Poruba 2011 – SHK Hodonín 5:2 (kon.) | Kopřivnice – Opava 3:2 (2:1 po s.n.) | Nový Jičín – Val. Meziříčí 4:5 (1:3 po s.n.)
Písek – David Servis 8:5 (kon.) | Pelhřimov – Havlíčkův Brod 2:5 (kon.) | Nymburk – Mor. Budějovice 2:6 (kon.)
Žďár n/S – Klatovy 6:4 (kon.) | Řisuty – Vrchlabí 2:5 (kon.) | Sokolov – Bílina 8:5 (kon.)
Kolín – Tábor 1:4 (kon.)
konec
HC RT TORAX Poruba 2011
5:2 (0:1, 4:1, 1:0)
SHK Drtiči Hodonín
Středa 29.11.2017, 18:00 • RT TORAX Arena • 2. liga skupina Východ • 24. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    58:38
    Poruba právě vstřelila branku!
    JOSEF FOJTÍK dovršuje dnešní hattrick! Ten zařizuje dohromady šestým porubským gólem v dnešním zápase, který padl po jeho parádním tečování přímo před Kotvanem! Asistence: David Zachar.
     
    27:23
    Drtiči právě vstřelili branku!
    JAKUB KADLEC svou dorážkou o beton Kůdely snižuje na rozdíl dvou branek! Brankové situaci předcházelo několik šancí hostí, a jeden ze střel se odrazila právě přímo na hůl Jakuba Kadlece! Asistence: Petr Jurča a Michal Charvát.
     
    24:54
    Poruba právě vstřelila branku!
    MICHAL HRYCIOW je za aktivně odehranou první třetinu odměněn brankou! Domácí bek stál totiž ve správný čas na správném místě, a když se k němu odrazil kotouč nemohl se ve skvělé pozici před odkrytou brankou Halody mýlit Asistence: Tadeáš Jaroš.
     
    23:17
    Poruba právě vstřelila branku!
    Porubské 3 minuty a 17 sekund! Jedině tak by se dalo nazvat to co bylo právě k vidění na porubském zimním stadionu!
    JIŘÍ ZDENĚK prošel mezi obránci na útočné modré čáře a střelou – nabruslil si blíž k brance a střelou nad lapačkou přidává třetí gól domácích v tomto zápase! Asistence: Tomáš Káňa a Marek Slavík.
     
    23:01
    Poruba právě vstřelila branku!
    JOSEF FOJTÍK si nabruslil po straně a nikým nechráněn z kruhu vystřelil na Halodu! Tomu kotouč propadl mezi betony a domácí se tak dostávají poprvé v zápase do vedení!. Asistence: Marek Haas a David Zachar.
     
    21:18
    Poruba právě vstřelila branku!
    JOSEF FOJTÍK se první dostal k vyražené střele Michala Hryciowa od modré a sekundu po návratu Černouhouse vyrovnává na 1:1!. Asistence: Michal Hryciow a Marek Slavík.
     
    08:49
    Drtiči právě vstřelili branku!
    DOMINIK MATULA si ve středním pásmu vyměnil několikrát puk se svými spoluhráči – následně si nabruslil do útočného pásma a z prostoru mezikruží prostřelil dělovkou z nápřahu Kůdelu poprvé v dnešním zápase. Asistence: Martin Miklík a Jan Sedlák.

    Jan Meichsner

    Branky a nahrávky: 22. Fojtík (Hryciow, Slavík), 24. Fojtík (Haas, Zachar), 24. Zdeněk (Káňa, Slavík), 25. Hryciow (Jaroš), 59. Fojtík (Zachar) – 9. Matula (Miklík, Sedlák), 28. Kadlec (Jurča, Charvát)


    HC RT TORAX Poruba 2011: Kůdela (Kubáň) – Dresler, Slavík, Janota, Kaluža, Hryciow, Adam, Popela, Puškár, – Haas, Zachar, Fojtík, Ballner, Káňa, Zdeněk, Luka, Finsterle, Jaroš, Ollender, Schwarz, Gelnar
    SHK Drtiči Hodonín: Haloda O. (Kotvan) – Sedlák, Kužílek, Haloda M., Žabčík, Hladiš, Miklík, – Charvát, Romančík, Vrána, Venclík, Peš, Sajdl, Matula, Jurča, Černohous, Kadlec, Vaněk

    Rozhodčí: Cabák, – Bojda, Mikler.
    thejrc.org