Jaroslavl – Barys 5:0 (kon.) | Kazaň – Ufa 0:1 (kon.) | CSKA Moskva – Kunlun 3:1 (kon.)
Jokerit – Chabarovsk 4:5 (po pr.) | Petrohrad – Omsk 3:2 (kon.)
po prodl.
Jokerit Helsinky
4:5 (1:2, 2:2, 1:0 - 0:1)
Amur Chabarovsk
Středa 29.11.2017, 17:30 • Hartwall Arena • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 17:30.
     
    Hezký podvečer přeji všem příznivcům ledního hokeje. Dnes je na programu ruská KHL a my budeme prostřednictvím tohoto online přenosu sledovat duel mezi týmy Jokerit Helsinky a Amur Chabarovsk.
     
    Jokerit Helsinky

    Jokerit Helsinky je v tabulce Západní konference na třetím místě a dosud si připsal šestasedmdesát bodů. Sezóna tak domácím zatím vychází více než dobře. Dnes by rádi doma znovu bodovali, aby si svou pozici v tabulce upevnili. Domácí budou hrát už sedmý domácí zápas v řadě. V těch šesti předchozích pětkrát plně bodovali, jednou odešli bez bodů. Budou i dnes úspěšní?
     
    Amur Chabarovsk

    Hosté z Amuru Chabarovsk jsou ve Východní konferenci na desátém místě s osmačtyřiceti body a stále tak hrají o postupovou osmičku, na kterou nyní ztrácejí dva body, konkrétně na Ufu. Chabarovští naposledy vyhráli v Podolsku 4:3 po prodloužení a získali tak další veledůležité body. Dnes by rádi přidali další, ale proti domácímu Jokeritu to nebude žádná procházka růžovým sadem. Rozhodně nás čeká zajímavý zápas, tak si ho nenechte ujít.
     
    Vzájemná utkání

    Oba celky se spolu naposledy utkaly letos v září a úspěšnější byl Jokerit, který na ledě Chabarovsku sebral všechny tři body za výhru 4:2. Jak to dopadne dnes?
     
    Československá stopa v utkání

    Tomáš Zohorna (CHA)
    Michal Jordán (CHA)
    Jan Kolář (CHA)
     
    Ze zápasu je pro Vás připraven online přenos, kterým Vás mile ráda provedu. Takže o nejdůležitější momenty a také videa z gólových příležitostí tak rozhodně nepřijdete. Přeji tedy všem příjemnou počtenou.
     
    Úvodní sestavy:

    Jokerit Helsinky: Zapolski (Rämö) – Andersén, Lepistö (A), Gilroy, Kivistö, O. Lauridsen, Rissanen – H. Ikonen, Pihlström, Regin (C) – Tolvanen, Joensuu (A), Norman – Jormakka, Niemi, Huhtala – Palola, Mäki, Wirtanen – Marjamäki.

    Amur Chabarovsk: Metsola (Alikin) – Jordán, J. Kolář (C), Chabarov, Kondratěv, Berďukov, Aťušov, Karmaškov – T. Zohorna, Byvalcev, O. Li (A) – Potěchin, Rasskazov, Litovčenko – Vl. Ušenin, Vj. Ušenin, Gorškov – Picard, Klopov, Frolov (A) – Zaseda.

    Rozhodčí: Ovčinnikov, Morozov – Tomilov, Gorděnko.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku v první třetině?

    Tipovat můžete do začátku 1. třetiny.

     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    00:12
    Domácí hráči se hned po úvodním vhazování dostali do útočného pásma, ale nic tam nevymysleli. Hosté tak otáčejí poprvé hru na druhou stranu.
     
    00:58
    Eeli Tolvanen střílel z levé strany na branku hostů, Metsola byl ale připraven a jeho střelu chytil. Následně přerušil hru a vhazovat se bude po jeho pravé ruce.
     
    01:12
    Jaroslav Chabarov rozehrával puk z vlastní obranné třetiny, počkal, až mu vystřídají spoluhráči a hned na do hosté založili další akci. Před brankou Jokeritu ovšem neuspěli.
     
    01:46
    Po nepřesné střele domácích znovu operovali v útočném pásmu hosté, střela Vladislava Ušenina ale skončila mimo tři tyče.
     
