Zlín – Chomutov 4:1 (kon.) | Kometa Brno – Třinec 2:3 (kon.) | Mountfield HK – Mladá Boleslav 4:2 (kon.)
konec
HC Kometa Brno
2:3 (0:0, 2:1, 0:2)
HC Oceláři Třinec
Středa 29.11.2017, 18:00 • DRFG Arena, Brno • Tipsport extraliga • 27. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:14 Martin RŮŽIČKA - 2:3
     
    59:14
    Třinec právě vstřelil branku!
    Studená sprcha pro domácí! Oceláři v poslední minutě otáčejí skóre! Marcinko poslal kotouč před branku kam si najel MARTIN RŮŽIČKA a tečoval puk. Ten se se štěstím prokutálel přes Čiliakův beton za brankovou čáru. Asistence: Tomáš Marcinko, Daniel Rákos.
    46:50 Aron CHMIELEWSKI - 2:2
     
    46:50
    Třinec právě vstřelil branku!
    Hosté vyrovnávají! Ciencialovu ránu tečoval mezi kruhy ARON CHMIELEWSKI a Čiliak byl proti jeho zásahu naprosto bezmocný. Asistence: David Cienciala, Ondřej Kovařčík.
    34:30 Martin ZAŤOVIČ - 2:1
     
    34:30
    Kometa právě vstřelila branku!
    Prosazují se ale Brňané! Martin Erat pláchl obráncům po levé straně a téměř z rohu kluziště poslal puk před bránu na zcela nepokrytého MARTINA ZAŤOVIČE, který neměl problém poslat puk za překvapeného Hamerlíka. Asistence: Martin Erat.
    31:38 Martin RŮŽIČKA - 1:1
     
    31:38
    Třinec právě vstřelil branku!
    Hosté rychle vyrovnávají! Oceláři měli ponechanou výhodu a kombinovali v útočném pásmu. Kotouč se dostal na levém kruhu na hokejku MARTINA RŮŽIČKY, který vyslal bombu směr brněnská brána a Marek Čiliak, který se přemisťoval, byl bez šance. Asistence: Lukáš Krajíček, Milan Doudera.
    30:09 Luboš HORKÝ - 1:0
     
    30:09
    Kometa právě vstřelila branku!
    Domácí přesilovou hru využívají. Nepovedená střela z mezikruží skončila na hokejce LUBOŠE HORKÉHO, který sice Hamerlíka na první pokus nepřekonal, kotouč se k němu ale dostal zpět a mladý brněnský útočník jej pod Hamerlíkem poslal za brankovou čáru. Asistence: Alexandre Mallet.
    Marken.cz

    Matěj Laža

    Branky a nahrávky: 31. Horký (Mallet), 35. Zaťovič (M. Erat) – 32. Martin Růžička (Krajíček, M. Doudera), 47. Chmielewski (Cienciala, O. Kovařčík), 60. Martin Růžička (Marcinko, Rákos)


    HC Kometa Brno: Čiliak (Vejmelka) – Barinka, O. Němec, Gulaši, J. Krejčík, Bartejs, Štencel – Zaťovič (A), Hruška, M. Erat (A) – Mallet, Nečas, H. Zohorna – Dočekal, L. Čermák (C), Horký – T. Svoboda, Vincour, Haščák – R. Zohorna.
    HC Oceláři Třinec: Hamerlík (Hrubec) – Krajíček (C), M. Doudera, Linhart, D. Musil, L. Kovář, Adámek, Jank – Rákos, Marcinko (A), Martin Růžička – Chmielewski, Mikulík, Christov – Adamský (A), Cienciala, Irgl – M. Kovařčík, O. Kovařčík.

    Rozhodčí: Hribik, Pražák – Frodl, Komárek
    thejrc.org