Kladno – K. Vary 4:1 (kon.) | Jihlava – Mountfield HK 1:5 (kon.) | Zlín – Liberec 1:6 (kon.)
Vítkovice – Sparta 0:3 (kon.) | Letňany – Havlíčkův Brod 3:4 (kon.) | Olomouc – Třinec 2:0 (kon.)
Vsetín – HC Litvínov 3:6 (kon.) | Slavia – HC Plzeň 4:5 (1:2 po s.n.) | Žďár n/S – Warriors Brno 5:1 (kon.)
konec
VHK ROBE Vsetín
3:6 (1:3, 0:1, 2:2)
HC Litvínov
Pátek 01.12.2017, 17:45 • Zimní stadion Na Lapači • Extraliga staršího dorostu • O umístění
Partner:
     
    59:59
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Do prázdné branky se trefuje DAVID JINDRA. Hráč, který skóre otevřel, jej tak také uzavírá. Asistence: Přemysl Svoboda.
     
    48:12
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Pátý gól Litvínova jde tak trochu na vrub vsetínského gólmana, který si příliš vyjel k pravé tyčce a před JANEM MYŠÁKEM se otevřel volný prostor ke vstřelení branky. Asistence: Marek Berka.
     
    46:38
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Valaši využívají přesilovou hru, když opět dokombinovali až do prázdné branky. K levé tyčce poslal kotouč DANIEL KLÍMEK. Asistence: Roman Půček, Šimon Jenáček.
     
    43:01
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Vsetín zamkl soupeře v útočném pásmu. Přihrávku od modré poslal Jenáček, na levém křídle zpracoval puk Ondračka a nabídl jej ROMANU PŮČKOVI, který čekal na tuto příležitost. Před vsetínským útočníkem už stála jen prázdná branka, a proto pro něj nebylo sebemenším problémem skórovat. Asistence: Tomáš Ondračka, Šimon Jenáček.
     
    36:00
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Hosté se prosazují v oslabení. Litvínov se dostal do šance už při hře ve třech, ve čtyřech už však opravdu skóruje. Přečíslení zakončil povedenou trefou k pravé tyčce ONDŘEJ DUFEK. Asistence: Přemysl Svoboda.
     
    11:34
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Litvínov během dvaceti sekund navyšuje svůj náskok! Po levém křídle se nikým nebráněn dostal do útočné třetiny JAN MYŠÁK a poslal kotouč mezi betony domácího gólmana. Asistence: Robert Bártek.
     
    11:17
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Hosté nenechali vyrovnané skóre na tabuli dlouho. Dvojice Litvínova se vydala do přečíslení a PŘEMYSL SVOBODA zavěsil do levého horního rohu. Asistence: Ondřej Dufek.
     
    10:37
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Už se prosadili také domácí! Za zády litvínovského gólmana skončilo nahození MARTINA LAŠÁKA. Asistence: Jan Vašenka, Ján Petriska.
     
    06:50
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Svoboda podržel kotouč za bránou a vyslal přesnou přihrávku na DAVIDA JINDRU, který se střelou pod lapačku nemýlil a otevírá tak skóre dnešního utkání. Asistence: Přemysl Svoboda, Ondřej Dufek.

    Helena Hegeďová

    Branky a nahrávky: 11. Lašák (Vašenka, Petriska), 44. Půček (Ondračka, Jenáček), 47. Klímek (Půček, Jenáček) – 7. Jindra (Svoboda P., Dufek), 12. Svoboda P. (Dufek), 12. Myšák (Bártek), 36. Dufek (Svoboda P.), 49. Myšák (Berka), 60. Jindra (Svoboda P.)


    VHK ROBE Vsetín: Chromý (Chrástecký) – Jenáček, Ondračka, Lašák, Kožený, Mikulenčák, Pernický, Vávra, Fojtášek – Půček, Matiaško, Klímek – Baďura, Petriska, Vašenka – Lukačka, Zetocha, Krupa.
    HC Litvínov: Pejsar (D. Svoboda) – Baláž, Viedemann, Kitzberger, Bártek, Černohorský, Šubrt – Šarlinger, Kovačič, Jindra, Kysela, Dufek, Bartoš, Damašek, Arnold, Myšák, Beran, Berka, P. Svoboda, Liška.

    Rozhodčí: Mrkva – Tkáč, Kořistka

    Diváci: 61
    thejrc.org