    02:50
    Henri Ikonen si sjel na levou stranu, poté zamíchal kotoučem a zblízka pálil na Metsolu, který ale puk vyrazil svým pravým betonem. Znovu tak podržel svůj tým.
     
    03:34
    Sami Lepistö se napřáhl od modré čáry a svou dělovkou vyprášil Metsolovy betony. Znovu tak hostující brankář drží svůj tým.
     
    04:29
    Po menším domácím tlaku se k puku dostali hosté a hned ho vyvážejí do útočného pásma, kde se pokusí ohrozit branku Zapolského.
     
    04:54
    Hosté jsou čím dál více aktivnější a znovu pronikli do útočného pásma. Střela Tomáše Zohorny z pravého kruhu ale skončila jen vedle branky Jokeritu.
     
    05:59
    Hokejisté Jokeritu nyní pokazili další svoji souhru a toho využili Chabarovští k dalšímu průniku do útočné třetiny, kde už obléhají branku Juhy Metsoly.
     
    07:15
    Chabarovsk právě vstřelil branku!
    Hosté otevírají účet dnešního utkání. ALEXANDR GORŠKOV sjel zpoza domácí branky na levý kruh, kde poté střelou švihem umístil kotouč do vinglu Zapolského branky – 0:1. Svou aktivitu tak hráči Chabarovsku dokázali zúročit. Asistence: Vladislav Ušenin a Vjačeslav Ušenin.
    07:15 Alexandr GORŠKOV - 0:1
     
    08:00
    Na řadě je komerční přestávka.
     
    08:39
    Domácí se nesmířili se stavem, jaký nyní svítí na ukazateli skóre a hned po reklamní pauze se vrhli do útočného pásma. Tam Metsolu ohrozili několika střelami, ale hosté byli pozorní.
     
    09:38
    Sami poté zaútočili znovu před domácí brankou, kde střílel od modré čáry Michal Jordán, ale jeho projektil našel na své hrudi Ryan Zapolski.
     
    10:17
    Jokerit právě vstřelil branku!
    Je vyrovnáno. Hned z následné akce se do úniku dostali domácí hráči a PETER REGIN, jenž dostal přihrávku od Ikonena na levou stranu, měl jednoduchou úlohu. Poslat kotouč do odkryté části Metsolovy branky a to se mu povedlo – 1:1. Začíná se tedy znovu od začátku. Asistence:
    10:17 Peter REGIN - 1:1
     
    11:48
    Z pravé strany střílel Vladislav Ušenin, ale obrana Jokeritu zasáhla a střelu hostů zneškodnila. Hra se tak otáčí opět před branku hostů.
     
    12:56
    Domácí hráči ožili a po srovnání stavu skóre znovu hrozili před brankou hostů. Tam ale obrana zavřela své brány a do akce tak Jokerit nepustila.
     
    13:46
    Oleg Li se snažil natlačit před branku Jokeritu, ale jeho střela skončila na Zapolském. Ten raději přerušil hru a vhazovat se bude po jeho levé ruce. Hosté tak útočné pásmo udrželi.
     
    14:30
    Vyloučení v týmu Jokerit Helsinky (Pekka Jormakka – 2 min., vysoká hůl).
    Vyloučení v týmu Jokerit Helsinky (Mika Niemi – 2 min., podražení).
     
    14:49
    Chabarovsk právě vstřelil branku!
    Hosté využívají dvojnásobnou početní výhodu a jdou znovu do vedení. Před branku na levou stranu dostal přihrávku ALEXANDR GORŠKOV a střelou švihem překonává Ryana Zapolského – 1:2. Je to jeho druhá trefa v utkání. Hosty čeká ještě klasická přesilová hra. Asistence: Vjačeslav Ušenin a Vitalij Aťušov.
    14:49 Alexandr GORŠKOV - 1:2
     
    16:30
    Domácí celek je už v plném počtu.
     
    17:15
    Domácí diváci nyní hnali hráče Jokeritu směrem dopředu, ale střela Mäkiho skončila mimo tři tyče.
     
    18:11
    A znovu hosté, kteří před malou chvílí skórovali, hrozili před Zapolskim, ale ten si střelu Tomáše Zohorny pohlídal. Následně ale přerušil hru a vhazovat se bude po jeho levé ruce.
     
