Třebíč – Benátky n/J 3:1 (kon.) | K. Vary – Frýdek-M. 4:1 (kon.) | Motor ČB – Litoměřice 3:1 (kon.)
Ústí n/L – Vsetín 1:4 (kon.) | Kladno – Kadaň 3:1 (kon.) | Přerov – Prostějov 4:1 (kon.)
konec
HC ZUBR Přerov
4:1 (2:0, 1:0, 1:1)
LHK Jestřábi Prostějov
Středa 29.11.2017, 18:00 • MEO Arena Přerov • Chance liga • 27. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    52:19
    Přerov právě vstřelil branku!
    JAKUB ŠLAHAŘ, vloni hráč Prostějova, unikl obráncům Jestřábů a krásně procedil kotouč mezi Neužilovy betony. Přerov tak využívá přesilovou hru a vede znovu o tři góly. Bez asistence.
     
    41:01
    Jestřábi právě vstřelili branku!
    Prostějov v přesilovce čtyři na tři snižuje. Po rychlé kombinaci se dostal k puku ALEŠ HOLÍK a prostřelil přesouvajícího se Klimeše. Asistence: Tomáš Nouza, Marek Drtina.
     
    35:49
    Přerov právě vstřelil branku!
    Rychlé přečíslení Goiše a Popelky sice ještě gól nepřineslo, ale po střele prvního jmenovaného se dostal k dorážce z druhé vlny najíždějící ZDENĚK ČÁP a zvyšuje tak přesnou ranou vedení Zubrů na 3:0. Asistence: Jiří Goiš, Michal Popelka.
     
    12:45
    Přerov právě vstřelil branku!
    Rychlé přečíslení Zubrů a je to 2:0. JIŘÍ GOIŠ s Lubomírem Kovaříkem využili zaváhání prostějovské obrany a po hezké kombinaci první jmenovaný pohodlně střílel do poloprázdné klece. Brankář Neužil neměl šanci se tak rychle přesunout. Asistence: Lubomír Kovařík, Michal Popelka.
     
    06:40
    Přerov právě vstřelil branku!
    Další šance Zubrů je už ale gólová! MILAN PROCHÁZKA si po přihrávce Pšurného sjel k bráně a překonal Neužila přesně mířenou střelou nad betonem. Přersilová hra je tak nakonec využita. Asistence: Roman Pšurný.
    Marken.cz

    Aleš Novotný

    Branky a nahrávky: 7. Milan Procházka (Pšurný), 13. Goiš (Kovařík, Popelka), 36. Čáp (Goiš, Popelka), 53. Šlahař – 42. A. Holík (Nouza, M. Drtina)


    HC ZUBR Přerov: Klimeš (Šimboch) – Rosandić, Chmelíř, M. Novotný, Zbořil, Pala, Čáp – T. Doležal, T. Sýkora, Šlahař – Milan Procházka, Pšurný, Plášek – Goiš, Popelka, Kovařík – Havlát, Václavek, Š. Kratochvíl.
    LHK Jestřábi Prostějov: Neužil (Groh) – M. Drtina, D. Kolář, Havlík, A. Holík, Žovinec, Mikliš – Dvořáček, Venkrbec, Rudovský – L. Luňák, V. Meidl, Nouza – Zabloudil, Voženílek, Švec – Hajný, Hozák.

    Rozhodčí: Čech, Obadal – Reich, Otáhal

    Diváci: 2704
    ocianews.com