Poruba 2011 – SHK Hodonín 5:2 (kon.) | Kopřivnice – Opava 3:2 (2:1 po s.n.) | Nový Jičín – Val. Meziříčí 4:5 (1:3 po s.n.)
Písek – David Servis 8:5 (kon.) | Pelhřimov – Havlíčkův Brod 2:5 (kon.) | Nymburk – Mor. Budějovice 2:6 (kon.)
Žďár n/S – Klatovy 6:4 (kon.) | Řisuty – Vrchlabí 2:5 (kon.) | Sokolov – Bílina 8:5 (kon.)
Kolín – Tábor 1:4 (kon.)
po s.n. (1:3)
HK Nový Jičín
4:5 (0:0, 4:0, 0:4 - 0:0)
HC Bobři Valašské Meziříčí
Středa 29.11.2017, 18:002. liga skupina Východ • 24. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    65:00
    V samostatných nájezdech zvítězil tým HC Bobři Valašské Meziříčí.
    Autorem vítězné branky je MARTINÍK.
     
    59:13
    Valašské Meziříčí právě vstřelilo branku!
    Autorem branky je Studený. Asistence: Weintritt a Báchor. Neuvěřitelné ale je vyrovnáno! Jako kulomet teď zaútočili na Novojičínskou bránu hosté z Valašského Meziřičí a vyrovnávají stav na 4:4 ! Hra bude nejspíše pokračovat až do prodloužení.
     
    58:42
    Valašské Meziříčí právě vstřelilo branku!
    Autorem branky je Váňa. Asistence: Dvořák a Pořický. A je tady to, čeho se všichni hráči domácího celku obávali. Z jasného čtyřbodového vedení, je drama! Při početní výhodě a hře bez brankáře se trefuje Váňa 4:3 !
     
    44:10
    Valašské Meziříčí právě vstřelilo branku!
    Autorem branky je DALAJKA. Asistence: Dvořák a Kývala. A Bobři z Valašského Meziřičí skóruji v krátkém čase podruhé! Tentokrát jako poslední se dotknul puku Patrik Dalajka a snižuje na rozdíl dvou branek 4:2 !
     
    41:13
    Valašské Meziříčí právě vstřelilo branku!
    Autorem branky je POŘICKÝ. Asistence: Váňa a Dvořák.A máme tady první gól do brány Jiřího Slováka! Nebyla to nikterak těžká střela od Jakuba Pořického ale nadělala Jiřímu Slovákovi problémy a je to 4:1 !
     
    39:38
    Nový Jičín právě vstřelil branku!
    Autorem branky je ADAMÍK. Asistence: Kocián a Tomeček. I přesilovka 5 na 4 je pro Ďábly úspěšná! Podobná akce jako ta předchozí trio Tomeček – Kocián – Adamík si vzali puk do své moci, když Vojtěch Adamík střílí dnes již svůj druhý gól ! 4:0
     
    38:15
    Nový Jičín právě vstřelil branku!
    Autorem branky je GEBAUER. Asistence: Bednář, Běhal. A máme tady třetí gól při dvojnásobné přesilovce. Nejprve se zmocnil puku Běhal, následně přihrál Bednářovi který pálil. Na tohle ještě Lukáš Plšek dokázal reagovat, když vyrazil před sebe ale dorážku Robina Gebauera už nestihl – 3:0 !
     
    32:47
    Nový Jičín právě vstřelil branku!
    Autorem branky je ADAMÍK. Asistence: Motloch. Tak to byla parádní akce z hokejek Ďáblů! Lukáš Motloch poslal puk na Vojtěcha Adamíka, který si obehrál tři obránce a ještě stačil zakončit přesně do rohu brány – 2:0 !
     
    28:20
    Nový Jičín právě vstřelil branku!
    Autorem branky je SONNEK. Asistence: Motloch a Bednář.Máme tady první gól utkání, na starosti si ho vzala trojice Bednář – Motloch – Sonnek, kde vznikl tlak před bránou, zmatek a nejlépe se zorientoval Jan Sonnek který otvírá skóre utkání – 1:0 !

    Michal Knápek

    Branky a nahrávky: 29. Sonnek (Motloch, Bednář), 33. Adamík (Motloch), 39. Gebauer (Bednář, Běhal), 40. Adamík (Kocián, Tomeček) – 42. Pořický (Váňa, Dvořák), 45. Dalajka (Váňa, Kývala), 59. Váňa (Dvořák, Pořický), 60. Studený (Weintritt, Báchor), rozh. náj. Martiník

    Samostatné nájezdy:

    1. série:
    0:0   Dvořák (VAL)
    0:0   Chvostek (NJI)
    2. série:
    0:1   Studený (VAL)
    1:1   Bednář (NJI)
    3. série:
    1:2   Martiník (VAL)
    1:2   Adamík (NJI)
    4. série:
    1:3   Pořický (VAL)
    1:3   Gebauer (NJI)


    HK Nový Jičín: Slovák (Sonnek), Adamík, Már, Běhal, Hruška, Tomeček, Janiczek, Metelka, Palacký, Krupoa, Málek, Motloch, Chvostek, Matiaško, Gebauer, Kocián, Bednář, Zedník, Sonnek
    HC Bobři Valašské Meziříčí: Plšek (Bechný), Mikel, Nadýmáček, Varga, Hajda, Báchor, Weintritt, Váňa, Brunec, Varga M, Studený, Pořický, Kývala, Varga D, Dvořák, Martiník, Daněk, Dalajka
    thejrc.org