    18:32
    Současné vyloučení:
    Vyloučení v týmu Jokerit Helsinky (Pekka Jormakka – 2 min., hrubost).
    Vyloučení v týmu Amur Chabarovsk (Oleg Li – 2 min., hrubost).
    Vyloučení v týmu Jokerit Helsinky (Tommi Huhtala – 2 min., hrubost).
    Vyloučení v týmu Amur Chabarovsk (Alexej Byvalcev – 2 min., hrubost).
     
    18:32
    Li s Jormakkou a Huhtala s Byvalcevem se dostali do potyčky a všichni kohouti dostávají dvě minuty za hrubost. Hrát se bude v klasickém počtu hráčů.
     
    19:00
    Hraje se poslední minuta první třetiny.
     
    19:54
    Třetina se už jenom dohrává. Hosté mají puk na svých hokejkách, ale další útok už nestihnou.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku ve druhé třetině?

    Tipovat můžete do začátku 2. třetiny.

     
    První třetina je za námi. V ní jsme viděli tři branky. Nejprve otevřeli účet hosté, ale domácí dokázali srovnat. Pak ale hrál Chabarovsk přesilovku pět na tři, kterou dokázal využít. Hosté tak po první třetině vedou o jednu branku. Uvidíme, co nám přinese další část hry, která začne přibližně v 18:20.
     
    Střely na branku: 9 – 10
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    20:08
    Domácí se hned natlačili do útočného pásma, střela ale Reginovi nesedla a autor první branky domácích tak poslal puk jen vedle branky hostů.
     
    21:05
    Na druhé straně zahrozili hráči Chabarovsku. Zohorna poslal puk Limu, ale ten svou střelu švihem poslal jen vysoko nad branku domácího celku.
     
    21:45
    Jesse Joensuu se proháčkoval kluzištěm až do útočného pásma, kde z prostoru mezi kruhy vyslal tvrdou ránu. Tu ale kryje Juha Metsola a raději přerušuje hru.
     
    22:22
    Chabarovsk právě vstřelil branku!
    Hosté jdou do dvoubrankového vedení. Po chybě domácí obrany puk zachytili, poté ho dostal na pravou stranu OLEG LI a svou střelou po zemi se nemýlil. Zapolski tak musel potřetí lovit kotouč ze své sítě. Asistence: Alexej Byvalcev.
    22:22 Oleg LI - 1:3
     
    24:23
    Domácí jsou jako opaření a znovu pokazili svoji akci v útočném pásmu. Na druhou stranu tak opět míří aktivní hosté.
     
    25:11
    Masi Marjamäki střílel z levé strany, ovšem jeho ránu zablokovala obrana hostů, konkrétně český obránce Jan Kolář a poté hosté vyhodili puk do středního pásma.
     
    25:30
    Jokerit právě vstřelil branku!
    Domácí snižují na rozdíl jediné branky. Kousek před levou tyčkou dorážel nahozený puk MIKA NIEMI a Metsola na něj nedosáhl – 2:3. Hráči Jokeritu jsou tak zpátky ve hře. Asistence: Niclas Andersén.
    25:30 Mika NIEMI - 2:3
     
    26:17
    Vyloučení v týmu Jokerit Helsinky (Eeli Tolvanen – 2 min., podražení).
     
    27:39
    Domácí se zatím dobře brání a hosty do větší šance v přesilové hře nepouštějí. Nyní znovu vyhazují puk až před hostující branku.
     
    28:17
    Přesilovka hostů utekla jako voda a Jokerit je už v plném počtu.
     
    28:49
    Masi Marjamäki sjel před branku hostů, kde střílel na Metsolu, ale ten puk vyrazil před sebe. Následnou dorážku stejného hráče už má ale ve své moci.
     
    29:16
    A další útok Jokeritu zastavila pozorná obrana Chabarovsku, která okamžitě posílá puk na druhou stranu. Hosté tak jdou útočit.
     
    30:22
    Dmitrij Klopov se podél levého mantinelu prodral do útočného pásma, kde poté z levého kruhu pálil na Zapolského. Ten ale jeho střelu chytá a nepouští tak hosty znovu do většího náskoku.
     
    31:25
    Jokerit právě vstřelil branku!
    Dvoubrankový náskok hostů je vymazán. Domácí srovnávají stav utkání a znovu jsou zpět ve hře. TOMMI HUHTALA dostal od Niemiho přihrávku zpoza hostující branky těsně před ní a poté svou střelou překonal Metsolu – 3:3. Asistence: Mika Niemi.
    31:25 Tommi HUHTALA - 3:3
     
    32:37
    Domácí hráče jakoby pokropili živou vodou a nyní se dostali do další akce před brankou hostů. Metsola ale střelu z mezikruží z hole Jormakky pokryl.
     
