Jaroslavl – Barys 5:0 (kon.) | Kazaň – Ufa 0:1 (kon.) | CSKA Moskva – Kunlun 3:1 (kon.)
Jokerit – Chabarovsk 4:5 (po pr.) | Petrohrad – Omsk 3:2 (kon.)
konec
Lokomotiv Jaroslavl
5:0 (3:0, 2:0, 0:0)
Barys Nur-Sultan
Středa 29.11.2017, 17:00 • Arena 2000 • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:09
    Kirill Polochov ještě v závěru narazil Loktionova na hrazení a dostává dvě minuty. Po jeho zákroku se ještě strhla menší mela.
     
    45:44
    Na každé straně je vyloučen jeden hráč za hrubost. V domácím dresu Apalkov a v hostujícím Lichotnikov.
     
    32:33
    Vyloučení v týmu Barys Astana (Dmitrij Ševčenko – 2 min., hákování).
    23:22 Daniil APALKOV - 5:0
     
    23:22
    Jaroslavl právě vstřelila branku!
    Další povedená akce Lokomotivu končí pátým gólem. Po chybě při vyvážení kotouče v podání hostů se na konci svižné akce ocitl zakončující DANIIL APALKOV, který nedal Kudrjavcevovi šanci. Asistence: Pavel Kraskovskij, Jegor Korškov.
    20:57 Daniil APALKOV - 4:0
     
    20:57
    Jaroslavl právě vstřelila branku!
    Jegor Korškov motal soupeře s pukem u hokejky, poté ho poslal do předbrankového prostoru, kde si ho přebral DANIIL APALKOV a dokázal nadvakrát dostat puk do branky. Asistence: Jegor Korškov, Alexandr Jelesin.
     
    14:27
    Střídání v týmu Barys Astana: ze hřiště odchází Henrik Karlsson, přichází Sergej Kudrjavcev. Karlsson končí a jeho místo v brance zaujme Kudrjavcev.
    14:27 Jegor FATĚJEV - 3:0
     
    14:27
    Jaroslavl právě vstřelila branku!
    Rychlá akce v podání Lokomotivu končí třetí brankou! Artur Kajumov předal kotouč JEGORU FATĚJEVOVI, který zkušeně poslal kotouč do branky a domácí si již vybudovali velmi slušný náskok. Asistence: Artur Kajumov, Georgij Ivanov.
     
    08:17
    Na trestnou lavici usedají Roman Savčenko a Rušan Rafikov, kteří si odpykají dvouminutové tresty za hrubost.
    02:43 Jegor AVERIN - 2:0
     
    02:43
    Jaroslavl právě vstřelila branku!
    Tak to je bleskový start domácích do utkání! Henrik Karlsson za vlastní brankou špatně rozehrál, puk zachytil Andrej Loktionov, který ho okamžitě poslal před branku, kde byl připravený JEGOR AVERIN, jenž neměl nejmenší problém dostat puk do sítě, protože Karlsson nebyl ještě v dobré pozici. Asistence: Andrej Loktionov.
    01:09 Brandon KOZUN - 1:0
     
    01:09
    Jaroslavl právě vstřelila branku!
    Jakub Nakládal vyslal ránu od modré čáry, kterou těsně před brankářem Karlssonem tečoval BRANDON KOZUN a skóre se nám mění hned na počátku druhé minuty utkání. Asistence: Jakub Nakládal, Brandon Kozun.

    Pavel Černý

    Branky a nahrávky: 2. Kozun (Nakládal, Talbot), 3. Averin (Loktionov), 15. Fatějev (Ivanov, Kajumov), 21. Apalkov (Korškov, Jelesin), 24. Apalkov (Kraskovskij, Korškov)


    Lokomotiv Jaroslavl: Sudnicin (Konovalov) – Kronwall (C), Nakládal, Jelesin, Ljubuškin, Kutuzov, Rafikov, Čerepanov – Kozun, Kontiola, Talbot (A) – Averin (A), Loktionov, Jurtajkin – Korškov, Kraskovskij, Apalkov – Fatějev, Ivanov, Kajumov – Iljenko.
    Barys Nur-Sultan: H. Karlsson (15. Kudrjavcev) – Dallman (A), Dietz, Makljukov, M. Semjonov (A), Lipin, Polochov, Savčenko, Orechov – Frattin, Vey, Dawes (C) – Michajlis, Wright, Žajlauov – Puškarjov, Ševčenko, Markelov – Lichotnikov, Sagadejev, Akolzin.

    Rozhodčí: Olenin, Ščenjov – Ivanov, Michel
    thejrc.org