoměřice (Martin Havelka – 2 min. + 2 min., hrubost).
    Vyloučení v týmu VHK ROBE Vsetín (Tomáš Vávra – 2 min., držení hole).
     
    29:36
    Martin Havelka se dostal k pěstnímu souboji s Tomášem Vávrou!
     
    28:54
    Ivan Řehoř vyslal puk na Pavelku. Vsetínský gólman jej odrazil přímo na hůl Josefa Stříbrného, který velmi rychle puk na branku dorazil. Ovšem i tuto střelu Pavelka vyrazil.
     
    27:57
    Ondřej Slováček nedokázal v trestném střílení na Milana Kloučka vyzrát!
     
    27:57
    Vyloučení v týmu HC Stadion Litoměřice (Martin Havelka – trestné střílení, sekání).
     
    24:01
    Osamocen se vydal na branku Kloučka Tomáš Vávra. Z pravého kruhu prudce vyslal střelu na litoměřickou branku. Kotouč se do bezpečné vzdálenosti nedostal, naopak definitivně za Kloučkova záda se jej snažil dotlačit Petr Beránek.
     
    21:57
    O přímé ohrožení Pavelkovy branky se postaral Jan Veselý, který se v mezikruží otočil. Z otočky poté prudce vypálil, ovšem jeho spoluhráče z Hradce Králové překonat nedokázal.
     
    20:24
    Vyloučení v týmu VHK ROBE Vsetín (Ondřej Slováček – 2 min., podražení).
     
    20:14
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Nahození puku od Jakuba Tepera vyrazil Klouček přímo na ONDŘEJ KOPTA, který našel skulinku mezi nohama Kloučka, kam kotouč přesně umístil. Asistence: David Březina, Jakub Teper.
     
    16:46
    Vyloučení v týmu HC Stadion Litoměřice (Ondřej Machala – 2 min., zdržování hry / vystřelení nebo vyhození puku mimo).
     
    13:31
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Vytrvalá snaha nakonec přinesla pro Valachy kýžený gól. Před brankovištěm stál PETR BERÁNEK, který obloukem přehodil ležícího gólmana Litoměřic. Asistence: Anatolij Protasenja, Radim Kucharczyk.
     
    09:36
    Podobně velkou šanci měl na druhé straně Martin Havelka. Ovšem Pavelka do jeho střely z hranice brankoviště na poslední chvíli vložil betony, čímž ji zblokoval.
     
    08:26
    Enormní šance Davida Březiny! Odraženou střelou od Ondřeje Kopty orazítkoval levou tyčku branky Milana Kloučka. Valaši se nadále tlačí na branku.
     
    07:00
    David Březina se snažil prostrčit kotouč za záda Milana Kloučka z těsné blízkosti brankoviště. Ani na několikerý pokus se mu šance nevydařila. Litoměřice poté vyjely na opačný konec ledové plochy.
     
    01:00
    Do samotného průniku na branku Kloučka se řítil Ondřej Slováček. Davidu Kvasničkovi se ale podařilo jej těsně před vystřelením zblokovat. Přesto se Valaši nadále drželi před brankou Litoměřic.
    Marken.cz

    Vít Trubička

    Branky a nahrávky: 34. Machala (Buchtela), 37. J. Šimeček (Jandus, Jebavý), 58. Machala (Kodýtek) – 14. P. Beránek (Protasenja, Kucharczyk), 21. Kopta (Březina, Teper), 31. D. Krenželok (Kucharczyk, P. Beránek), 33. Březina (Markovič, Dundáček), 35. Březina (Markovič, Dundáček), 55. Ostrčil (Markovič)


    HC Stadion Litoměřice: Klouček (33. Michajlov) – Strejček, Buchtela, Jeřábek, Kvasnička, Jebavý, Jandus – Kusý, J. Veselý, Bílek – Helt, Machala, Kodýtek – Řehoř, J. Šimeček, Stříbrný – M. Havelka, Hanták, Kantner.
    VHK ROBE Vsetín: J. Pavelka (Horčička) – D. Krenželok, Teper, Frolo, Ostrčil, Dundáček, Žák – Březina, Kopta, Markovič – Vávra, Podešva, Slováček – P. Beránek, Kucharczyk, Protasenja – Šilhavý, Karafiát, Hořanský.

    Rozhodčí: Wagner, Zubzanda – Hejl, Podrazil

    Diváci: 1062
    thejrc.org