    33:37
    Tomi Mäki střílel z levé strany, ale opět obrana Chabarovsku byla pozorná a jeho ránu zablokovala.
     
    34:09
    V posledních chvílích se hraje prakticky na jednu branku, a to na tu hostující. Nyní už ale hosté jdou do útoku.
     
    34:22
    Chabarovsk právě vstřelil branku!
    A hned z této akce zapršelo a hosté si berou zpět své vedení. VLADISLAV UŠENIN byl vyslán do úniku před domácí branku, kde tváří v tvář Zapolskému uspěl svojí střelou švihem – 3:4. Na asistenci se také podílel brankář hostů. Asistence: Vjačeslav Litovčenko a Juha Metsola.
    34:22 Vladislav UŠENIN - 3:4
     
    35:05
    Zapolski měl zase práci poté, co se k němu přiřítil Oleg Li, ten svou střelu poslal do jeho hrudi a Zapolski raději přerušil hru.
     
    35:55
    Nyní musel být pozorný Metsola, na kterého letěla střela z hole Eeliho Tolvanena, ale i s tou si dokázal poradit. Vhazovat se bude po jeho levé ruce.
     
    36:46
    A opět to před brankou Chabarovsku vřelo. Těsně před Metsolou sklepl kotouč Peter Regin, ale levý beton brankáře hostů byl na svém místě a hlavně připraven.
     
    37:11
    A zase domácí obléhali hostující klec, recept na pozorného Metsolu ovšem nenašli a při další střele před ním ztroskotali.
     
    38:05
    Vladislav Ušenin se prodral mezi dva obránce domácích a poté vyslal další jedovatou střelu směrem k Zapolskému, ale tomu pomohla pozorná obrana.
     
    39:00
    Hraje se poslední minuta druhé třetiny.
     
    39:27
    Z prostoru mezi kruhy pálil Tomáš Zohorna a Zapolski proti němu vytasil efektní semafor. Hra je přerušena a vhazovat se bude po jeho pravé ruce.
     
    39:37
    Hráči Jokeritu se dopustili zakázaného uvolnění a hra se tak stěhuje znovu před jejich branku. Hosté tak získali pásmo zadarmo.
     
    39:52
    Kotouč se ale dostal na hokejky hráčů Helsinek a ti ještě spěchají do útočného pásma, kde už ale zřejmě nestihnou něco vymyslet.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku ve třetí třetině?

    Tipovat můžete do začátku 3. třetiny.

     
    Také druhá třetina je za námi. V ní hosté odskočili na dvoubrankový rozdíl, domácí ovšem nic nezabalili a dvěma brankami své manko smazali a srovnali na 3:3. Jenže Vladislav Ušenin pět minut před koncem druhé periody proměnil únik před Zapolského a před třetí třetinou tak mají hosté znovu náskok o jednu branku. Třetí třetina začne přibližně v 19:15.
     
    Střely na branku po druhé třetině: 19 – 7
     
    Dnešní utkání sleduje 10 078 diváků.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    40:20
    Domácí se hned na začátku třetí třetiny dostali do útoku a poté střílel Tolvanen, ale jeho střela byla sražena do ochranné sítě.
     
    40:59
    Vyloučení v týmu Jokerit Helsinky (Henri Ikonen – 2 min., hrubost).
    Vyloučení v týmu Amur Chabarovsk (Maxim Kondratěv – 2 min., hrubost).
     
    41:53
    Další akce před hostující brankou, domácí se urputně snaží znovu srovnat, ale hosté jsou zatím proti.
     
    42:56
    Po chybné akci hostů se znovu do útočného pásma dostali domácí hráči, kde na Metsolu střílel Masi Marjamäki, ale také on nebyl přesný.
     
    42:59
    Oba celky jsou už v plném počtu.
     
    44:31
    Peter Regin si sjel těsně před branku Chabarovsku, jeho přízemní střela ale končí znovu na pozorném Metsolovi, jenž tak opět podržel svůj tým.
     
    45:28
    Hosté se ještě prakticky nedostali k pořádné střele. Domácí hráči tak stále hrozí před jejich brankou a už několikrát nebyli daleko od vyrovnání.
     
