Č. Budějovice – Jihlava 5:0 (kon.) | HK MD Šumperk – Technika Brno 7:1 (kon.) | Přerov – Zlín 3:2 (po s.n.)
konec
HC Motor České Budějovice
5:0 (2:0, 2:0, 1:0)
HC Dukla Jihlava
Čtvrtek 30.11.2017, 16:00ELIOD extraliga mladšího dorostu • 11. kolo
Partner:
     
    Konec zápasu. (17:53:40)
     
    59:24
    Vyloučení v týmu HC Dukla Jihlava (Havel – 2 min., hrubost).
    Vyloučení v týmu HC Dukla Jihlava (Menšík – 2 min., hrubost).
    Vyloučení v týmu HC Motor České Budějovice (Nevšímal – 2 min., hrubost).
    Vyloučení v týmu HC Motor České Budějovice (Pavlát – 2 min., hrubost).
     
    59:24
    Po jednom ze zákroků nastala za brankou Martina Lidáka potyčka, kterou nakonec dokázali sudí ukončit celkem včas. Uvidíme, zda rozhodčí rozdají nějaké tresty.
     
    58:43
    Daniel Pavelec zkoušel vystřelit možná až trochu uspěchaně. Puk napálil na branku, srazit jej ale dokázal poslední domácí obránce.
     
    57:48
    Fotbalově přikopl bruslí Václav Svach kotouč na Pavla Nováka, který ho zaváží do útočné třetiny.
     
    56:35
    Kevin Mikeš zřejmě netrefil puk ideálně, a proto se kotouč jen snášel pomalu před branku, kde ho ze vzduchu ukrývá v lapačce Martin Lidák.
     
    56:22
    Nenápadná střela, která vyšla z úhlu z hole Patrika Čermáka, se zastavuje o levou tyčku Lidákovy svatyně! Nadále tak trvá možnost čistého konta pro domácího brankáře!
     
    55:20
    Zřejmě nejaktivnější hráč jihlavské Dukly v dnešním utkání je Matouš Menšík. Tentokrát si sjel do těsné blízkosti branky, tam ho ale Lidák bez větších obtíží vychytává.
     
    54:38
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    O osudu tohoto zápasu je, troufám si říct, definitivně rozhodnuto! Fanoušci házejí čepice na led, což neznamená nic jiného než to, že JAN JANOCH dokonává svůj hattrick! Stává se tak po přihrávce od Pavla Nováka! Asistence: Pavel Novák.
     
    54:16
    Dělovku od modré vyslal Sebastian Jasečko, jeho pokus ale srazil jeden z hráčů před brankou. Marně se po něm natahoval ještě Tomáš Hanák.
     
    53:56
    Lukáš Pavlát si úplně neporozuměl se svým spoluhráčem, když poslal přihrávku přes všechny čáry až na zakázané uvolnění. Hra se tedy stěhuje před Martina Lidáka.
     
    52:21
    Zřejmě největší šance hostů v tomto zápase brankou nekončí! Patrik Čermák byl sice tísněn obráncem, přesto ale dokázal poslat přesnou přihrávku před branku Motoru na Matouše Menšíka, který si dokázal Lidáka položit, ale zasunout kotouč z bekhendu za brankovou čáru už ne!
     
    51:14
    Poté pálí Pavel Novák, který si poradil s obráncem, když se dokázal dostat za něj. Proti jeho střele ale obětavě padl jeden z jihlavských beků, čímž pokus zneškodnil.
     
    50:14
    Jako falešný bek stál na modré čáře Jan Janoch, který vystřelil po přihrávce od Pavla Nováka. Svou dělovku napálil jen do bránícího hráče Jihlavy, který následně svůj tým osvobozuje.
     
    49:29
    Vyloučení v týmu HC Dukla Jihlava (Winkler – 2 min., krosček).
     
    49:10
    První početní výhodu dostanou také hráči Motoru, tedy pokud nevyužijí svou výhodu, kterou signalizuje sudí zdviženou pravicí.
     
    48:35
    Zpoza soupeřovy branky zkoušel nalézt Pavel Novák obránce na modré čáře. Nepodařilo se mu tak, neboť puku nastavil do cesty hokejku jeden z hostů, který s ním pádí dopředu.
     
    47:23
    David Kašpar byl velmi dlouho nikým nehlídán na vrcholku mezi oběma kruhy! Naštěstí pro hosty toho ale žádný z českobudějovických hráčů využít přihrávkou na Kašpara nedokázal.

    Adam Pavlíček

    Branky a nahrávky: 5. Janoch (Novák), 12. Janoch (Hanák, Lukeš), 24. Hanák (Pojar, Hrakholski), 27. Michal (Novák, Janoch), 55. Janoch (Novák)


    HC Motor České Budějovice: Lidák (Kadlec) – Jasečko, Pojar, Dvořák, Pavlát, Hail, Svach – Hrakholski, Michal, Dub, Hanák, Novák, Kašpar, Nevšímal, Brouček, Schwartz, Janoch, Lukeš, Pouzar
    HC Dukla Jihlava: Krejčí (Pavlas) – Mikeš, Kratochvíl, Chvátal, Brož, Moravec, Winkler – Jungwirth, Kravec, Augusta, Menšík, Čermák, Havel, Kochrda, Polodna, Mihulka, Pavelec

    Rozhodčí: Poskočil – Samuel, Brůha
    ocianews.com