Buffalo – Tampa 0:2 (kon.) | NY Rangers – Florida 4:5 (kon.) | NY Islanders – Vancouver 5:2 (kon.)
Philadelphia – San Jose 1:3 (kon.) | Columbus – Carolina 3:2 (2:0 po s.n.) | Detroit – Los Angeles 1:4 (kon.)
Nashville – Chicago 3:2 (kon.) | Calgary – Toronto 1:4 (kon.) | Edmonton – Arizona 3:2 (po pr.)
Vegas – Dallas 0:3 (kon.)
konec
Calgary Flames
1:4 (0:1, 0:1, 1:1)
Toronto Maple Leafs
Středa 29.11.2017, 03:00 • Scotiabank Saddledome, Calgary • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:59
    Toronto právě vstřelilo branku!

    Definitivní pojistku přidává vteřinu před koncem LEO KOMAROV, který tak upravuje na rozdíl tří bránek! Bez asistence. (09:21:40)
    45:29 Michael STONE - 1:3
     
    45:29
    Calgary právě vstřelilo branku!
    Flames se poprvé radují z gólu a ještě mohou živit naději na bodový zisk! Brouwer byl v rohu pokrytý, a tak přenechal puk Bennettovi, který ho ihned posunul na modrou čáru. MICHAEL STONE napřáhl z dálky a rozvlnil síť za zády Andersena, který toho přes Jankowského moc neviděl. Asistence: Sam Bennett, Troy Brouwer.
    41:54 Nazem KADRI - 0:3
     
    41:54
    Toronto právě vstřelilo branku!
    Maple Leafs trestají domácí icing a vedou už o tři góly! NAZEM KADRI si našel sražený puk a nesmírně rychlou střelou zápěstím uklidil puk za Smithe, který zůstal nehybně stát v brankovišti. Pro útočníka Toronta je to už dvanáctý gól v sezóně. Asistence: William Nylander.
    32:36 Nikita ZAJCEV - 0:2
     
    32:36
    Toronto právě vstřelilo branku!
    Javorové listy odskakují do dvoubrankového náskoku! Hyman odvedl vynikající práci u mantinelu, ze kterého se vymotal a nahrál na NIKITU ZAJCEVA, jehož pohotovou střelu Backlund tečoval mezi Smithovy betony. Asistence: Zach Hyman, Auston Matthews.
    18:36 Roman POLÁK - 0:1
     
    18:36
    Toronto právě vstřelilo branku!
    Maple Leafs se s velkou porcí štěstí ujímají vedení! ROMAN POLÁK se napřáhl na modré čáře, jeho střela letěla úplně mimo, nicméně za záda vlastního brankáře si ji smolně srazil Travis Hamonic. Smith neměl šanci zareagovat a puk za něj proletěl okolo levé tyče. Bez asistence.

    Michal Břuchanský

    Branky a nahrávky: 46. Stone (S. Bennett, Brouwer) – 19. R. Polák, 33. N. Zajcev (Hyman, Matthews), 42. Kadri (W. Nylander), 60. Komarov


    Calgary Flames: M. Smith (Rittich) – D. Hamilton, Giordano, Hamonic, Brodie, Stone, Kulak – Ferland, Monahan, J. Gaudreau – Frolík, Backlund, Tkachuk – Lazar, Jankowski, S. Bennett – Brouwer, Stajan, F. Hamilton.
    Toronto Maple Leafs: Andersen (McElhinney) – Hainsey, Rielly, N. Zajcev, Gardiner, R. Polák, Borgman – Co. Brown, Matthews, Hyman – Komarov, Kadri, Marleau – Marner, Bozak, J. van Riemsdyk – W. Nylander, D. Moore, M. Martin.

    Rozhodčí: Kowal, Schlenker – Gibbons, Rody

    Diváci: 19 289
    thejrc.org