    46:18
    Proti střele od modré čáry natahoval levou ruku Juha Metsola, ale nakonec nemusel. Kotouč totiž letěl hodně vedle jeho branky.
     
    47:12
    Před Metsolovu drze dotíral Mika Niemi, ale ten se ke střele nakonec nedostal, neboť obrana Chabarovsku mu kotouč sebrala.
     
    48:12
    Hosté jsou pod neustálým tlakem a stále se tak musí bránit proti nebezpečným střelám domácího Jokeritu, jenž tak opět pokoušel štěstí o srovnání stavu skóre.
     
    48:30
    Komerční přestávka.
     
    48:49
    Od modré čáry vyslal prudkou střelu Tommi Kivistö, kotouč směřoval před Metsolu, ale ten včas sklapl své betony a znovu neinkasuje. Další těžkou situaci před svým brankovištěm tak zvládl.
     
    50:02
    Domácí hráči nepustili hosty do útočného pásma, otočili hru na druhou stranu a z pravého kruhu vyslal střelu švihem Pekka Jormakka. Jeho krajan Juha Metsola byl ale opět připraven.
     
    50:41
    Helsinští neustále svírají soupeře v jeho obranném pásmu, ale opět se jim nepodařilo srovnat. Hráči Chabarovsku tak své hubené vedení drží zatím zuby nehty.
     
    51:17
    Hosté po dlouhé době pronikli do útočného pásma, ale zastavilo je postavení mimo hru a ta se tak stěhuje zpět do středního pásma, kde se také bude vhazovat.
     
    52:33
    Už ale zase domácí hráči hrozí před chabarovskou brankou. Hosté se tak mohou o svůj výsledek obávat. Hráči Jokeritu jsou před jejich brankou hodně aktivní, naopak hosté zatím ve třetí části hry nic nepředvedli.
     
    53:13
    Vyloučení v týmu Jokerit Helsinky (Antti Pihlström – 2 min., faul kolenem).
     
    53:22
    Hosté neudrželi kotouč v útočném pásmu, ten jim vyskočil ven a poté ho obránce Lepistö poslal až před hostující branku. Chabarovští tak budou muset zakládat svou další akci z hloubi vlastního obranného pásma.
     
    54:29
    A opět se domácím podařilo vyhodit puk až před hostující klec, pošetřili tak cenné vteřiny ze svého oslabení a jejich početní nevýhoda se už krátí.
     
    55:13
    Domácí celek je už v plném počtu.
     
    55:49
    Do konce třetí části hry už zbývá něco málo přes čtyři minuty a domácí tak už mají málo času na to s utkáním něco udělat. Hosté se zatím statečně brání a stále vedou o jednu branku.
     
    56:53
    Střela Lepista od modré čáry nepronikla k Metsolovi a hosté tak sebrali puk, se kterým míří na opačnou stranu. Zatím drží puk co nejdále od vlastní klece a to jim hraje do karet.
     
    57:45
    Zakázané uvolnění Chabarovsku a hra se stěhuje zpět před Metsolu. Vhazovat se bude po jeho levé ruce.
     
    57:45
    Lavička Chabarovsku si bere oddechový čas.
     
    57:54
    Hosté vyhráli buly a poslali kotouč do středního pásma. Domácí tak zatím k powerplay nepustili.
     
    58:00
    Hrají se poslední dvě minuty třetí třetiny.
     
    58:41
    Domácí hrají se šesti hráči v poli a bez brankáře.
     
    58:59
    Metsola nyní podržel svůj tým, když zachytil kotouč někde pod svým tělem. Hra je přerušena a vhazovat se bude znovu před ním.
     
    59:09
    Timeout Jokerit.
     
    59:21
    Další zákrok Metsoly, kotouč už směřoval do jeho branky, ale brankář hostů švihl rukou a za hlavou tak kotouč sebral. Těžký zákrok pro Metsolu.
     
    59:56
    Jokerit právě vstřelil branku!
    Jokerit přeci jenom vyrovnává a tah s powerplay se mu vyplatil, a to pouhé čtyři vteřiny před vypršením třetí periody. ANTI PIHLSTRÖM pálil z levého kruhu a kotouč po jeho střele proskočil nad ruku Metsoly a skončil za brankovou čárou – 4:4. Asistence: Sami Lepistö a Jesse Joensuu.
    59:56 Antti PIHLSTRÖM - 4:4
     
    60:00
    Třetí třetina skončila.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku v celém prodloužení?

    Tipovat můžete do začátku prodloužení.

     
    Základní hrací doba nakonec vítěze neurčila a na řadu tak přijde prodloužení.
     
    60:01
    Začalo prodloužení.
     
    60:31
    Střela švihem z prostoru mezi kruhy, kterou vyslal Peter Regin končí v moci brankáře Metsoly. Ten nechává hru plynout a kotouč předává svým spoluhráčům.
     
    61:26
    Také hosté zahrozili před brankou Jokeritu, jenže střela Vladislava Ušenina skončila mimo tři tyče.
     
    61:40
    Vyloučení v týmu Amur Chabarovsk (Tomáš Zohorna – 2 min., hákování).
     
    62:05
    Střela Miky Niemiho provětrala Metsolovy betony. Hosté se poté dostali ke kotouči a posílají ho až před domácí branku.
     
    62:31
    Další osvobození hostů a ti tak pošetřili cenné vteřiny ze svého oslabení.
     
    63:08
    Metsola podržel svůj tým svým dalším přesným zákrokem a raději pak přerušil hru. Vhazovat se bude po jeho levé ruce.
     
    63:25
    Peter Regin dostal přihrávku na pravou stranu a poté svou střelou ohrozil Metsolu. Ten ale kotouč vyrazil vedle sebe a následně pak znovu přerušuje hru.
     
    63:40
    Hosté jsou už v plném počtu.
     
    64:00
    Hraje se poslední minuta prodloužení.
     
    64:47
    Chabarovsk právě vstřelil branku!
    Už to vypadalo, že zápas dojde až do samostatných nájezdů, ale třináct vteřin před koncem prodloužení namazal Tomáš Zohorna ALEXANDRU FROLOVOVI na levý kruh a ten poté svou střelou překonal Zapolského – 4:5. Hosté tak berou bonusový bod navíc. Asistence: Tomáš Zohorna
    64:47 Alexandr FROLOV - 4:5
     
    Konec zápasu.
     
    Je dobojováno. Hosté nakonec vítězí v prodloužení a berou tak dva důležité body proti favoritovi utkání. Jokerit se tak musí spokojit s bodem jedním, i když jak utkání probíhalo, jsou hráči domácích asi spokojeni.
     
    Střely na branku: 50 – 19
     
    Československá stopa v utkání

    Tomáš Zohorna (CHA) 0+1, 0 střel, čas na ledě 17:03
    Jan Kolář (CHA) 0+0, 1 střela, čas na ledě 21:24
    Michal Jordán (CHA) 0+0, 1 střela, čas na ledě 21:13
     
    To je pro tuto chvíli z mé strany už vše. Přeji hezký zbytek středečního večera a u dalších online přenosů z hokeje se budu těšit zase na shledanou. (20:10:59)

    Vendula Zdražilová

    Branky a nahrávky: 11. Regin (H. Ikonen), 26. Niemi (Andersén), 32. Huhtala (Niemi), 60. Pihlström (Lepistö, Joensuu) – 8. Gorškov (Vl. Ušenin, Vj. Ušenin), 15. Gorškov (Vj. Ušenin, Aťušov), 23. O. Li (Byvalcev), 35. Vl. Ušenin (Litovčenko, Metsola), 65. Frolov (T. Zohorna)


    Jokerit Helsinky: Zapolski (Rämö) – Andersén, Lepistö (A), Gilroy, Kivistö, O. Lauridsen, Rissanen – H. Ikonen, Pihlström, Regin (C) – Tolvanen, Joensuu (A), Norman – Jormakka, Niemi, Huhtala – Palola, Mäki, Wirtanen – Marjamäki.
    Amur Chabarovsk: Metsola (Alikin) – Jordán, J. Kolář (C), Chabarov, Kondratěv, Berďukov, Aťušov, Karmaškov – T. Zohorna, Byvalcev, O. Li (A) – Potěchin, Rasskazov, Litovčenko – Vl. Ušenin, Vj. Ušenin, Gorškov – Picard, Klopov, Frolov (A) – Zaseda.

    Rozhodčí: Ovčinnikov, Morozov – Tomilov, Gorděnko

    Diváci: 10 078
    thejrc.org